Απάντηση: Re: Τηλεόραση 50'' για τηλεοπτικό σήμα
Ωραίο είναι να κοιτάμε το δεντρό αλλά να μην χάνουμε και το δάσος που υπάρχει από πίσω.
Αν ήταν τόσο ρόδινα τα πράγματα σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο μαύρο σε σκοτεινό χώρο δεν θα έπρεπε να πέσει στα 600 ευρώ για να πουλήσει. Θα είχε ξεπουλήσει και από τα 1000.
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή σαν εικόνα. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα για την τιμή αυτή (600) είναι ευκαιρία.
Φιλε αυτα που λες ισχυουν για την τιμη ολων των πλασμα, που ειναι ως γνωστον κατα κανονα
χαμηλοτερη απο των led στις ιδιες ιντσες. Τα πραγματα δεν ειναι ροδινα για καμμια πλασμα,
αλλα αυτο δεν τις εμποδιζει να εχουν καλυτερη εικονα απο τις led.
(και φυσικα δεν ειπα ποτε οτι ειναι ροδινα τα πραγματα)
Οπως αλλοι λογοι -και οχι η ποιοτητα της εικονας- οδηγουν τις πλασμα να ριχνουν την τιμη σε σχεση
με τον ανταγωνισμο των led που τις εχει παρει παραμαζωμα, ετσι και η ut ριχνει την τιμη
για να πουλησει ενω εχει πολυ καλυτερη εικονα απο τον ανταγωνισμο στις ιντσες αυτες σε πλασμα.
Γιατι οι ανταγωνιστες αυτοι την εχουν παρει παραμαζωμα χωρις να εχουν ουτε κατα διανοια καλυτερη εικονα.
Προσπαθησε να το βλεπεις απο την οπτικη του καταναλωτη, δεν μας νοιαζει για τις εταιριες.
Το ειχες κανει σε αλλη μια κουβεντα μας, που εγω αναφερομουν στους εργαζομενους των εταιριων
και εσυ παρεξηγησες και μου απαντουσες για την ιδια την εταιρια.
Το λεω και στον αλλο φιλο στον οποιο αναφερθηκα πριν, μην σας νοιαζει τι κανουν οι εταιριες
για το κερδος τους ή τη μειωση της χασουρας τους. Ειμαστε καταναλωτες!
Εμενα με νοιαζει μια tv που να εχει την καλυτερη δυνατη εικονα χωρις να πληρωσω ενα νεφρο.
Την βρηκα. Εσυ βρηκες αυτο που ζητουσες στη δικη σου samsung. Εκει ειναι ολη η ουσια.
Οσο για αυτο που αναφερεις για το σκοτεινο χωρο, εχω αρχισει να πιστευω οτι τα παραλενε πολυ.
Εξηγουμαι. Ειναι αληθεια οτι κι εγω ο ιδιος στα μαγαζια εχω δει αρκετα διαφορετικη συμπεριφορα
απο tv σε tv οσον αφορα στις αντανακλασεις.
ΟΜΩΣ οι φωτογραφιες που ειδα προσφατα απο το τοπ μοντελο της samsung του polakis ηταν αποκαλυπτικες.
Στην αντανακλαση στην tv φαινοταν ολο το δωματιο του. Εγω μπορουσα ανετα να ξυριστω εκει μεσα.
Αν προσθεσεις σε αυτο την -μικρη ενδεχομενως- επιδραση προς το χειροτερο που εχει το φιλτρο
σε χρωματα και μαυρο, πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο να παρεις μοντελο που αξιζει απο 200 εως 2000
παραπανω μονο για να εχεις αυτο? Και ευτυχως που ακουσα ανθρωπους που μου το ειπαν αυτο
πριν ψωνισω, γιατι και εγω εκλινα στην αρχη προς μοντελο με φιλτρο.
Αυτα ολα δεν ειναι μεσα στο δασος στο οποιο αναφερεσαι?
Παρεμπιπτοντως η 50αρα ut50 ειναι αυτη τη στιγμη στα 559 με επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας.