Τηλεόραση 32" μέχρι 400 ευρώ

savatage

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,400
Ψάχνει ένας φίλος μου να πάρει μια τηλεόραση για καθημερινή χρήση άντε και καμία ταινία. Μπορείτε να προτείνετε κάποιες τηλεοράσεις να του πω να κοιτάξει. Μέχρι 400 ευρώ μου είπε και 32 ίντσες περίπου.

Και τι θα κερδίσει αν με τα ίδια λεφτά πάρει φετινή Hd ready και 50Hz, αντί για περυσινή FullHD και 100Hz?

Χωρίς ειρωνία η ερώτηση, γιατί και εγώ είμαι στην αναζήτηση για 32άρα κρεββατοκάμαρας και ψάχνω να βρω κάποιο υπέρ στις φετινές LK...

Όταν σκοπεύεις να αγοράσεις ηλεκτρονικη συσκευή την εποχή που βγαίνουν τα νέα μοντέλα τα νέα μοντέλα θα προτιμήσεις όχι τις περσινές σειρές.

Τώρα αν δε βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις να περάσει λίγος καιρός μέχρι να αγοραστούν από χρήστες τα νέα μοντέλα και να γραφούν τα ανάλογα reviews.

Θα αγοράσω αρχές του Μαίου. Χλωμό να πάω για τις LK. Η εικόνα λογικά θα είναι ίδια με την LD, σαν media player πάσχει όπως όλες (άλλες λίγο, άλλες πολύ), 100Hz δεν έχει, οπότε τα 80 θα πάνε στην WD για ένα Live...

Στις τηλεοράσεις σε αυτή τη κατηγορία τιμής δε θα δεις διαφορά από μάρκα σε μάρκα. Τώρα αν σε αφορά το κομμάτι media player είναι αλήθεια ότι στους ενσωματωμένους player των τηλεοράσεων δεν υπάρχει η δυνατότητα ρυθμίσεων οπότε ένας εξωτερικός media player είναι καλύτερος

Εγώ βρίσκω αρκετά κουσούρια στους player. H LG δεν έχει DTS (τρέχα κάνε μετατροπές), η Samsung δεν βλέπει shares δικτυακά (κάνε update στο PC Share κάθε φορά που βάζεις νέες ταινίες ή εγγραφές από TV), δεν παίζουν DVD iso και DVD menu (άντε κάνε παιχνίδι με τα παιδικά του πιτσιρικά). Οπότε 80 δεν τα δίνω στην TV αν πρόκειται για τον player, παίρνω WDTV. Αν είναι να τα δώσω για την εικόνα ευχαρίστως, αν όντως έχει διαφορά και το αξίζει...