ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ PUBLIC. ΕΧΕΙ 12.000 ΕΥΡΩ PHILIPS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΙΤΟΡ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ....μαλιστα λεει η φιλιπς εχει μοντελο 3D που λειτουργει και χωρις τα ειδικα γυαλια!
το 3d και το 4κ για μενα μονο για προτζεκτορα!
για καποιους δε και το full hd μονο για προτζεκτορα!
σε καθε περιπτωση ενα ποσταρισμα του spyrmak ειναι παντα καλοδεχουμενο και ετοιμο να προσφερει πολυ κουβεντα![]()
(ηδη φημολογειται οτι ετοιμαζεται fw update για το πσ3...!)
τα 200 Hz?
χρειαζονται?
η δικια μου εχει 100 και αυτα πολλες φορες τα ξεχναω στο off!
τι 200,τι 300 εμενα φραγκα δεν μου ξαναπαιρνουν![]()
200hz = 5ms MAXIMUM response time σε ολους τους συνδιασμους αλλαγων χρωματων.
Σε LCD panel? (και μαλιστα οχι ΤΝ, οχι πως αυτο τα πιανει αλλα λεμε τωρα...)
Το δουλεμα της αρκουδας πεφτει μου φαινεται...
Αυτό θα ίσχυε αν μιλάγαμε για υλικό 200fps.
Με υλικό 25fps (PAL) γίνονται διάφορες πατέντες όπως η επανάληψη ίδιων frames, η προσθήκη μαύρων κλπ
Το Hz (herz) ειναι μοναδα στη φυσικη που σημαινει πολυ απλα "κυκλοι ανα δευτερολεπτο". Στην περιπτωση του refresh rate, ανανεωσεις το δευτερολεπτο. Αν μια τηλεοραση λεει οτι ειναι 200hz ισχυριζεται οτι μπορει να ανανεωσει την εικονα της 200 φορες το δευτερολεπτο (δηλαδη καθε 5ms). Αν δε το καλυπτει αυτο, πολυ απλα λεει μουφες. Σαν spec δεν εχει να κανει σε τιποτα με το υλικο που αναπαραγουμε. Στην πραξη φυσικα εχει, σαν spec ομως οχι γιατι δε μπορει να ξερει αν εγω θα δωσω μεθαυριο απο το htpc μου 200fps...
Αποκει και περα με υλικο 25fps ή 24 οπως ειναι τα bluray πολυ απλα φαινεται ποσο αχρηστο ειναι και το 200 αλλα και το 100 σαν specification (απο τη στιγμη που δεν εχουμε το φαινομενο flickering οπως στις crt) , αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...
Το Hz (herz) ειναι μοναδα στη φυσικη που σημαινει πολυ απλα "κυκλοι ανα δευτερολεπτο". Στην περιπτωση του refresh rate, ανανεωσεις το δευτερολεπτο. Αν μια τηλεοραση λεει οτι ειναι 200hz ισχυριζεται οτι μπορει να ανανεωσει την εικονα της 200 φορες το δευτερολεπτο (δηλαδη καθε 5ms). Αν δε το καλυπτει αυτο, πολυ απλα λεει μουφες. Σαν spec δεν εχει να κανει σε τιποτα με το υλικο που αναπαραγουμε. Στην πραξη φυσικα εχει, σαν spec ομως οχι γιατι δε μπορει να ξερει αν εγω θα δωσω μεθαυριο απο το htpc μου 200fps...
Αποκει και περα με υλικο 25fps ή 24 οπως ειναι τα bluray πολυ απλα φαινεται ποσο αχρηστο ειναι και το 200 αλλα και το 100 σαν specification (απο τη στιγμη που δεν εχουμε το φαινομενο flickering οπως στις crt) , αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.