Τηλεόραση 32" - low end και μόνο για απλό αναλογικό σήμα

trv4

New member
16 July 2008
3
Καλησπέρα σας,

Στο πατρικό μου σκέφτομαι να πάρω δώρο στους δικούς μου μια tft τηλεόραση για να αφήσουν μια τεράστια 29αρα που ειχαν παρει πριν χρονια και πιανει το μισο σαλόνι...

Η χρήση που κανουν, είναι 95% τηλεόραση με εξωτερική κεραία στην ταράτσα (καινουργια καλωδίωση ομως) και 5% κανένα dvd που και που (από αυτά των εφημερίδων :P )

Υπαρχει ενα χωροταξικό θεματάκι με τις διαστάσεις, καθώς δεν θα μπει στη θεση της παλιας αλλα σε μια ειδική υποδοχή πάνω απο το τζακι, η οποια όπως το υπολόγισα μπορει να φιλοξενήσει μόνο μεχρι 32" διάσταση.

Οποτε ψαχνω μια, στα ελάχιστα χρήμματα (κατώ απο 500 ευρώ), στις 32 ίντσες και η σημαντικοτερη απαίτηση είναι να εχει καλη εικόνα σε απλό αναλογικό σήμα κεραίας.

Γνωριζω απο οσο εχω διαβασει οτι καποιες sony πχ αν και καλές κατα τα αλλα, σε απλό σημα τα χαλανε..
Οποτε θελω κατι εξακριβωμενα καλο για χρηση σαν απλη τηλεοραση και τιποτα παραπανω, HD και τετοια ειναι αδιαφορα προφανώς.

Καμια ιδεα; Κατι τηλεορασεις τυπου AOC κ.α. που εχει το πλαισιο λενε τιποτα;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα και πάλι..

Σε κάποια αλλη συζήτηση μου πρότειναν ότι οι Philips ειναι μακραν οι καλύτερες σε απεικόνηση με αναλογικό σήμα από κεραία.. Ισχύει αυτό;

Αν ναι, τότε έχει κανένας γνώμη για την Philips 32PFL5403D 32" ?

Kαλησπέρα,

Εγώ είχα αγοράσει αυτή όταν την είχε το e-shop στα 365 και μπορώ να σου πω ότι έχει φοβερή εικόνα.Την philips δεν την έχω δει.