Τηλεόραση 32"-37"

Wintermute23

New member
18 September 2008
13
Χαιρετώ σας φίλατατοι.Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο thread είμαι σε φάση υλοποίησης του πρώτου μου Home-Theater!
Έχω καταλήξη για τα ηχεία-ενισχυτή και τον προβολέα και σειρά έχει η TV.
Μέχρι τώρα σπίτι έχουμε μια 26" CRT.Στο σημείο που βρίσκεται μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι 37".Τα θέματα που με απασχολούν είναι:
1)Μέγιστη απόσταση θέασης 2.5μ
2)Τιμή <1000Ε μιας και παίζει κράξιμο από γονείς ότι χαζοξοδεύω το μισθό μου!
Είμαι μεταξύ των:
Samsung LE32A756
Sony 32W4000
Philips 32PFL9603(Αυτή προέκυψε από το forum)
Εγώ κατά κύριο λόγο την θέλω για PS3 και Blu-Ray όταν θα είμαστε λίγοι
για τον προβολέα.Οι γονείς θα βλέπουν TV και DVD-BluRay.
Περιμένω προτάσεις σας!

32" είναι μικρή πιστευω. Κοίτα αυτήν που σου προτείνει ο Γιώργος, είναι καλή περίπτωση και 5" παραπάνω ;)

Σε ποιότητα εικόνας και μαύρου θα είναι κοντά στις Samsung και Sony?
Να σημειώσω,αν και δεν είναι τόσο σημαντικό,πως η τωρινή CRT ειναι 24" και όχι 26".

Στη μια ζυγαριά έχουμε την "ποιότητα" και στην άλλη το "μπάτζετ". Πιστεύω προσωπικά ότι αυτή που προτείνει και ο Γιώργος είναι αυτό που λέμε "Value for money".

Και μια τελευταία απορία γιατί δεν έβγαλα άκρη με το sticky.
Στις 37" στα 2.5μ βλέπεις τη διαφορά FULL HD και HD READY?
Αν και προσωπικά,αν δεν υπήρχε το forum,θα έπαιρνα σίγουρα τηλεόραση
FULL HD με 1080/24p και αν μπορούσα με 100ΗΖ.

Όχι δεν θα έχει το μαύρο των Sony, Samsung, Philips, αλλά έχει καλή επεξεργασία για τηλεοπτικό και σωστά χρώματα. Κι εγώ κολλημένος με το μαύρο είμαι, αλλά θα προτιμούσα την 37άρα από κάποια από τις 32άρες που ανέφερες.

Αν ανεβάσεις ελάχιστα το budget παίρνεις την 37άρα 656 που θα σε καλύπτει και στο μαύρο.

Edit: Σύμφωνα με το sticky χρειάζεσαι 46-50 για να δεις διαφορά μεταξύ 1080p και 720p.

Γιωργο διαφορά μεταξύ 1080p και 720p φαινεται και στις 37" , αρκει να καθεσαι στα 2 μετρα το πολυ.-bye-

Εγω παντως προτεινω και την Sony 37V4500 και αν δεν υπαρχει κονσολα η PC και την 37PX8.

Γιωργο διαφορά μεταξύ 1080p και 720p φαινεται και στις 37" , αρκει να καθεσαι στα 2 μετρα το πολυ.-bye-

Ναι Γιάννη έπρεπε να διευκρινίσω πως οι 46-50 είναι για τα 2.5 μέτρα που ανέφερε ο φίλος στο αρχικό μήνυμα.

Για το ίδιο μέγεθος οθόνης (50 ίντσες), το κέρδος στη συγκριση 1080p vs 720p αρχίζει να γίνεται ορατό στην απόσταση των 9,8 ft / 3m για πλήρη εκμετάλλευση θα πρέπει να πλησιάσουμε στα 6,5 ft / 2m