Θεωρίες συνομωσιας δεν υπάρχουν όταν μιλάς για τηλεοράσεις ...
Θα υπήρχαν αν μιλαγαμε για ανθρώπους και υπολειψεις ..
Από εκεί και πέρα και σχετικά με την ut50 που είναι και το θέμα μας , είμαι/ήμουν υποψήφιος αγοραστής , αλλά η ραγδαία της πτώση σε τιμή και το γεγονός πως οι τελευταίες αναφορές στο νήμα κατόχων (3-4 μάλιστα διαφορετικοί) αναφέρουν προβλήματα , ναι με κάνει και υποψίαζομαι ...
Καλό είναι λοιπόν πριν καταλήξει κάποιος να λάβει υπό όψιν του όλες αυτές τις παραμέτρους ( οι οποίες φυσικά μπορεί και να μην σημαίνουν τίποτα) και να κρινει ανάλογα ...
Τέλος , φιλικά , αν θες την γνώμη μου , η παρέμβαση σου ήταν ακόμψη ...
Χμμ θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω, με σεβασμο προς την αποψη σου, για τις θεωριες συνομωσιας.Το ποστ σου στο οποιο απαντησα "Κάτι έχει αρχίσει με την ut50 και δεν μου αρέσει και εμένα ... Πέφτει και άλλο η τιμή της ..." ηταν γενικολογο και αφηνε (αθελα σου πιστευω) υπαινιγμους για μια tv που την βλεπω καθε μερα.
Η αληθεια ειναι οτι επελεξα να απαντησω με χιουμορ. Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να θιξω την υποληψη κανενος. Ο υπεριωνας που τον εκανα επισης quote στην απαντηση μου το αντεληφθη. Αυτος αλλωστε
μου ειχε πει προσφατα να μην τα παιρνω ολα σοβαρα:ernaehrung004:. Εσυ που εισαι καινουριος στην παρεα
και δεν εχεις δει τα γραφομενα μας δεν το εξελαβες ετσι. Σεβαστον και γι'αυτο η εξηγηση μου.
Αν ειχες απο την πρωτη στιγμη γραψει αυτα που γραφεις τωρα, θα σου εξηγουσα οτι η πτωση της τιμης
ερχεται ΚΑΘΕ χρονο για να ξεστοκαρουν οι εταιριες λιγο πριν βγουν τα νεα μοντελα. Δες τις τιμες
παλιοτερων μοντελων και θα καταλαβεις. Απλα η Πανασονικ το εκανε εδω πολυ πιο επιθετικα προς τον
ανταγωνισμο. Σε λιγο θα δεις να πεφτουν οι τιμες και των μεγαλυτερων μοντελων της εταιριας.
Μην σε παραξενεψει. Ειναι η φυσιολογικη συμπεριφορα των τιμων και πολλα παιδια στο φορουμ το
γνωριζουν κα το εκμεταλλευονται. Η ραγδαια πτωση λοιπον στην τιμη που αναφερεις εσενα σε εκανε να
υποψιαζεσαι, ενω εμενα να τρεξω να αγορασω. Θεωρω οτι εμενα πρσωπικα η επιλογη μου με δικαιωσε
και θελησα να το μοιραστω με το φιλο, ο οποιος ψαχνει τηλεοραση ακριβως στις προδιαγραφες της ut
που στην τιμη που ψαχνει δεν υπηρχε μεχρι προτινος! Οποτε λαμβανω υπ'οψιν την απαντηση σου και θα φροντισω στο μελλον να γραφω πραγματα που δεν δυνανται να παρεξηγηθουν, οταν απευθυνομαι σε νεα μελη
που δεν με γνωριζουν. Θα ζητησω, εντελως φιλικα, και εγω απο σενα να αποφευγεις εκφρασεις τυπου
"Κάτι έχει αρχίσει με την ... και δεν μου αρέσει και εμένα", ουτως ωστε να μπορει να γινεται πιο
εποικοδομητικη συζητηση.
Με αυτα κλεινω την μεγαλη παρενθεση που ανοιξα οφ-τοπικ και ζηταω πραγματικα συγγνωμη απο το φιλο που ανοιξε το νημα, ελπιζοντας οτι τον εχω βοηθησει εστω και λιγο, ανεξαρτητως αποφασης που θα παρει.
Φιλε stonec, να ξερεις διαλεξες καλη εποχη για την αγορα που θες να κανεις.
Ριξε αν θες και μια ματια στα νηματα των μοντελων που σε ενδιαφερουν.