Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Τα διαβασα τα σχολια. Η συγκερκριμενη ηταν στην εκθεση 2 μηνες (δεν τους πιστευω) και για μια ωρα την ξεσκισα στα τεστ. Ειχαν ενα συστημα οπου με μια μικρη οθονη αφης , δινεις στην τηλεοραση καμια 10-αρια διαφορετικα ειδη απο video να παιξει κ σε ενα απο αυτα που ελεγε "τεστ" , ειχε πολλα απο αυτα που βλεπουμε πχ στο fullhd.gr. Ουτε γραμμες ειδα, ουτε banding ουτε τιποτα. To cloud φανηκε σε καποια φαση αλλα γνωριζω οτι ετσι εχει η τεχνολογια (και οτι βγαινει αν θελω) κ απο την αλλη ποσες φορες θα δεις απο το πλαι , ολα μαυρα και λιγο ασπρο. Τεσπα , θα δειξει. Ελπιζω να μην τα κλαιω.

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Mόνο σε 24άρι σήμα................... Αστειεύομαι... :D

Είναι πολύ καλή η κίνηση Γιάννη! σε ΗD και στα μάτια μου, δεν χρειάζεται παρεμβολή... αντίθετα με την όσες kuro έχω δει...

Σε αυτό το τομέα υπερισχύει η panasonic, IMO...

Mάλλον κάτι δε θα πήγαινε καλά με τις Kuro που είδες, Νίκο...

Τα 24p τα παίζουν όπως και η Panasonic σου, απλώς πρέπει να έχεις επιλεγμένα τα κατάλληλα Drive Mode και PureCinema Mode στο μενού, μια διαδιακασία που δεν γίνεται αυτόματα, όπως στην Panasonic...

Ή αυτό ή ήταν ενεργοποιημένο το smooth στη VΤ20...
Στο τεστ Α-Β-Γ στο pioneer center ήταν εμφανής η διαφορά Γιάννη.

Στο γκρουπάκι που ήσουν στο συγκριτικό, το player έπαιζε στα 60Hz και Panasonic και Philips είχαν ενεργά τα frame interpolation... :p

καλησπερα σε ολους.
Ειμαι νεος στο sait,μαλλον μολις εκανα εγγραφη
και φυσικα θελω την βοηθεια σας για μια αγορα τηλ/σης
διαβαζω εδω και 1 βδομαδα και ακρη δεν εχω βγαλει τι να παρω
και η αληθεια ειναι οτι θα σκασω.
θελω τηλ/ση 46' γιατι εχω 73,5 ποντους υψος κενο.
η γωνια θεασης ειναι 4 μετρα.
διαβαζω για τα θετικα και τα αρνητικα των 2 τεχνολογιων lsd kai plasma
και μολις ετοιμαζομε να παω να παραγκειλω κατι διαβαζω και κανω πισω.
θελω την τηλ για να βλεπω εγω ταινιες dvix που κατεβαζω και υποτιτλους
και για οικιακη χρηση απο την κυρια.
το να ειναι 3dδεν με χαλαει αν και δεν εχω ps3 h blueray αλλα το δευτερο
θα το παρω σιγουρα καποια στιγμη.
το internet δεν με ενδιαφερει να μπαινω αλλα θελω σιγουρα να εχει usb
παιχνιδομηχανη με τιποτα home cinema να συνδεσω και εξωτερικο σκληρο
μαλλον ναι.
τηλεοραση βλεπουμε ποιο πολυ το βραδυ αλα και κοτσομπολιστικα το πρωι και μεσημερι η κυρια μαλλον.
εαν μου πειτε για πλασμα περνω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω με στρωσιμο και καλιμπραρισμα προχθες με πηρε ο υπνος και επαιζε η τηλ
στο ιδιο καναλι 10 ωρες+
απο την αλλη το clouding με τις lsd μου εχει σπασει τα νευρα
εχω μια lava 32ara και τα πολλα συνεφα μαζι με το μεγεθος ειναι και ο
λογος αλλαγης της
και τωρα η τιμη αλλα κακο και αυτο
ξεκινησα για 600 με 700 και ειμαι στα 1000+ τωρα φθανει να αξιζει ο κοπος δεν θελω να περνω τηλ καθε 2 χρονια.
sorry για το μεγαλο ποστ περιμενω συμβουλες ευχαριστω πολυ
ειχα δει για σαμue46d6100,c750,d6530,G39PAN,SONY PX800και αρκετες
αλλες νωμιζω ποιο φθηνες η καπου εκει αλλα μερικες απο αυτες αρχισαν να εξαντλουνται
PLEASE HELP

Αυτες που γραφεις πανω κατω "παιζουν".

Εγω επειδη εκτιμω την κινηματογραφικη εικονα σου προτεινω πρωτα την Panasonic 46G30 που στα ματια μου ειναι ανωτερη απο οποιαδηποτε "LED".

Εχει και χρονοδιακοπτη ωστε να κλεισει μονη της αν κοιμηθεις.

Αν παλι θελεις να πας σε LED LCD κοιτα αυτες που αναφερεις.

Απάντηση: Re: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Στο γκρουπάκι που ήσουν στο συγκριτικό, το player έπαιζε στα 60Hz και Panasonic και Philips είχαν ενεργά τα frame interpolation... :p

game, set and mach to John...

:borg: :cool:

ημουν ετοιμος το πρωι να παω να παραγγειλω την g30 και μαλιστα 50αρα την βρηκα 1200 ευρω μολις ομως διαβασα οτι καποιος στο φορουμ για τις πανασονικ , βλεπει mega με τον ασσο του αντ1 κολημενο απο πισω και λιγο σταρ ποιο πισω κολυσα. μετα σκεφτηκα οτι οι ταινιες που κατεβαζω εχουν πανω και κατω μαυρο αυτο δεν τις επηρεαζει?
τελος στο μαγαζι που πηγα το μεσημερι αλα και σε ενα αλλο εχθες οι πωλητες
μου ειπαν οτι οι πλασμα ειναι για μαγαζια λεει που εχει μεσα πολυ καπνα και κατι τετοια γενικα με απετρεψαν ολοι φυσικα δεν δινω σημασια οι γνωμες σας για μενα ειναι σιγουρα πολυτιμοτερες απο των υπαλληλων των καταστηματων.
ο χθεσινος ηθελε να μου πουλησει σονυ και καλα μια toshiba led των 1500 αν και αυτος ειχε plasma στο σπιτι του αλλα με τα γνωστα φαινομενα του ειδωλου που εμφανιζονταν και εξαφανιζωνταν μετα απο λιγες μερες μου ειπε
τι να πω ποια ειναι best to αφηνω σε σας

Απάντηση: Re: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

ημουν ετοιμος το πρωι να παω να παραγγειλω την g30 και μαλιστα 50αρα την βρηκα 1200 ευρω μολις ομως διαβασα οτι καποιος στο φορουμ για τις πανασονικ , βλεπει mega με τον ασσο του αντ1 κολημενο απο πισω και λιγο σταρ ποιο πισω κολυσα. μετα σκεφτηκα οτι οι ταινιες που κατεβαζω εχουν πανω και κατω μαυρο αυτο δεν τις επηρεαζει?

Mε δεδομένο ότι εδώ στο forum έχουν αγοραστεί καμιά χιλιαριά plasma και οι περιπτώσεις burn in δεν υπερβαίνουν τις 10-15 θα έλεγα ότι είναι ασφαλή αγορά, εφόσον δεν κάνεις κατάχρηση θέασης στατικών εικόνων όπως πολλές ώρες λογότυπα καναλιών, menu media player, pc desctop κτλ...

τελος στο μαγαζι που πηγα το μεσημερι αλα και σε ενα αλλο εχθες οι πωλητες
μου ειπαν οτι οι πλασμα ειναι για μαγαζια που εχει μεσα πολυ καπνα και κατι τετοια γενικα με απετρεψαν ολοι φυσικα δεν δινω σημασια οι γνωμες σας για μενα ειναι σιγουρα πολυτιμοτερες απο των υπαλληλων των καταστηματων.
ο χθεσινος ηθελε να μου πουλησει σονυ και καλα μια toshiba led των 1500 αν και αυτος ειχε plasma στο σπιτι του αλλα με τα γνωστα φαινομενα του ειδωλου που εμφανιζονταν και εξαφανιζωνταν μετα απο λιγες μερες μου ειπε
τι να πω ποια ειναι best to αφηνω σε σας

Αν στο ξαναπούν πες ότι το δικό σου μαγαζί έχει καλό εξαερισμό... :ADFADF1:

(τι άλλο θα πούνε θεέ μου!!!)

ημουν ετοιμος το πρωι να παω να παραγγειλω την g30 και μαλιστα 50αρα την βρηκα 1200 ευρω μολις ομως διαβασα οτι καποιος στο φορουμ για τις πανασονικ , βλεπει mega με τον ασσο του αντ1 κολημενο απο πισω και λιγο σταρ ποιο πισω κολυσα.

Πλακα εκανε ο Κωστας (Underdog) ρε συ. Plasma εχει και αυτος.

Αν ηταν να παθαινουν τοσο ευκολα burn in οι πλασμα δεν θα τις αγοραζε κανεις.

Για να σου δωσω ενα παραδειγμα τα παιδια μου ξεχασαν μια ημερα 2-3 ωρες το μενου του DVD στην δικια μου αλλα δεν εμεινε τιποτα απολυτως.

Θελει να βλεπεις την ιδια στατικη εικονα εκατονταδες ωρες για να παθεις κατι.

ωραια τωρα καπως ησυχασα.
η τιμη που μου ειπαν ειναι καλη για 1200 50"
η υπαρχει και καλυτερη υποψην ειμαι επαρχια σερρες
αλλα μπορω και απο θεσ/κη που εχει τα παντα η και απο ιντερνετ
η κυρια μου παντως λεει για led οποτε θελω και και ενα μοντελακι απο αυτες
καλο για να αποφασισω ποια θα παρει το προταθλημα.
αν και η πανασονικ ειναι το φαβορι:firstprize:

Sony 46EX720 και Samsung 46C6530 ειναι οι πιο value for money.

ΥΓ. Γυναικες και ηλεκτρονικα δεν πανε μαζι οπως αντρες και κουρτινες, κατσαρολες κτλ.

ωραια τωρα καπως ησυχασα.
η τιμη που μου ειπαν ειναι καλη για 1200 50"
η υπαρχει και καλυτερη υποψην ειμαι επαρχια σερρες
αλλα μπορω και απο θεσ/κη που εχει τα παντα η και απο ιντερνετ
η κυρια μου παντως λεει για led οποτε θελω και και ενα μοντελακι απο αυτες
καλο για να αποφασισω ποια θα παρει το προταθλημα.
αν και η πανασονικ ειναι το φαβορι:firstprize:

με δεδομένο ότι μένεις επαρχία η τιμή που την βρίσκεις είναι πάρα πολύ καλή.

δες εδώ
http://www.skroutz.gr/s/323180/Panasonic-TX-P50G30E-50.html?keyphrase=50g30
και υπολόγισε και μεταφορικά για τις Σέρρες.

η g30 είναι για μένα η πρώτη επιλογή. για led συμφωνώ με τις προτάσεις του yperion με προτίμηση στη sony λόγω ονόματος και τιμής.

επειδη τωρα μιλαω με την κυρια και αποφασησαμε να εχει και 3d και η πανασονικ βλεπω οτι δεν εχει το αμεσως επομενο μοντελο ποιο ειναι με 3d?