ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

PETRAN σ'ευχαριστω για την ακαριαια απαντηση
αλλα απεφυγες με διπλωτικο τροπο θα ελεγα να παρεις θεση ως προς το ποια ειναι η καλυτερη επιλογη!!!

αναμενω και τα δικα σου φωτα μιας και εισαι και συ μελος με 3000+ ποστς:SFGSFGSF:
Βρηκες ανθρωπο να ρωτησεις ........τον αντιπροεδρο των αναποφασιστων :flipout::flipout:

τηλεόραση ανεξαρτήτως χρημάτων στις 50in απο σωστή απόσταση θέασης και χρήση για nova και κεραία την pdp - 508xd !

ή

αν η tv προορίζεται για θέαση HD υλικού τότε κάποια απο την σειρά pdp - lx ...

plasma for me όπως καταλαβαίνεις ! :BDGBDGB53:

στην δική σου περίπτωση πάντως θα πρότεινα την Samsung ! εξαιρετική τηλεόραση...

-bye-

Re: Απάντηση: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

τηλεόραση ανεξαρτήτως χρημάτων στις 50in απο σωστή απόσταση θέασης και χρήση για nova και κεραία την pdp - 508xd !

ή

αν η tv προορίζεται για θέαση HD υλικού τότε κάποια απο την σειρά pdp - lx ...

plasma for me όπως καταλαβαίνεις ! :BDGBDGB53:

στην δική σου περίπτωση πάντως θα πρότεινα την Samsung ! εξαιρετική τηλεόραση...

-bye-

Συμφωνώ με τον αντιπρόεδρο... αλλά είναι δεδομένο οτι δεν πρέπει να βιαζόμαστε στις αγορές μας (ειδικά στις γιορτές)

Για ξανασκέψου το :flipout::flipout:
Αιτήσεις για εγγραφή στο κόμμα με pm ... :flipout:

Rivers ποια ''μεγαλη'' τηλεοραση εχεις;

Δεν εχω μεγαλη τηλεοραση δυστυχως, μια τοσοδουλα 40αρα εχω.:BDGBGDB55:

πηγα σημερα να δω απο κοντα τη SAMSUNG 50PC96 αλλα
δυστηχως δεν υπηρχε διαθεσιμη καθως στα 1665ευρω εγιναν αναρπαστες , παρ'ολα αυτα μου εδειξε ο πωλητης την PHILIPS 42pf9831d σε εξαιρετικη τιμη λογω προσφορας(2 τεμαχια εναπομειναντα)1700ευρω.

Eπισης μου εδειξε και την LG50PC55 στα 1615 ευρω και με ειδοποιησε οτι SAMSUNG σε ενα τελευταιο κομματι θα τη φερει στο καταστημα με δικη μου προτεραιοτητα αγορας την ερχομενη πεμπτη.

Ξεχνα την Philips , ακομη και στην τιμη αυτη δεν αξιζει η αγορα της.

Και η LG δεν ειναι σε καλη τιμη οταν ανετα μπορεις να την βρεις γυρω στα 1300 ευρω.

οποτε βουρ για SAMSUNG η να περιμενω λιγο ακομα?
υπαρχει κατι που δεν εχω τσεκαρει και αξιζει σ'αυτο το bugdet?

γειας σας και παλι,

κατευθυνομαι για τη samsung μιας και δε λαμβανω νεες προτασεις.
ενημερωθηκα σημερα απο το πωλητη οτι ερχεται τη παρασκευη για να τη δω να παιζει κιολας
παρολα αυτα ηθελα να ρωτησω αν αποδιδει το ιδιο καλα και sports(ιδιαιτερα ποδοσφαιρο)μεσω πλατφορμας νοβα.

η γνωμη σας μετραει....

γειας σας και παλι,

κατευθυνομαι για τη samsung μιας και δε λαμβανω νεες προτασεις.
ενημερωθηκα σημερα απο το πωλητη οτι ερχεται τη παρασκευη για να τη δω να παιζει κιολας
παρολα αυτα ηθελα να ρωτησω αν αποδιδει το ιδιο καλα και sports(ιδιαιτερα ποδοσφαιρο)μεσω πλατφορμας νοβα.

η γνωμη σας μετραει....
Το σημα της νοβα οπως εχει γραφτει πολακις εδω μεσα ειναι για τον " φουτσο" παρ ολα αυτα παντος οι plasma παιζουν ποιο αξιοπρεπη SD σημα απο τις LCD μιας και καλυπτοντε οι ατελειες ( καποιες τελος παντων ) .
Οποτε δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις εκτος αν κολησεις τη μουρη σου επανω ........... αλλα τοτε μαλλον θα εχεις γενικοτερο προβλημα:flipout:
Χτυπα τη και ..........καλες γιορτες

σημερα πηγα σ ενα αλλο καταστημα και ειδα τη Philips 50PFP5532
στα 1835 ευρω και μου εδωσε προσφορα για τη Samsung 50C96
στα 1590 ευρω με παραδοση σε μια εβδομαδα ενω η Philips ειναι ετοιμοπαραδοτη.
παρ'ολα αυτα νομιζω πως η τιμη της SAMSUNG ειναι αχτυπητη....

ποια ειναι η γνωμη των περισσοτερο μελετημενων?

σημερα πηγα σ ενα αλλο καταστημα και ειδα τη Philips 50PFP5532
στα 1835 ευρω και μου εδωσε προσφορα για τη Samsung 50C96
στα 1590 ευρω με παραδοση σε μια εβδομαδα ενω η Philips ειναι ετοιμοπαραδοτη.
παρ'ολα αυτα νομιζω πως η τιμη της SAMSUNG ειναι αχτυπητη....

ποια ειναι η γνωμη των περισσοτερο μελετημενων?

H Samsung σαν εικονα ειναι λιγο καλυτερη. Απλως πρεπει να ασχοληθεις λιγο να βαλεις τις καταλληλες ρυθμισεις για να "ερθουν" τα χρωματα στα σωστα επιπεδα.

Εχουμε ομως ηδη αρκετους κατοχους της συγκεκριμενης οποτε θα σε βοηθησουν.

γεια σας και παλι,

η SAMSUNG PS-50C96H δεν ειναι διαθεσιμη προς το παρον (περασαν 2 βδομαδες που τη περιμενω)αλλα υπαρχει η
SAMSUNG PS-50(Q)96H.

η τιμη της πρωτης θα ειναι =1590 ευρω
ενω της ηδη διαθεσιμης =1965 ευρω

θα ηθελα να μου πειτε τωρα αξιζει να κανω μια μικρη υπερβαση και να παρω την ακριβοτερη η να περιμενω λιγο και να παρω τη φθηνη?
οι διαφορες απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και σπουδαιες,φυσικα δεν την εχω δει να παιζει...

οι αποψεις σας ειναι καλοδεχουμενες...

Απάντηση: Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

γεια σας και παλι,

η SAMSUNG PS-50C96H δεν ειναι διαθεσιμη προς το παρον (περασαν 2 βδομαδες που τη περιμενω)αλλα υπαρχει η
SAMSUNG PS-50(Q)96H.

η τιμη της πρωτης θα ειναι =1590 ευρω
ενω της ηδη διαθεσιμης =1965 ευρω

θα ηθελα να μου πειτε τωρα αξιζει να κανω μια μικρη υπερβαση και να παρω την ακριβοτερη η να περιμενω λιγο και να παρω τη φθηνη?
οι διαφορες απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και σπουδαιες,φυσικα δεν την εχω δει να παιζει...

οι αποψεις σας ειναι καλοδεχουμενες...
...που να υπάρχει με τέτοιο χαμό που έγινε εδω!!!

Απάντηση: Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

κανενας αλλος με γνωμη περι του θεματος?
Το "ρητό" λέει:

ή
την φθηνή (που σε καλύπτει πάντα!)
ή την καλή!

Τα 400 ευρώ είναι το 27% του 1500 και είναι κάτι παραπάνω από μικρή υπέρβαση!

Η Q96 σαφώς είναι καλή (και μάλλον καλύτερη από την C96) αλλά με άλλα 400-500 ευρώ μπορείς να πάρει pany fullHD! που είναι καλύτερη, αλλά βέβαια είναι εκτός του αρχικού ερωτήματος του thread.
Υπάρχει πάντα και η ΡΧ7.

Last edited:
τι λετε για αυτη SAMSUNG PS50C67?

ΑΞΙΖΕΙ?

τη βρηκα 1400ευρω και αμεσα διαθεσιμη...η Samsung PS-50C96HD
εχει ενα μηνα που τη περιμενω και ολο απο αυριο σε αυριο παμε...

τι λετε για αυτη SAMSUNG PS50C67?

ΑΞΙΖΕΙ?

τη βρηκα 1400ευρω και αμεσα διαθεσιμη...η Samsung PS-50C96HD
εχει ενα μηνα που τη περιμενω και ολο απο αυριο σε αυριο παμε...

H Q96 σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο καλυτερη της C που να αξιζει 400 ευρω διαφορα. Μιλαμε ουσιαστικα για την ιδια τηλεοραση με μικροδιαφορες που εχω αναλυσει πολλες φορες.

Η C67 σιγουρα ειναι παλιοτερο μοντελο και δεν αξιζει τον κοπο. Αν θελεις φθηνη 50αρα παρε την LG 50PC55 η οποια στα 1300 ευρω αποτελει πραγματικη ευκαιρια.