Τηλεοράσεις...ΙΚΕΑ;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Σήμερα μετά απο μεγάλη μάχη, υπέκυψα και μπήκα σε ΙΚΕΑ :p
Εκεί διαπίστωσα οτι εκτός απο flat packs, το μαγαζί πλέον πουλάει και flat τηλεοράσεις. Οι τιμές του λίγο τσιμπημένες: 650 οι LED 40" και 850 οι 46".

Ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια αυτών των τηλεοράσεων;

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Και σε μένα πολύ τσιμπημένες φάνηκαν Νίκο αλλά είπα να το πω ευγενικά ;)

Θα το ψάξω αύριο για τις τιμές εξωτερικού. Τα περισσότερα ΙΚΕΑ έχουν πλέον online πωλήσεις.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,833
Clermont-Ferrand, France
Σήμερα μετά απο μεγάλη μάχη, υπέκυψα και μπήκα σε ΙΚΕΑ :p
Εκεί διαπίστωσα οτι εκτός απο flat packs, το μαγαζί πλέον πουλάει και flat τηλεοράσεις. Οι τιμές του λίγο τσιμπημένες: 650 οι LED 40" και 850 οι 46".

Ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια αυτών των τηλεοράσεων;

Δεν είναι μόνο τηλεόραση αλλά όλο το σύνολο μαζί (TV, player, έπιπλο). Όπως πάντα βέβαια οι τιμές είναι πιο πάνω από το εξωτερικό. Συγκριτικά, εδώ στην Γαλλία η 40" είναι στα 560 ( 90 κάτω) και η 46" στα 750 ( 100 κάτω).
Από reviews που έχω διαβάσει, λένε τα χειρότερα για εικόνα και κίνηση.

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
Δεν είναι μόνο τηλεόραση αλλά όλο το σύνολο μαζί (TV, player, έπιπλο). Όπως πάντα βέβαια οι τιμές είναι πιο πάνω από το εξωτερικό. Συγκριτικά, εδώ στην Γαλλία η 40" είναι στα 560 ( 90 κάτω) και η 46" στα 750 ( 100 κάτω).
Από reviews που έχω διαβάσει, λένε τα χειρότερα για εικόνα και κίνηση.

Νομίζω πως η τιμή ήταν μόνο για την τηλεόραση και το έπιπλο με το ενσωματωμένο ηχοσύστημα είχε άλλη τιμή.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,833
Clermont-Ferrand, France
Έχεις δίκιο Κώστα, μόνο για την TV είναι και στην Γαλλία. Ακόμα χειρότερα βέβαια, που πάνε με τέτοιες τιμές? Το μόνο καλό που έχει είναι 5 χρόνια εγγύηση.
Πάντως η διαφορά προς τα πάνω του ΙΚΕΑ Ελλάδας με τα έξω είναι γνωστή.

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Αυτά είναι ... η Sony 42w650 που πήρα πρόσφατα να έχει 500 ευρώ επίσημη τιμή και η 40άρα no name από τα δήθεν φθηνά IKEA να έχει 650 ...
κάτι βάζουν μέσα στα κεφτεδάκια τους δεν εξηγείται αλλιώς..

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
τηλεοράσεις στο ΙΚΕΑ?

Σου δίνουν πυκνωτάκια, ολοκληρωμένα, αντιστάσεις και πλακέτες και τα κολλάς μετά όλα μαζί? :ROFLMAO:

Τις είδα τις προάλλες που πήγα, νομίζω way overpriced!
Κάποιοι στην DIY θα έτριβαν τα χέρια τους αν γινόταν αυτό ;)

Αυτά είναι ... η Sony 42w650 που πήρα πρόσφατα να έχει 500 ευρώ επίσημη τιμή και η 40άρα no name από τα δήθεν φθηνά IKEA να έχει 650 ...
κάτι βάζουν μέσα στα κεφτεδάκια τους δεν εξηγείται αλλιώς..
Που ξέρεις, μπορεί να είναι Β&Ο και να τις παίρνουμε φτηνά :Banane0:

ln()

Supreme Member
1 February 2007
6,073
Βόλος
Το μόνο ενδιαφέρον στα ηλεκτρικά του ΙΚΕΑ είναι κάτι ψυγεία-συρτάρια που μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

ΥΓ Νομίζω ότι τα πλυντήρια μοιάζουν με Whirpool.

av_new

New member
22 November 2012
24
Kostas_Y 5 μήνες μετά ποια είναι η γνώμη σου γι' αυτές τις τηλεοράσεις; Ποια αγόρασες 40" ή 46";

Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος τηλεόραση ΙΚΕΑ;

av_new

New member
22 November 2012
24
Τις είδα σήμερα στη μισή τιμή. Μου άρεσε η 40" που είναι στα 200 Mhz, αλλά επειδή δεν είχα πληροφορίες δεν την αγόρασα.

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
Τις είδα σήμερα στη μισή τιμή. Μου άρεσε η 40" που είναι στα 200 Mhz, αλλά επειδή δεν είχα πληροφορίες δεν την αγόρασα.
και καλά έκανες και δε την αγόρασες, δε θα κλαις τα χρήματά σου....

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,162
Είμαι παντού
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις...ΙΚΕΑ;

ετσι εξηγειται γιατι ειναι πολυ ακριβες,ειναι οι μοναδικες τι βι με ρυθμο ανανεωσης τα 200 Mhz...:earmuffs: