Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Μηπως βρηκατε καμια που να ειναι με περισσοτερες θηρες hdmi 2.1 απο την q70t?

Καλησπέρα και από μένα,

Επειδή ψάχνω και εγώ και έχω δει πάρα πολλά reviews, καμία από τις q70t,q80t,q90t δεν έχει πάνω από ένα hdmi 2.1 (αν θέλει κάποιος επιβεβαιώνει.

Βασικά, από τις sony, lg, samsung σε 55 ιντσες (για φετινά μοντέλα μιλάω) μόνο η xh900 της sony έχει 2 θύρες hdmi 2.1 ( που δεν λειτουργούν προς το παρόν), και 4 η lg cx που είναι oled.

Εν ολίγοις, θα βρεις λίγα μοντέλα στο 2020 που να υποστηρίζουν 2.1 και ακόμα λιγότερα αν θες πάνω από μια τέτοια θύρα.

Re: Απάντηση: Re: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Χόλυ σίτ ! Τρέχει full speed redream ? AAAAaaaaahhhrgh !
Πρέπει να φοράει τσιπάρα η TV !

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Που κολλάει το τελευταίο ποστ;
Όλοι αυτό αναρωτιόμαστε..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο βιντεο που ποσταρα λιγο παραπανω που τρέχει emulator redream απο dreamcast στο τσίπακι android που έχει η τηλεόραση.

Έχεις ανάγκη την αυτοεπιβαιβαιωση ε;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο σοβαρό λόγο να ποσταρεις σχόλιο θαυμασμού σε δικό σου ποστ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Χόλυ σίτ ! Τρέχει full speed redream ? AAAAaaaaahhhrgh !
Πρέπει να φοράει τσιπάρα η TV !
Και αυτό το αντιλήφτηκες τώρα που ανέβασες το βίντεο εδώ?

Έχεις ανάγκη την αυτοεπιβαιβαιωση ε;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο σοβαρό λόγο να ποσταρεις σχόλιο θαυμασμού σε δικό σου ποστ.
Ή τα μπέρδεψες ή δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν εκανα κανενα σχόλιο θαυμασμού σε δικό μου ποστ, άλλος εκανε. Εγω απλά εξήγησα που κόλλαγε το σχόλιο του επειδη ρώταγατε..

Το παραπανω βιντεο πάντως δεν είναι για να δείξει οτι η σαμσουνγκ είναι καλύτερη απο την lg, αλλά τη διαφορά panel va - ips. Την ίδια διαφορά θα έβλεπες αν στη θεση της σαμσουνγκ ηταν σονυ ( εχουν va). Και αν η lg ηταν oled θα ήταν η oled καλύτερη. Επομένως τα panel μετρανε, και τα συγκεκριμένα μοντέλα που καθε φορα συγκρίνουμε και όχι μάρκες γενικά.
Απο εκει και πέρα φυσικά υπάρχουν προτίμησεις και σε μάρκες σε όλους μας. Στις απλες tv η σονυ είχε καταντήσει πολυ μέτρια. Εχω σπίτι κυρίως σαμσουνγκ, και μια σονυ, οχι σμαρτ.
Η σονυ έχει λειτουργικό να την πάρεις να την πέταξεις.. Μια απλη σάρωση στα κανάλια να κάνεις, για να προθέσεις ενα καινούργιο θέλει να τα ξανα βαλεις ολα με τη σειρά, και μάλιστα με εξαιρετικα επίπονο τροπο. Όποιος το σκέφτηκε ήταν για απόλυση. Επίσης ηταν Θεό αργή στο ζαπινγκ.
Οι καινούριες σονυ όμως ισχύει το αντίστροφο. Το Android που έχουν σε δυνατότητες είναι ετη φωτος μπροστά από tigen της σαμσουνγκ. Αμα θες να δεις καναλια μεσω ίντερνετ στο τέλος android box θα αγοράσεις σε σαμσουνγκ / lg. (Το κανω ηδη σε αυτές). Είχε θέματα και με το Android η σονυ βέβαια αλλα στα τελευταία μοντέλα είναι πολυ καλο.
Απλα θέλω να σου πω, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Πρέπει να δεις όλα τα μοντέλα για τα όποια διαβάζεις καλα λογια και σε καλύπτουν , και να επιλέξεις τελικα αυτο που εσενα στα μάτια σου σου φαίνεται καλύτερο, ανεξαρτήτως μάρκας.
Κοιτα εδω τι κάνει ο άλλος στην XH900 sony: Εχει βάλει στο Android tv redream emulator, και τρέχει παιχνίδια απο sega dreamcast, και το χειρίζεται με μοχλο ασύρματα..

https://youtu.be/jGWa6EKTzU0

Πλην των άλλων δείχνει και τη δύναμη που έχει το συγκεκριμένο τσιπ που πλεον βάζει η σονυ. Αυτα ειναι επιστημονική φαντασία για τα άλλα λειτουργικά των σαμσουνγκ και lg, όπου στην καλύτερη βρίσκεις κατι εφαρμογουλες κακογραμμένες για να δεις tv μεσω ίντερνετ και πληρώνεις πχ καθε χρόνο ενα πόσο για να τη χρησιμοποιείς. Οταν στο Android επιλέγεις μεταξύ απείρων καλύτερων δωρεάν (και επι πληρωμή) εφαρμογών.

Όλοι αυτό αναρωτιόμαστε..

Λάθος μου που δεν έκανα quote αλλά ήμουν απο κινητό.

Αναφερόμουν προφανώς στις επιδόσεις του SOC της Sony ΧΗ90 - το να τρέχει SOC τηλεόρασης τέτοιον emulator (και σε τέτοια ταχύτητα) δεν είναι λίγο - και λόγω επιδόσεων, και λόγω βολικότητας.

@Global : Με όλο το σεβασμό, το "πέσιμο" στον so simple είναι άστοχο, αφενός επειδή προσπαθεί να σε βοηθήσει το παιδί στις τελευταίες σελίδες, αφετέρου επειδή θεωρώ πως ηταν ευνόητο το σχόλιο μου (εκτός και αν κανείς δεν διάβασε το post oτου so simple)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Ή τα μπέρδεψες ή δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν εκανα κανενα σχόλιο θαυμασμού σε δικό μου ποστ, άλλος εκανε. Εγω απλά εξήγησα που κόλλαγε το σχόλιο του επειδη ρώταγατε..
Έχεις δίκιο λάθος μου. Sorry.

Απάντηση: -LG TV Line-up 2020-

Έχει αγοράσει κανείς αυτήν (49NANO866) την τηλεόραση?
Αν ναι μπορει να μου πει εντυπώσεις και ειδικά για το αν το μαύρο είναι μαύρο ή γκρι γιατί ένα μείον τον ips panel είναι αυτό ότι δηλαδή το μαύρο δεν είναι μαύρο αλλά γκρι.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: -LG TV Line-up 2020-

Έχει αγοράσει κανείς αυτήν (49NANO866) την τηλεόραση?
Αν ναι μπορει να μου πει εντυπώσεις και ειδικά για το αν το μαύρο είναι μαύρο ή γκρι γιατί ένα μείον τον ips panel είναι αυτό ότι δηλαδή το μαύρο δεν είναι μαύρο αλλά γκρι.

LG 49NANO863 review...https://geex.x-kom.pl/recenzje/lg-49nano863na-test-i-recenzja/

The ANSI contrast ratio was only 848: 1, which is unfortunately a typical result for IPS panels.

In HDR mode, on the 10% screen, the maximum luminance after three minutes of measurement was 337 cd / m ^ 2 and, unlike the 49NANO803 model, it did not change during the measurement.

This is obviously not enough to properly display demanding HDR content.

home cinema lovers (read: dark blacks and high contrast) will have to look elsewhere.

light black and low contrast
inappropriate brightness characteristics in all picture modes
low brightness in HDR mode

09.gif

Τι φόλα είναι αυτή!
πω πω πω.
Είπαμε, θες να προωθήσεις τις OLED, αλλά βγάλε και στις λογικές τιμές κάτι έστω μέτριο, κάνει ακόμα και τις οικονομικότατες Sony, Samsung, Philips να φαντάζουν τηλεορασάρες.

Μα όλοι γράφουν στα κινητά ότι οι ips έχουν βελτιωθεί κάργα και έχουν πλησιάσει πια πάρα πολύ τις amoled και δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά. Τι; Όχι; :flipout:

Επειδη ειχα τη Sony AG8 για λιγες ημερες (καμμενα πιξελ στο κ@λοπανελ που μου κατσε, την εδωσα πισω), την οποια και εν μερει αγορασα λογω του android, γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να στηριζεται καποιος στο ενσωματωμενο λειτουργικο της καθε τηλεορασης. Ναι μεν καλοδεχουμενο, αν υπαρχει, αλλα αν π.χ. υπαρχει μια πιο οικονομικη προταση tv απο αλλη εταιρεια το κενο το καλυπτεις και πολυ καλυτερα με ενα media player των 40-50 ευρω. Πολυ συντομα κατεληξα να χρησιμοποιω το amazon firestick, παρατωντας το ενσωματωμενο android της sony. Φταιει βεβαια και το τηλεκοντρολ της Sony ηταν δυσχρηστο για τετοιες δουλειες (πολυ κλικ κλικ στο πατημα, και οι υπερυθρες καμια σχεση με το bluetooth remote των media player).

Η τηλεόραση lg 49NANO866 είναι η φτηνότερη τηλεόραση 4k που έχω βρει που να έχει θήρες hdmi 2.1 και να είναι και 120hz.
Το θέμα είναι αξίζει? Γιατί αν το μαύρο της είναι όπως δείχνει ο φίλος "xavito" πιο πάνω τότε κλαφτα Χαράλαμπε.

Γιατί με βλέπω να αγοράζω αυτή ή την samsung qe55q80t που είναι πολύ καλύτερη σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά δυστυχώς έχει μόνο μια θήρα hdmi 2.1 σε αντίθεση με το παραπάνω μοντέλο που έχει 2 θήρες hdmi 2.1

Η τηλεόραση lg 49NANO866 είναι η φτηνότερη τηλεόραση 4k που έχω βρει που να έχει θήρες hdmi 2.1 και να είναι και 120hz.
Το θέμα είναι αξίζει? Γιατί αν το μαύρο της είναι όπως δείχνει ο φίλος "xavito" πιο πάνω τότε κλαφτα Χαράλαμπε.

Γιατί με βλέπω να αγοράζω αυτή ή την samsung qe55q80t που είναι πολύ καλύτερη σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά δυστυχώς έχει μόνο μια θήρα hdmi 2.1 σε αντίθεση με το παραπάνω μοντέλο που έχει 2 θήρες hdmi 2.1
Και η q70 έχει μία θύρα..

Αν είναι να δώσεις τόσα, σίγουρα θα πέσει κάποια oled 55αρα στο χιλιάρικο στην BF..

Έστω και B9