Τηλεοραση 47 Ιντσων

Felix_The_Cat

New member
9 February 2008
66
1. Samsung es6710 3d led 46
2. Panasonic TX 47et5
3. LG 47lm640S 3d led

Χρηση
1. Ταινιες
2. Νοva αθλητικα και τιβι
3. δοκιμη 3d
4. browsing και internet streaming

ξεκινησα κοιτωντας τις Lg. και ειδα την 640 και μαρεσε πολυ. Μετα μπηκα εδω μεσα και ειδα οτι σε κανενα δεν αρεσει γιατι εχει 50hz πανελ. οποτε κοιταξα και τις αλλες δυο που ειναι κοντα σε χαρακτηριστικα και τιμη.
Τωρα που πιανει κρυο και το σαλονι μου θα εχει 15 βαθμους, λεω να μεταφερθω στο δωματιο που το ανεβαζω ευκολα στους 25, αλλα εκει δεν εχω ουτε υπολογιστη ουτε προτζεκτορα. Οποτε μου μπηκε η ιδεα της 47. Ν αμπορω να βελπω ταινιες. μπαλα. αλλα καινα μπορω να σερφαρω. τι μου προτεινετε?

Σημειωσεις: 3d θελω να το δοκιμασω, οποτε θα ηθελα να εχει. με το smart αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να παρω το αντιστοιχο μοντελο χωρις ιντερνετ και να του κολλησω ειναι ενα android player, ειτε ενα micro pc . ειπα να παω ως 800-900 ευρω

ΥΓ μεχρι τωρα μια 27αρa LG 2780 που εχω για οθονη υπολογιστη και ενιοτε για τηλεοραση με εχει αφησει ικανοπιημενο εκτος απο ενα καμενο Pixel που στο Media markt μου ειχαν πει οτι αφηνει η εταιρια μεχρι 7!!
ευχαριστω

Last edited:
Αν αφαιρέσεις το browsing από τα κριτήρια επιλογής, κοίτα καλύτερα καμμιά plasma όπως η Samsung E550. Διαφορετικά, κάποια από τις πιο πάνω ή τη Sony HX750. Όσο για τις "smart" λειτουργίες και το streaming, χωρίς κάποιο laptop ή netbook μην περιμένεις πολλά πράγματα.

Re: Απάντηση: Τηλεοραση 47 Ιντσων

Αν αφαιρέσεις το browsing από τα κριτήρια επιλογής, κοίτα καλύτερα καμμιά plasma όπως η Samsung E550. Διαφορετικά, κάποια από τις πιο πάνω ή τη Sony HX750. Όσο για τις "smart" λειτουργίες και το streaming, χωρίς κάποιο laptop ή netbook μην περιμένεις πολλά πράγματα.

ειναι πολυ σημαντικο για μενα το Browsing αφου η ιδεα εξαρχης ξεκινησε να ειναι μια υπερβολικη οθονη υπολογιστη. απο 17 που ημουν ειμαι 27, και λεω να το κανω 47. αν ειναι πραγματι τραγικο το browsing και πρεπει να του κολλησω καποια πιο εξυπνη συσκευη, μηπως να επαιρνα μοντελο χωρις wifi, και να χρησιμοποιησω τα 100-150 ευρω για να προμηθευτω τον player? πχ μινι pc η player η και PLAISIO ακομα, που λεει για high definition movies αλλα και εχει android 2,3 Που υποστηριζει flash και μπορει να μου δειχνει streaming. αλλα το ΠΟΙΟ Player ειναι αλλη ιστορια. Τωρα το ερωτημα που θα ηθελα τη βοηθεια σας ειναι αν πρεπει να παρω φτηνοτερη τηλεοραση χωρις smart ικανοτητες και να την κανω εγω smart.

Last edited:
και εγω ξεκινησα με την Lg. μετα την αντικατεστησα με την Panasonic 47et5.
και γερνω προς την Panasonic. Σε media markt που επαιζε σημερα samsung / panasonic e5 (το μικρο αδερφακι της ετ5 / lg 640s αλικη στη χωρα των θαυματων, η samsung οπως και ολες οι υπολοιπες σαμσουνγκ γυρω γυρω ηταν πολυ πιο γυαλιστερη, πιο φωτεινη και ειχε και περισσοτερη λεπτομερεια. χαρακτηριστικες οι λεπτομερειες στα προσωπα του καπελα και της αλικης. Οι αλλες δυο ειχαν παρομοια εικονα, πιο smooth και λιγο πιο σκοτεινη. και μπερδευτηκα. Ειναι αυτο υπαρκτο? η ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων με sharpness contrast kai brightness? στο πλαισιο που πηγα αργοτερα δεν παρατηρησα αυτο το χαοσ αναμεσα στις σαμσουνγκ και τις αλλες σε ολες τις ιντσες... παιζανε κατι tariler ταινιων που δε μου φανηκαν και πολυ high definition... καμια ιδεα?

Μάλλον ήταν θέμα ρυμίσεων, αν και τα panel που έχουν οι Samsung έχουν μεγαλύτερη αντίθεση από αυτά των Panasonic και LG.

το ερωτημα ειναι απλο. η απαντηση ειναι απλη? υπαρχουν τρια αδερφακια... το ενα λιγο μεγαλυτερο απο το αλλο... Ειναι η μεση λυση η καλυτερη επιλογη για τα πολυτιμα ευρω? με το μικρο να σωνει χρημα, και το μεγαλο να χρειαζεται υπερβαση?

E5?
ET5?
ET50?

Panasonic 47 ET5?
Sony 750? (με ζορι 850)

1. Κυρια χρηση Ταινιες 1080 apo mkv
2. Μπαλα απο νοβα
3. Οθονη υπολογιστη gia browsing μιας και τα ενσωματωμενα φαινονται λιγο οτι ναναι...

κακα τα ψεμματα, το 3d ειναι εντυπωσιακο, ενδιαφερον, αλλα δεν υπαρχει τοσο υλικο ωστε να ειναι βασικη χρηση... ισως 3d παιγνια σε απωτερο χρονο

Ισχυει οτι η σονι εχει τραγικο service?

Last edited by a moderator:
Από τη στιγμή που βλέπεις αθλητικά η ET5 είναι μονόδρομος αφού η πιο κάτω σειρά δεν είναι 100 Hz.

εχω σχεδον παρει την Panasonic ET5. το σχεδον ειναι γιατι ψαχνω να πιεσω να χαμηλωσω την τιμη.
βρηκα σε ενα site ωστοσο την TX-L47ET50E στα 1050!! για 150-200 ευρω παραπανω αξιζει?

Στο μαγαζι που πηγα να ρωτησω ο ιδιος για τιμες, μου ειπε οτι οι ET5 kai h ET50 δεν θα ξαναερθουν στη χωρα!! και τις παραγγελιες που ειχε επεστρεψε τις προκαταβολες τους... δεν καταλαβαινω ομολογω... ... ...

Panasonic TX-L47E5E LED TV 47'' THN EXEI TO PLAISIO περιορησμενα τεμαχια και σε πολυ καλητιμη

αυτο δεν το προσεξα απλος απαντησα στο φυλο που ειπε δεν την βρισκη γιατα αλλα συγνωμη

Βαρεθηκα να ψαχνω. Βρηκα την Panasonic 47" 840E και την πηρα. θα μου τη φερουν την τεταρτη για εντυπωσεις :)
σας ευχαριστω ολους για τον περιορισμο των ατελειωτων μοντελων :)