τηλεοραση 43-48

takis1232004

New member
21 August 2008
9
Γειά σας. Για απόσταση 3 μέτρα και τιμή έως 500 ποια προτείνετε;
Ποια έχει πραγματικά 100 hz;;;
Έχω δει την SAMSUNG 43J5500 και LG 42LF652V. Είναι καλές;;;
υπάρχει κάτι καλύτερο να προτείνετε;;;
Ευχαριστώ

Εχεις μεγάλη απόσταση θέασης και μικρό budget.. Ανάλογα με το τι βλέπεις (digea, ταινίες, κλπ) μπορεί να χρειάζεσαι 50" ή και 55" οθόνη, σίγουρα πάντως όχι 42" είναι πολύ μικρή.

η 48j5100 που έχει στο you 450 αξίζει ή να ψάξω για κάτι καλύτερο; πχ. 48j6200
Βασικά επειδή θέλω και κάποιες smart λειτουργίες να κοιτάξω σε lg;;;

Την 43άρα Samsung 5500 την πήρα στους δικούς μου τα Χριστούγεννα, αφού μου φάνηκε με διαφορά η καλύτερη απ'όσες έπαιζαν στο μαγαζί στις <48". Όντως δε στο σπίτι, σε bluray ήταν ικανοποιητικότατη έως εντυπωσιακή. Δεν έχω να σου πω όμως άλλα σχόλια πέραν της εικόνας, αφού δεν την έπαιξα ιδιαίτερα μετά.

Συμφωνώ πάντως με τον προλαλήσαντα, οι 43" είναι αμελητέες για 3 μέτρα απόσταση, πρέπει να πας τουλάχιστον σε 55", με το όποιο κόστος σε ποιότητα για να πλησιάσεις το budget σου.

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα πρέπει να κοιτάξω κάτι μέχρι 48'' ίντσες, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος.

Την 43άρα Samsung 5500 την πήρα στους δικούς μου τα Χριστούγεννα, αφού μου φάνηκε με διαφορά η καλύτερη απ'όσες έπαιζαν στο μαγαζί στις <48". Όντως δε στο σπίτι, σε bluray ήταν ικανοποιητικότατη έως εντυπωσιακή. Δεν έχω να σου πω όμως άλλα σχόλια πέραν της εικόνας, αφού δεν την έπαιξα ιδιαίτερα μετά.

Συμφωνώ πάντως με τον προλαλήσαντα, οι 43" είναι αμελητέες για 3 μέτρα απόσταση, πρέπει να πας τουλάχιστον σε 55", με το όποιο κόστος σε ποιότητα για να πλησιάσεις το budget σου.

Σε κανα καναλι την εβαλες?Τι λεει?