Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Re: Pioneer Τέλος ?

Eγώ πάλι δεν βρίσκω τις pioneer κοστολογικά τόσο πάνω από τον ανταγωνισμό.Θεωρώ ότι η όποια διαφορά τιμής αποζημιώνεται από την ποιότητα της εικόνας της.Η philips δεν έχει και αυτή πανάκριβα μοντέλα τα οποία μάλιστα πουλάνε?Εδώ πουλούσε τις 9830 τότε αν θυμάστε 3500 στις 32 ίντσες και 4100 στις 37 που ακόμα και τότε ήταν πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό αυτές οι τιμές!Ή να πούμε για τις Loewe?

Η Philips παει για λουκετο και αυτη (στον τομεα των τηλεορασεων) υπαρχει αλλο νημα για το θεμα αυτο.

Τελικά δε χρειάστηκε η ΕΕ για να γίνουν οικολογικότερες οι plasma! Α καλό, εεεεεε?

Η Philips παει για λουκετο και αυτη (στον τομεα των τηλεορασεων) υπαρχει αλλο νημα για το θεμα αυτο.

Καλά και εκεί σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε :flipout:
Επισήμως, περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη. Και πρόσφατα βγήκαν κάτι "ψιλομοντέλα" στυλ 7413... Ποιος ξέρει...

Εγώ πάντως θεωρώ ότι οι τηλεοράσεις Pioneer ήταν αδικαιολόγητα ακριβές. Όχι πως δεν ήταν οι καλύτερες και κορυφαίες ποιοτικά, αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν και 2-3 φορές ακριβότερες από τον ανταγωνισμό. Ναι, ήταν πάντα οι καλύτερες! αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν 2 και 3 φορές καλύτερες από τις άλλες τηλεοράσεις στις αντίστοιχες ίντσες.

Για εμένα είναι 2-3 φορές καλύτερες από οποιαδήποτε LCD. Άτιμο πράγμα το μαύρο όταν βλέπεις ταινίες σε σκοτεινό χώρο. Και οι LED LCD δεν έχουν φτάσει ακόμα στα επίπεδα των κούρο...

Kαι ξεστοκάρισμα να γίνει γνωρίζετε παιδιά τί θα συμβεί σε περίπτωση που μία kuro χαλάσει και χρειαστεί αντικατάσταση? Θα σε καλύψει η Intersys με τί? Με έναν ενισχυτή ας πούμε?

Λογικά πρέπει να δώσει τα χρήματα πίσω, σε συνεννόηση με το κατάστημα αγοράς. Αν περάσουν 2 χρόνια βέβαια από την ημερομηνία αγοράς, πας για νέα τηλεόραση. Από την άλλη, έχει χαλάσει κάποια κούρο σε κάποιο στο φόρουμ; Νομίζω όχι...

Το εφιαλτικό δεν είναι πάντως αλλαγή με ενισχυτή, αλλά αλλαγή με Toshiba LCD... :flipout:

Kαι ξεστοκάρισμα να γίνει γνωρίζετε παιδιά τί θα συμβεί σε περίπτωση που μία kuro χαλάσει και χρειαστεί αντικατάσταση? Θα σε καλύψει η Intersys με τί? Με έναν ενισχυτή ας πούμε?

Φαντάζομαι με κούρο LCD. Μάλλον η pioneer θα έχει αποθέματα για χρόνια από αυτές, με τις τρελές πωλήσεις που κάνουν...

ενταξει οι
pioneer μπορει να ηταν οι καλυτερες αν και δεν εχω προσωπικη αποψη
(Kuro,μαυρο, contrast τεραστιο...)

αλλα οχι οτι οι αλλες π.χ.samsung ειναι και χαλια?

στα εκαστοτε μεγαλα μοντελα ειναι πολυ καλες...
(σε σχεση με τον ανταγωνισμο καθε φορα)

για LG δεν ξερω

παντως σονυ σαμσουνγκ εχουν τα ιδια πανελ απ' οτι ξερω...

ενταξει η πιονεερ μπορει να ηταν το super high end
αλλα η αποδοση και των αλλων σε μπλου ρει ποσο κακη μπορει να ειναι?

Και εγώ την ίδια απορία είχα: πόσο καλύτερες μπορεί να είναι οι κούρο σε σχέση με αυτά που βλέπω στις καλές LCD; Μέχρι που είδα...
Είναι σημαντικά καλύτερες δυστυχώς...

UPDATE: On Tuesday, February 10, Pioneer GB Ltd. made the following statement:

"'The Nikkei's article was published based on speculation by a Nikkei writer, not based on Pioneer's official announcement.

"We are now reviewing all the business operations to make our mid-term business strategy group-wide. As soon as it is completed, we will officially announce it.'
http://whathifi.com/News/JAPAN-NEWS...ull-the-plugs-on-its-loss-making-TV-business/

Λογικά πρέπει να δώσει τα χρήματα πίσω, σε συνεννόηση με το κατάστημα αγοράς. Αν περάσουν 2 χρόνια βέβαια από την ημερομηνία αγοράς, πας για νέα τηλεόραση. Από την άλλη, έχει χαλάσει κάποια κούρο σε κάποιο στο φόρουμ; Νομίζω όχι...

Το εφιαλτικό δεν είναι πάντως αλλαγή με ενισχυτή, αλλά αλλαγή με Toshiba LCD... :flipout:

Δυστηχώς του κολλητού μου η KRP-500A παρέδωσε πνεύμα την Παρασκευή που μας πέρασε, αιτία μια πλακέτα του πάνελ.
Εχθές παρέλαβε την καινούρια και ξανά στρώνει.
Άψογο πάντως το Service και για να μην αγχωνώσαστε πρέπει να ήταν η πρώτη KRP με πρόβλημα στο πάνελ πανευρωπαικά.

Re: Απάντηση: Pioneer Τέλος ?

ΩΠΑ! το πρώτο κρούσμα! Την είχε σε UPS; μήπως την "άκουσε" από κανά ρεύμα;

Tάσο αστοχία υλικού στο κόλλημα της πλακέτας, δεν είχε σχέση με το ρεύμα μερικά πράγματα είναι λαχείο....

Απάντηση: Pioneer Τέλος ?

Κρίμα...
Και τώρα τι κάνουμε, όσοι είχαμε σκοπό την 50άρα pioneer μέχρι το καλοκαίρι;

Pioneer will terminate any further in-house display product development after its products currently available on the market, and withdraw from the display business by March 2010. Recent market conditions have changed far more than initially anticipated, and Pioneer has decided to withdraw from the display business after concluding that there are no prospects for improving profitability under current conditions. However, the Company will continue to provide after-sales services even after the withdrawal.

...