Re: Απάντηση: Τηλεοπτικο σημα σε προβολεα??
Εγω παιδια παιρνω σημα απο μια συσκεη filmnet (4000M) απο scart με εξοδο ηχου (ασπρο - κοκκινο) και εικονας -κιτρινο - με συνδεση στον τοπαζ aw15 video - κιτρινη και ολλα καλα. Ειδα και τον γαυρο μια χαρα!!! Μια χαρα εικονα, μια χαρα αποδοση αλλα το αποτελεσμα ... μαπα!!! Κριμα την προσπαθεια!! Βλεπω απο αποσταση 4,5 με 5 μετρα με 3 μετρα πλατος οθονη!!!
Τι να πω..δεν ξερω...:bigcry:
Εγω το εβαλα σε through(απο οτι ξερω δεν επεμβαινει ο scaller του προβολεα),εσυ επαιζες σε ολη την οθονη?Αν επαιζες σε ολη κ εβλεπες μια χαρα εικονα,καποια μα*&κια κανω εγω.....ή εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το 'mia xara eikona'....Aν κ παιρνω κουραγιο απο ολους τους υπολοιπους που γραφουν οτι composite=σκατα!!
Απτην αλλη εσυ βλεπεις απο τα 4,5-5μετρα αλλα βλεπεις σε αρκετα μεγαλυτερη οθονη αρα μια η αλλη με την δικια μου περιπτωση(3,3μετρα με 2,10 πλατος)....
Τεσπα,εκανα αυτο που ρωταω σε προηγουμενο ποστ(εξοδος vhs σε εισοδο ati X1900xt composite)......Με μια προχειρη αναζητηση στο φορουμ βρηκα ενα προγραμμα για τηλεοραση που προτεινοταν απο τον nektar(αν θυμαμαι καλα),το christv...
Παρολο που δεν ειχα ξαναασχοληθει με video-in κ καρτες tv γενικοτερα,ειναι πολυ ευκολο προγραμμα......
Το θετικο ειναι οτι συνεργαζεται με ffdshow για resize k postproccesing γενικοτερα κ me dscaller για de-interlace...(αν κ λιγο που ασχοληθηκα,μουχε σπασει τα νευρα ο βασσαρας ο οποιος ασχετο αλλα παραπεμφθηκε,δεν καταφερα να ενεργοποιησω κ τα 2 ταυτοχρονα)
Θελει αρκετο ψαξιμο(κυριως με το colour output του ffdshow,nv12-yv12 κ.τ.λ κ overlay-vmr9)...Kαλα καλα δεν εχω ξεκαθαρισει τα παραπανω για sd-dvd κ υλικο hd,που ασχολουμαι κανα 1,5χρονο,εμπλεξα τωρα με τηλεοπτικο σημα τρομαρα μου.....
Το δοκιμασα μονο στην οθονη του pc(1680*1050@60hz) με resize 1440x1152 k de-interlace 5-tap ***less,με ενθαρρυντικα αποτελεσματα.....το κρισιμο ειναι στο προβολεα πως θα δειχνει......Αυριο θα κανω δοκιμη....
To multimedia center της ati,ειναι προγραμμα για τηλεοραση για καρτες της avivo?(Οπως εχουν οι καρτες tv δηλ.το δικο τους software?)