Τηλεοράσεις για ξενοδοχείο

loco21

New member
24 June 2014
7
Μιας και ξέρετε καλύτερα την αγορά θα ήθελα να μου προτείνετε τηλεοράσεις κατάλληλες για δωμάτια ξενοδοχείων. Χρειάζομαι 6 τηλεοράσεις των 32" και έχω budget 300 ευρώ/τηλεόραση.
Σαν μοντέλο μου αρέσει η Samsung η 5000 αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη για δωμάτια.

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλα βλεπω ότι τα χαρακτηριστικά τους ειναι κατώτερα απο τις άλλες τηλεοράσεις. Δηλαδή δε ειναι σωστό να βάλω άλλες . Θα βρω δυσκολίες....

Οι "ειδικές" τηλεοράσεις των ξενοδοχείων έχουν προβλέψεις, όπως την ύπαρξη ειδικού καναλιού του ξενοδοχείου, τηλεχειριστήρια που δεν επιτρέπουν στον επισκέπτη να αλλάζει τον προγραμματισμό της τηλεόρασης, κλπ. Αυτό το τελευταίο είναι το μόνο βασικά πρόβλημα που θα έχεις με μια κοινή τιβί. Βασικά πρέπει να βρεις κάποα με "hotel menu" στο σετάπ της ώστε να είναι ενεργές μόνο μερικές λειτουργίες του τηλεχειρηστηρίου. Ίσως να μπορείς να βρεις και εξτρά τηλεχειριστήρια με λιγότερες δυνατότητες για άλλα μοντέλα.

Τέλεια, αυτό νόμιζα και εγω γιατι έχω μια le40c650 και είχα δει ότι είχε hotel mode, αλλά έλα που δε βρίσκω να γράφουν τα μοντέλα αν έχουν hotel mode ή δε ξέρω που να κοιτάξω...

Η Samsung μπορεί να μπει σε Hotel Mode, σχεδόν όλες έχουν stand alone , αλλά κάποιες έχουν την δυνατότητα του interactive hotel mode.

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις για ξενοδοχείο

Ψάχνοντας κάτι άσχετο, έπεσα πάνω σε αυτά τα remotes που έχουν δυνατότητα εκμάθησης. Εχουν μόνο κανάλι και ένταση, οπότε ίσως μπορούν να συνεργαστούν με τις τηλεοράσεις που προτιμάς.

Μάλλον σε μια τέτοια λύση θα πάω (τηλεχειριστήριο περιορισμένων δυνατοτήτων) γιατί ρώτησα πωλητή και μου είπε ότι το hotel mode το έχουν καταργήσει όλες οι νέες τηλεοράσεις.... Ισχύει ή πάλι παραπληροφόρηση...

Το Hotel Mode, δεν έχει καταργηθεί.
Επίσης αν πάρεις τα remote με την εκμάθηση, δεν σε προστατεύουν ουσιαστικά , μιας και θα μπορεί να "παίζει " ο "ένοικος" με την τηλεόραση, από τα κουμπιά πάνω της.
Αυτό που κάνει το Hotel Mode, είναι ουσιαστικά να "κλειδώσει" την τηλεόραση και να μην μπορεί ο "ένοικος " να την πασπατευει.. 😊

Τέλεια...μήπως ξέρεις κανένας αν έχει ειδικά η Samsung UE32H5000 hotel mode;;;; :BDGBGDB55:
Το ξέρω σας ζάλισα αλλά έχω μπερδευτεί....:BDBDG54:

Δεν μας έχεις ζαλίσει. Αν δεν έχει κανείς εδώ μέσα, ένα τηλέφωνο στο Service της Samsung, είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Αν δεν το υποστηρίζει, ρώτα τους να σου προτείνουν κάποια άλλη.