Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Απάντηση: Ερωτήσεις περί XF9005

Ok υπάρχει κάποιο εύκολο πρόγραμμα που να μετατρέπει χωρίς να χάνω πολύ σε ποιότητα τον ήχο dolby atmos σε dts-hd ή ac3 ώστε να μπορώ να βάλω το αρχείο στην τηλεόραση και να ακούω κανονικά ήχο.

Το picture in picture δεν μπορείς να βάλεις ένα κανάλι τηλεόρασης σε μια γωνία και το περιεχόμενο της θήρας hdmi σε όλη την οθόνη?

Πλέον αυτό το μοντέλο τηλεόρασης μπορείς να το βρεις σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα να το αγοράσεις?

Re: Ερωτήσεις περί XF9005

μολις την ξαναφέραν τα μεγάλα καταστήματα...

Στα mediamarkt που ρώτησα πάντως μου είπαν δεν θα ξαναφέρουν αυτό το μοντέλο γιατί είναι παλιό και έχει αποσυρθεί.

Εσύ που είδες να το ξανάφεραν?

πχ στον Κωτσόβολο και public το έχει στις 55 ιντσες αμεσα διαθέσιμο.
65 ψαχνεις η 55?

Η 49 έχει αντικαταστάτη την XG9005 και όχι την XG9505.
Άρα δεν κυκλοφορούν παράλληλα.

Δυσκολη εποχη για την επιλογη σου.
Βρισκομαστε στη ληξη παραγωγης της XF και ηδη κυκλοφορει το επομενο μοντελο XG.
Αρα οτι και να βρεις θα ειναι απο καιρο στοκατζιδικο
με οποια πιθανα προβληματα αυτο συνεπαγεται. (επιστροφες, εκθεσιακα, περιεργες παρτιδες κλπ)

Οχι για εκθεσιακό κομμάτι δεν το συζητάω καν.
Μιλάω πάντα για καινούργια.

Εσυ σφραγισμενο κουτι θα παρεις.
Αλλο τωρα τι θα περιεχει.
Και εγω πηρα σφραγισμενη samsung και ειδα μετα στο service menu οτι ειχε 500 ωρες λειτουργιας.
(περιπου 2 μηνες στο ραφι)

Μα πιο μαγαζί θα σου πουλήσει σφραγισμένη τηλεόραση και θα είναι εκθεσιακό κομμάτι χωρίς να στο πει;

Μπορείς μετά να τους κάνεις μια ωραιότατη μυνησουλα και να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις περί XF9005

Οχι για εκθεσιακό κομμάτι δεν το συζητάω καν.
Μιλάω πάντα για καινούργια.

Για καινούργια 49XG9005 που είναι ίδια με την 49XF9005 εκτός από τα ποδαράκια της βάσης.

Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τώρα που λογικά τείνει να αποσυρθεί αυτό το μοντέλο (XF9005) πια είναι η αντικαταστάτρια της, και είναι τόσο καλή όσο αυτή?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Sony KD XF9005 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τώρα που λογικά τείνει να αποσυρθεί αυτό το μοντέλο (XF9005) πια είναι η αντικαταστάτρια της, και είναι τόσο καλή όσο αυτή?

Έχει ξανατεθεί το ερώτημα στο ποστ #78 και έχει απαντηθεί στο ποστ #79,ποστ #80 ,ποστ #86.

σημ:Η 55/65XF9005 συνεχίζει στο line up 2019 και δεν πάει προς κατάργηση.
Η αναβάθμιση της είναι η 55/65XG9505.

4K 120hz

Καλησπέρα σας.

Έχω ήδη την τηλεόραση Samsung ue49mu7000 και θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση.

Επειδή λογικά κοντά στο πασχα(Μπορεί και πιο νωρίς) θα πάρω άλλη μια τηλεόραση για το σαλόνι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο της Samsung ή Lg ή οποιασδήποτε εταιρίας που να έχει μια αξιοπρεπή τηλεόραση 4k 120hz μιας και θα συνδεθούν πάνω της xbox one x & ps4 pro και μελλοντικά οι νέες κονσόλες που θα βγουν τέλος του 2020.

Λογικά πλέον όλες οι τηλεοράσεις έχουν active hdr σε όλες τις θήρες hdmi και όχι όπως παλιότερα που είχαν μόνο σε μια θήρα hdmi active hdr.

Η κυρίως η χρήση της τηλεόρασης είναι ταινίες 4k & games και λίγο ελληνική τηλεόραση.

Οι νέες qled τηλεοράσεις της Samsung τι ακριβώς καλύτερο έχουν από τις κλασικές lcd που ξέρουμε και πιο συγκεκριμένα από την ue49mu7000 που έχω.

Re: 4K 120hz

Καλησπέρα σας.

Έχω ήδη την τηλεόραση Samsung ue49mu7000 και θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση.

Επειδή λογικά κοντά στο πασχα(Μπορεί και πιο νωρίς) θα πάρω άλλη μια τηλεόραση για το σαλόνι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο της Samsung ή Lg ή οποιασδήποτε εταιρίας που να έχει μια αξιοπρεπή τηλεόραση 4k 120hz μιας και θα συνδεθούν πάνω της xbox one x & ps4 pro και μελλοντικά οι νέες κονσόλες που θα βγουν τέλος του 2020.

Λογικά πλέον όλες οι τηλεοράσεις έχουν active hdr σε όλες τις θήρες hdmi και όχι όπως παλιότερα που είχαν μόνο σε μια θήρα hdmi active hdr.

Η κυρίως η χρήση της τηλεόρασης είναι ταινίες 4k & games και λίγο ελληνική τηλεόραση.

Οι νέες qled τηλεοράσεις της Samsung τι ακριβώς καλύτερο έχουν από τις κλασικές lcd που ξέρουμε και πιο συγκεκριμένα από την ue49mu7000 που έχω.

Αν θες gaming σε 4Κ και 120hz περίμενε να βγούν μοντέλα με hdmi 2.1 γιατί με hdmi 2.0 οι νέες κονσόλες δεν θα περνάν αυτήν την ανάλυση στην TV .

Απάντηση: 4K 120hz

Ναι αλλά αυτές οι τηλεοράσεις θα είναι πανάκριβες και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα πολλά λεφτά.
Και τις νέες κονσόλες εννοείτε ότι δεν θα τις πάρω με το που βγουν έτσι.

Re: 4K 120hz

πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις;
θα βλέπεις και ταινίες ή είναι μόνο για παιχνίδια;
πχ μια καλή 55ρα τεχνολογίας LCD είναι η Sony XF9005 και από samsung Q70R
ρίξε μια ματιά σε αυτές αρχικά...

Το ξέρω ότι η Sony είναι κορυφαία αλλά εκτός του ότι πλέον δύσκολα τη βρίσκεις είναι και πανάκριβη.
Το μοντέλο Samsung q70r είναι αξιοπρεπές μοντέλο 4k 120hz;
Και είναι πραγματικά 120hz;

Και εννοείτε ότι θα βλέπω και ταινίες άλλωστε το έχω αναφέρει και στο πρώτο μου ποστ.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: 4K 120hz

Το ξέρω ότι η Sony είναι κορυφαία αλλά εκτός του ότι πλέον δύσκολα τη βρίσκεις είναι και πανάκριβη.
Το μοντέλο Samsung q70r είναι αξιοπρεπές μοντέλο 4k 120hz;
Και είναι πραγματικά 120hz;

η xf9005 υπάρχει στα μεγάλα καταστήματα διαθέσημη, και έχει 800 ευρώ... πάνω κάτω τόσο έχει μια καλή 55ρα και από την samsung.
θέλεις κάτι πιο οικονομικό; αν ναι τότε κοίτα προς την samsung Q60R