Τηλεόραση 42" εώς 380 ευρώ

22 November 2014
2
Γειά σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω όσο αφορά 3 τηλεοράσεις που έχω ήδη επιλέξει να μου πείτε πια να προτιμήσω και γιατί!

1) LG 42LB5500
2) LG 42LB5610
3) SAMSUNG UE40H5000AW

Διάβασα άλλα ποστ για την απόδοσή του μαύρου στις LG ότι γριζάρει!
Όμως όταν τις είδα δίπλα δίπλα την (2) και την (3) μου φάνηκε ακριβώς το αντίθετο,
ότι η Samsung γκρίζαρε το χρώμα του μαύρου και κάπως χιόνιζε ενώ στην LG ήταν βαθύ μαύρο.
Επίσης η Samsung μου φαινόταν πολύ φωτεινή!
Κλίνω πιο πολύ προς την LG όμως δεν καταλαβαίνω τις διαφορές μεταξύ (1) και (2), υπάλληλος καταστήματος
μου είπε ότι διαφορά είναι μόνο το χρώμα του πλαισίου τις τηλεόρασης(δεν ισχύει)...

Εσείς τι θα μου προτείνατε εώς 380 ευρώ;

Γιατί στο σπίτι σου δεν θα βλέπεις με τοσο φως. Τα IPS panel που φοράνε οι LG υστερούν στην απόδοση του μαύρου όταν έχεις σβηστά τα φώτα για να δεις μια ταινία. Αν πάρεις LG θα πρέπει να βλέπεις με κάποιο φως αναμένο για να μην γίνει το μαύρο γκρί σκούρο. Να ξέρεις οτι LG έχω και εγω.. Αν μπορείς να ανέβεις στα 450 πάρε αυτή http://www.skroutz.gr/s/4639979/Samsung-UE40H6200.html

για 70 ευρω παραπανω παιρνεις κατι πολυ καλυτερο σε ολους σχεδον τους τομεις.
επισης μην εμπιστευεσαι τους πωλητες. δεν ειναι ολοι ιδιοι,αλλα οι περισσοτεροι δεν θα κοιταξουν το συμφερον σου αλλα το δικο τους.
επισης εχουν κανει ετσι τις ρυθμισεις για να αναδειξουν αυτο που θελουν να πουλησουν.
τελος την 6200 την εχω και εγω,η τεηλεοραση φυσαει.

για 70 ευρω παραπανω παιρνεις κατι πολυ καλυτερο σε ολους σχεδον τους τομεις.
επισης μην εμπιστευεσαι τους πωλητες. δεν ειναι ολοι ιδιοι,αλλα οι περισσοτεροι δεν θα κοιταξουν το συμφερον σου αλλα το δικο τους.
επισης εχουν κανει ετσι τις ρυθμισεις για να αναδειξουν αυτο που θελουν να πουλησουν.
τελος την 6200 την εχω και εγω,η τεηλεοραση φυσαει.

Η 6200 πως τα παει στο τηλεοπτικο καναλια ?
Ειναι πραγματικα 100ΜHz η τεχνητα ?

Η 6200 πως τα παει στο τηλεοπτικο καναλια ?
Ειναι πραγματικα 100ΜHz η τεχνητα ?
Είναι αξιοπρεπείς και ναι είναι 100 Hz πραγματικά από πάνελ.