Τηλεοπτικό Σήμα

Εξακολουθώ να στηρίζω την λoγική της Πλάσμα, κι ας είμαι εκτός θέματος, δες και την Πανυ 37αρα στα 850 ευρά
Θα συμφωνήσω απόλυτα.. Εχω εδώ και 3-4 μήνες την 50αρα LG και βλέπω από τα 2-3 μέτρα.. Η εικόνα που βλέπω σε τηλεόραση είναι καλύτερη από πολλές μικρότερες lcd. Πρόσφατα είδα σε φίλο sony 32 δεν θυμάμαι μοντελο, και η εικόνα ήταν για εμένα απαράδεκτη..

Θα συμφωνήσω απόλυτα.. Εχω εδώ και 3-4 μήνες την 50αρα LG και βλέπω από τα 2-3 μέτρα.. Η εικόνα που βλέπω σε τηλεόραση είναι καλύτερη από πολλές μικρότερες lcd. Πρόσφατα είδα σε φίλο sony 32 δεν θυμάμαι μοντελο, και η εικόνα ήταν για εμένα απαράδεκτη..

Απο burn-in/image retention πως τα πας? Ενας απο τους λογους που δεν αγοραζω πλασμα (συγκεκριμενα την Panasonic PX70) ειναι αυτος.
Σε Pioneer , LG , Samsung παρα πολλα προβληματα burn in συμφωνα με οτι διαβαζω σε ξενα φορουμ. Ακομη και το περιοδικο Hi Tech σε δοκιμη LG πλασμα (δεν θυμαμαι μοντελο) στο νεο τευχος εγραφε για λογοτυπα απο καναλια που μενουν στην οθονη μετα απο θεαση μονο μερικων λεπτων!

Παντως γενικα οι Panasonic φαινεται να εχουν το μικροτερο προβλημα με το burn-in/image retention.

Απο burn-in/image retention πως τα πας? Ενας απο τους λογους που δεν αγοραζω πλασμα (συγκεκριμενα την Panasonic PX70) ειναι αυτος.
Σε Pioneer , LG , Samsung παρα πολλα προβληματα burn in συμφωνα με οτι διαβαζω σε ξενα φορουμ. Ακομη και το περιοδικο Hi Tech σε δοκιμη LG πλασμα (δεν θυμαμαι μοντελο) στο νεο τευχος εγραφε για λογοτυπα απο καναλια που μενουν στην οθονη μετα απο θεαση μονο μερικων λεπτων!

Παντως γενικα οι Panasonic φαινεται να εχουν το μικροτερο προβλημα με το burn-in/image retention.

Φίλε rivers, ο φόβος μου σχετικά με τις plasma ήταν το burn-in αλλά τελικά νομίζω οτι έκανα καλά που τον ξεπέρασα και την πήρα.
Η γυναίκα μου βλέπει τηλεόραση αρκετά λόγω του οτι είναι σπίτι με το μωρό και φυσικά βλέπει το ίδιο πρόγραμμα για ώρες. Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά την τηλεόραση σαν οθόνη για το pc κυρίως για internet browsing, συνεπώς σταθερή εικόνα στο περίγραμμα του internet explorer.
Δεν έχω παρατηρήσει κανένα burn-in ούτε στο τηλεοπτικό σήμα ούτε στα windows. Η τηλεόραση είναι ρυθμισμένη στο orbiter που κάνει shift την οθόνη μερικά pixels κάθε τόσο. Επίσης, τα brightness / contrast τα έχω στο 40 & 50 αντίστοιχα αν θυμάμαι καλά.
Έχω πειστεί οτι με την σύγχρονη τεχνολογία plasma πρέπει να προσπαθήσεις πραγματικά πάρα πολύ για να εμφανιστεί burn-in (που να μην φεύγει).

Νομίζω ότι καλή τηλεόραση είναι η 32PF9631D και σχετικά φθηνή, 1100ευρώ.

To pixel plus 2HD, και το digital natural motion είναι δύο τεχνολογίες της Philips που κάνουν τη διαφορά.

Επίσης και τα καινούργια μοντέλα της Philips (32PFL5562, 32PFL7562D) έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά