Yperion
AVClub Fanatic
Τωρα που την πηρες ειναι αργα. Πολλα μελη εχουν προβλημα με την συγκεκριμενη.
Η 46C650 ειναι σιγουρα καλυτερη.
Η 46C650 ειναι σιγουρα καλυτερη.
Mόνο σε 24άρι σήμα................... Αστειεύομαι...
Είναι πολύ καλή η κίνηση Γιάννη! σε ΗD και στα μάτια μου, δεν χρειάζεται παρεμβολή... αντίθετα με την όσες kuro έχω δει...
Σε αυτό το τομέα υπερισχύει η panasonic, IMO...
Στο γκρουπάκι που ήσουν στο συγκριτικό, το player έπαιζε στα 60Hz και Panasonic και Philips είχαν ενεργά τα frame interpolation...![]()
ημουν ετοιμος το πρωι να παω να παραγγειλω την g30 και μαλιστα 50αρα την βρηκα 1200 ευρω μολις ομως διαβασα οτι καποιος στο φορουμ για τις πανασονικ , βλεπει mega με τον ασσο του αντ1 κολημενο απο πισω και λιγο σταρ ποιο πισω κολυσα. μετα σκεφτηκα οτι οι ταινιες που κατεβαζω εχουν πανω και κατω μαυρο αυτο δεν τις επηρεαζει?
τελος στο μαγαζι που πηγα το μεσημερι αλα και σε ενα αλλο εχθες οι πωλητες
μου ειπαν οτι οι πλασμα ειναι για μαγαζια που εχει μεσα πολυ καπνα και κατι τετοια γενικα με απετρεψαν ολοι φυσικα δεν δινω σημασια οι γνωμες σας για μενα ειναι σιγουρα πολυτιμοτερες απο των υπαλληλων των καταστηματων.
ο χθεσινος ηθελε να μου πουλησει σονυ και καλα μια toshiba led των 1500 αν και αυτος ειχε plasma στο σπιτι του αλλα με τα γνωστα φαινομενα του ειδωλου που εμφανιζονταν και εξαφανιζωνταν μετα απο λιγες μερες μου ειπε
τι να πω ποια ειναι best to αφηνω σε σας
ημουν ετοιμος το πρωι να παω να παραγγειλω την g30 και μαλιστα 50αρα την βρηκα 1200 ευρω μολις ομως διαβασα οτι καποιος στο φορουμ για τις πανασονικ , βλεπει mega με τον ασσο του αντ1 κολημενο απο πισω και λιγο σταρ ποιο πισω κολυσα.
ωραια τωρα καπως ησυχασα.
η τιμη που μου ειπαν ειναι καλη για 1200 50"
η υπαρχει και καλυτερη υποψην ειμαι επαρχια σερρες
αλλα μπορω και απο θεσ/κη που εχει τα παντα η και απο ιντερνετ
η κυρια μου παντως λεει για led οποτε θελω και και ενα μοντελακι απο αυτες
καλο για να αποφασισω ποια θα παρει το προταθλημα.
αν και η πανασονικ ειναι το φαβορι:firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.