Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Όσον αφορά το θέμα plasma vs lcd σου προτείνω πάνω από 46" να προτιμήσεις plasma, υπό τις εξής προϋποθέσεις:
1) Δεν σου αρέσει να παρακολουθείς τις ταινίες σου με φωτεινό περιβάλλον

Γιατι αυτο?
Γιατι εγω κλινω προς την VT30 αλλα εχω τζαμαρια 8 μετρων στο σαλονι και αν και εχω φιμε τζαμια ειναι οσο φωτεινο μπορει να γινει ενα δωματιο.

-------
PS: Γιατι κλειδωνει το edit τοσο γρηγορα ρε παιδια :violent-smiley-030:

Δες τις επιπτώσεις φωτός στην V10 που έχω και κρίνε μόνος σου.

Επίσης στην τελευταία εκδήλωση στο pioneer center υπήρχε στον ισόγειο μια 65άρα VT20 και μπορούν να σου απαντήσουν τα παιδιά που τη δοκίμασαν (με τα γυαλιά μάλιστα!) για το πως έδειχνε σε σχέση με νορμαλ θέαση σε σκοτεινό περιβάλλον.

Το φως επηρεάζει το φώσφορο αρκετά, παρά τα ανακλαστικά φίλτρα που χρησιμοποιούνται... δυστυχώς...

Την ημέρα λοιπόν κλείνουμε τα παράθυρα, το βράδυ τα φώτα και όλα καλά!

:ernaehrung004:

Last edited:
Xμμμ ενδιαφερον.
Δηλαδη με Plasma κλεινουμε τα φωτα γιατι εχουμε ξεπλυμα και με LCD αναβαουμε τα φωτα γιατι εχου clouding.

Πάνω που έκλεινα προς την VT30 είδα τις φοτό από την V10 και πως επηρεάζεται από το φως και με κόμπλαρες παλι! :)
Ακόμα και ταινία blu-ray όταν βλέπω δεν μου αρέσει να βλέπω ταινία σε απόλυτο σκοτάδι. Ένα φως από πίσω πάντα το ανάβω. Θα μου χαλάει τόσο την εικόνα?

Μην ειμαστε και υπερβολικοι.

Εγω εχω την 50U10 που δεν εχει καθολου αντιανακλαστικο φιλτρο και βλεπω και ημερα και νυχτα ανετα.

Απάντηση: Re: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Πάνω που έκλεινα προς την VT30 είδα τις φοτό από την V10 και πως επηρεάζεται από το φως και με κόμπλαρες παλι! :)
Ακόμα και ταινία blu-ray όταν βλέπω δεν μου αρέσει να βλέπω ταινία σε απόλυτο σκοτάδι. Ένα φως από πίσω πάντα το ανάβω. Θα μου χαλάει τόσο την εικόνα?

Αν το φώς είναι πίσω από την tv και χαμηλό είναι μια χαρά (already tested!)

Μην ειμαστε και υπερβολικοι.

Εγω εχω την 50U10 που δεν εχει καθολου αντιανακλαστικο φιλτρο και βλεπω και ημερα και νυχτα ανετα.

Γιάννη και εγώ άνετα βλέπω... αλλά καμία σχέση με το μαύρο και την ευκρίνεια της συσκότισης...

Αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος.
Βάλε φωτό με ανοιχτά / κλειστά παντζούρια για να δούμε...

Φίλε DimDal δες μια φωτογραφία με φωτισμό πίσω από την tv
(πρόκειται για την U10, η οποία δεν έχει καν φωτοανακλαστική επίστρωση και το μαύρο της είναι υποδεέστερο της VT30 που σκέφτεσαι... καμία επιρροή στην οθόνη)

ss20091215221446.jpg

Είναι φωτό του Σάκη (sfortis)

Last edited:
Και εδώ μια pioneer kuro σε συνθήκες ημέρας (πάλι από post του Σάκη)

Υπόψιν ότι η kuro έχει καλύτερο ή ισάξιο (δεν ξέρουμε ακόμα) μαύρο και ευκρίνεια από την VT30! Eπίσης έχει και φωτοανακλαστική επίστρωση...

2621572785_59737f79c8_o.jpg

τα συμπεράσματα δικά σας!

αψογες φοτογραφιες... νομιζω ομως, πως η pioneer δεν βγαζει πλεον τηλεορασεις, και πως οι τεχνικοι της, εχουν παει στην πανασονικ..

Σωστά... με τη διαφορά ότι πρόκειται για τηλεόραση αναφοράς μέχρι σήμερα που μιλάμε... όσον αφορά την αντίθεση, ευκρίνεια και μαύρο...

νομίζω πως είναι χρήσιμη η φωτογραφία για την επίδραση του φωτός στις plasma.

Κι ένα ακόμα σετάκι φωτό με ανοιχτά/σβηστά φώτα και την U10, εδώ...

Σε γενικές γραμμές, το ξέπλυμα της εικόνας και οι ανακλάσεις στην οθόνη μιας Plasma χωρίς αντι-ανακλαστική επίστρωση, βρίσκονται σε λίγο καλύτερο επίπεδο από μιας καλής, εμπορικής CRT...

@Dalanik: To review του hdtvtest για την VT30 δεν το διάβασες; Ούτε φέτος πλησίασε την KURO σε μαύρο...

Κι ένα ακόμα σετάκι φωτό με ανοιχτά/σβηστά φώτα και την U10, εδώ...

Σε γενικές γραμμές, το ξέπλυμα της εικόνας και οι ανακλάσεις στην οθόνη μιας Plasma χωρίς αντι-ανακλαστική επίστρωση, βρίσκονται σε λίγο καλύτερο επίπεδο από μιας καλής, εμπορικής CRT...

@Dalanik: To review του hdtvtest για την VT30 δεν το διάβασες; Ούτε φέτος πλησίασε την KURO σε μαύρο...

Με ένα review Γιάννη δεν κάνουμε τίποτα...

Άλλωστε, δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και η αντίθεση σε μια τηλεόραση!

ps. Πως έγινε έτσι ο Κάν βρε...? :ADFADF1:

Last edited:

Μηπως η εμμονη με το μαυρο πρεπει να τελειωσει?
Ειδικα οταν εχουμε φτασει σε τοσο κοντινα νουμερα?
Αν παρουμε 1 προς 1 τα χαρακτηριστικα των VT30 και KURO αφηνωντας εξω το μαυρο ποια ειναι συνολικα η καλυτερη τηλεοραση?

Δηλαδη δειξτε λιγο ελεος με το δεινοσαυρισμο σε λιγο οι νεες TV θα ψηνουν μεχρι και καφε και θα λεμε ε ναι αλλα δεν εχει το μαυρο της KURO :afro:

Με ένα review Γιάννη δεν κάνουμε τίποτα...

Όσο αυξάνονται δηλαδή τα reviews, μειώνεται το μαύρο της VT30; :flipout:

Άλλωστε, δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και η αντίθεση σε μια τηλεόραση!

Υπάρχει και το σταθερό drive που μας έχει λείψει κάπως μετά τις 10άρες... :p

Μηπως η εμμονη με το μαυρο πρεπει να τελειωσει?
Ειδικα οταν εχουμε φτασει σε τοσο κοντινα νουμερα?

Δεν είναι και τόσο κοντινά τα νούμερα... Ειδικά αν συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι η Panasonic, πιθανώς να καταλήξει με διπλάσια τιμή μαύρου περί τις 2000 ώρες. Σαφώς και θα εξακολουθεί πάλι να είναι μία πολύ καλή τηλεόραση, αλλά όταν γνωρίζεις ότι πριν 2 χρόνια μπορούσες να αγοράσεις κάποια συσκευή με μεγαλύτερη αντίθεση και χωρίς floating blacks, brightness fluctuations και 50Hz-bugs, σε πιάνει λίγο το παράπονο...

Αν παρουμε 1 προς 1 τα χαρακτηριστικα των VT30 και KURO αφηνωντας εξω το μαυρο ποια ειναι συνολικα η καλυτερη τηλεοραση?

Δηλαδη δειξτε λιγο ελεος με το δεινοσαυρισμο σε λιγο οι νεες TV θα ψηνουν μεχρι και καφε και θα λεμε ε ναι αλλα δεν εχει το μαυρο της KURO

Σαν οθόνη απεικόνισης περιεχομένου 2D που να μπορεί να σταθεί και με αξιώσεις ως μόνιτορ αναφοράς, οι 9G KURO δεν έχουν ακόμα αντίπαλο.

Σαν ευκολίες, παραφερνάλια, 3D και ψήσιμο καφέ, η Panasonic σαφώς και είναι μπροστά.

Απάντηση: Re: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Όσο αυξάνονται δηλαδή τα reviews, μειώνεται το μαύρο της VT30; :flipout:

Κάτι μου λέει ότι η 55VΤ30 θα έχει ANSI Contrast με δεύτερο δεκαδικό "0" και ελπίζω ότι θα κρατάνε όλες το μαύρο περισσότερες ώρες από τις προηγούμενες. Same time: judder free, no crosstalk...

Eπιπλέοντα και αναλαμπές, σύμφωνα με όλες τις αναφορές φαίνεται ότι μειώθηκαν... να ναι καλό και το conversion 2d σε 3d ?

Αν όχι... τηλεόραση έχουμε... 3d παίζουν και τα Cinema... περιμένουμε την VΤ40... :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Τηλεόραση 46-55 ιντσες!

Same time: judder free

Πες μου τώρα ότι βλέπεις ταινίες στη V10 με ενεργοποιημένο το frame interpolation, να με αποτελειώσεις... :behead: :ADFADF1:

Mόνο σε 24άρι σήμα................... Αστειεύομαι... :D

Είναι πολύ καλή η κίνηση Γιάννη! σε ΗD και στα μάτια μου, δεν χρειάζεται παρεμβολή... αντίθετα με την όσες kuro έχω δει...

Σε αυτό το τομέα υπερισχύει η panasonic, IMO...

Λοιπον πηρα σημερα την Lg 47LE8500 απο κωτσοβολο , εκθεσιακο , 1150Ε μαζι με το support pack. Καλα την πηρα? Ειχε στα 1000Ε επισης εκθεσιακη την Samsung 47LEC650 (μαζι με επεκταση). Καλα εκανα?