Τηλεοπτικό Σήμα

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,337
Bratislava
Σκέφτομαι για 32 ή 37 ίντσες σε lcd αποκλειστικα.

Είδα τις samsung R86 (Jasmine/Bordaux).
Ειδα και τις πανασονικ TL32 και sony D3000 στα 100Hz.
Κάπου διάβασα και για την AMOI 37 στα 1000Ε.
Και στο πλαισιο είδα την 46αρα samsung Ν71 στα 1400Ε.

Όπως έγραψα στον τίτλο τη θέλω για τηλεοπτικό σήμα μια και για ταινίες έχω τον προβολέα και με τα παιχνίδια δεν είμαι φανατικός. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτή αρκετές ώρες την ημέρα (εδώ με κολλάει λίγο η 46αρα με την καταναλωση ρευματος).

Οι 32αρες samsung βγαινουν στα 800/900Ε.
Οι 37αρες σαμσουνγκ στα 1200/1400 όσο και οι 32αρες πανασονικ/σονυ
Η ΑMOI είναι μια κατηγορία μονη της (1080p/37"/1000E).
Η samsung 46Ν71 το ίδιο (46 χορταστικές ίντσες στα 1400Ε).

Πως να το...χειριστώ το θέμα? :FSGSFGS4:

Η Sony 32D3000 πως σου φάνηκε?Πιστέω πως για τηλεοπτικό σήμα είναι η καλύτερη!!

Εξακολουθώ να στηρίζω την λoγική της Πλάσμα, κι ας είμαι εκτός θέματος, δες και την Πανυ 37αρα στα 850 ευρά

Nαι την βρηκα,ειναι το μοντελο 32w3000...Την βρηκα και στον skroutz σε αλλα μαγαζια λιγο πιο ψηλα στα 590 ευρω...Την εχει δει κανενας να μας πει εντυπωσεις?Λεει τιποτα η μαπα το καρπουζι?Λογικα θα εχει και TN πανελ αφου ειναι τοσο φτηνη!!!
Eπισης το συγκεκριμενο καταστημα εχει την panasonic 37αρα πλασμα στα 777 ευρω....Βεβαια ειναι το προ-προηγουμενο μοντελο(37pv45)

Last edited:
Ωραια ... απο τις 32 στις 37 και στις 46....καταληξαμε στο πανερι ...οτι παρεις 3 ευρω .
Για να ψαχτουμε ...μηπως χαριζει και κανεις καμμια:flipout::flipout:

Ωραια ... απο τις 32 στις 37 και στις 46....καταληξαμε στο πανερι ...οτι παρεις 3 ευρω .
Για να ψαχτουμε ...μηπως χαριζει και κανεις καμμια:flipout::flipout:

E ναι οταν ο βασικος στην ελλαδα ειναι 600 ευρω μια 32αρα στα 500 ευρω ειναι οτι καλυτερο σε αυτες τις ιντσες...Βεβαια και η 46αρα της samsung (LE46N71) στα 1400 ευρω ειναι λουκουμος τιμη και η πλακα ειναι με μια αναζητηση που εκανα στο skroutz οτι την συγκεκριμενη την εχει το microland στα 3749 ευρω!!!!!Αντε μετα να μην σκεφτεις οτι πληρωνουμε αερα λεφτα στις ακριβες τηλεορασεις...Και οι αλλοι στην μαυρη ηπειρο δεν εχουν ουτε νερο καλα-καλα............Τι να πεις!!!!!!!

Η Sony 32D3000 πως σου φάνηκε?Πιστέω πως για τηλεοπτικό σήμα είναι η καλύτερη!!

Σε Hd σήμα που έπαιζαν, έχω την εντύπωση πως η samsung 32R86 απέδιδε μια ιδέα καλύτερα σε χρωματική απόδοση... αυτό όμως μπορεί να οφείλεται και στις ρυθμίσεις. Δυστυχως δεν ήταν διαθέσιμες με τηλεοπτικό σήμα ώστε να δω αν τα 100Hz κάνουν τη διαφορά.

Τα 100ΗΖ δεν κανουν διαφορα στη μενεγακη ,το μαμαλακη η το μπομπ το σφουγγαρακι:chinscratch:.Θελουν ποδοσφαιρα ,μηχανοκινητα κ.λ.π.
Αφου εχεις προβολεα και δεν ζοριζεσε και ουτε παιχνιδια προκειται να παιξεις ουτε HD υλικο , τι ψαχνεις στι 46 ιντσες ? Επισης δεν υπαρχει λογος να πας σε τοπ υλικο απο sony ,pany ,sharp κ.λ.π. διαλεξε κατι του στυλ ...ειμαι ποιο φθηνο γιατι σε λιγο αποσυρομε και το πολλυ 37αρα . Επειδη ομως θελει 2 για να γινει κατι ευκαιρια (τιμη και προιον ) πρεπει να σκρουντζαρεις σε διαφορα μοντελα που θα εχεις επιλεξει ηδη , και αυτα θα τα ορισει το μπατζετ που εχεις διαθεσιμο . Οποτε παμε 32 η 37 ? και ποσα
Παντος και μια SONY KDL-32V2500 στα 875 δεν ειναι και ασχημα......για την εποχη.

Σωστά μιλάς... κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω μόνο που επειδή δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις στο χώρο των τηλεοράσεων δεν ξέρω ποιες είναι προς απόσυρση (αλλά να αξίζουν) και ποιες είναι νεοφερμένες (και υπερτιμημένες).

Από τα λίγα που διάβασα εδώ σχημάτισα την εντύπωση πχ. ότι η σειρά U της σονυ είναι "μάπα" ενώ η V κάπως καλύτερη... γι' αυτό άνοιξα το thread να πάρω γνώμες για μοντέλα.

Άλλωστε οι τιμές έχουν την τάση να "φιξάρουν" σε ένα επίπεδο πριν αποσυρθεί το μοντέλο (αν έχει βγει καλό) και για τις 32 ίντσες νομίζω είναι τα +- 700Ε (εκτός προσφορών).

Η Amoi τι λέει για τηλεοπτικό σήμα? Στέκεται ακόμα? Αν και υπάρχει αναλυτικότατη παρουσίασή της ωστόσο τι λέει σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα? Αν όντως είναι στα 1000Ε είναι best value?

Την 46άρα την έβαλα στη λίστα πάντως ....."λόγω τιμής" !!!

Η Amoi τι λέει για τηλεοπτικό σήμα? Στέκεται ακόμα? Αν και υπάρχει αναλυτικότατη παρουσίασή της ωστόσο τι λέει σε σχέση με τα τωρινά μοντέλα? Αν όντως είναι στα 1000Ε είναι best value?

Παντως στο Ηχος-Εικονα αν δεις τις βαθμολογιες πισω στον οδηγο αγορας , η ΑΜΟΙ εχει την ιδια βαθμολογια με την Sony 40U2000 (που εχει 999 ευρω και αυτη πλεον).

H σειρά U όμως έχω την εντύπωση ότι δεν έιναι και ότι καλύτερο έβγαλε η σονυ...

Άρα για να ανακεφαλαιώσουμε... για τηλεοπτικό σήμα Amoi κοντά στο 1000ρικο και 37 ιντσες ή samsung 32αρα σειράς R86 λίγο κάτω από 1000ρικο?

Ποια είναι περισσότερο value 4 money για...TV?

Ώρες - ώρες δεν ξέρω τι γίνεται.... τηλεόραση (samsung) και home cinema 999Ε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=976229

Σκέτο home cinema 550Ε

http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=6290&catId=58&la=1

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=26174103&product=879991

σκετη τηλεοραση απο 1150 στα 770

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6643&catid=208

Τελικά ή τοσο χάλια είναι το ασπρο χρώμα σε τηλεόραση ή ...μας κοροιδεύουν ασύστολα... (γνωστό νομίζω).

Last edited: