Τηλεόραση 50

Υστερα απο πολυ ψαξιμο εχω ψιλοκαταληξει στις δυο που συζητατε (50lf652v & j6200). Χρηση: Αθλητικα - Ταινιες (Ote tv μεσω internet) και Digea. Απο κοντα στα Media Markt μου φαινονται ιδιες. Ο πωλητης με εσπρωχνε επιμονα προς Samsung, γιατι λεει οτι σε γρηγορες εικονες εχει καλυτερη ροη, λογω 100 panel, ενω η lg εχει 50αρι. Τι ισχυει τελικα; Γιατι εχω διαβασει οτι και η lg εχει 100hz πραγματικα.

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 50

Ευχαριστω φιλε μου. Ξερεις αν εχουν διαφορα στις γρηγορες σκηνες; Ο πωλητης επεμενε οτι ακομα και μπαλα να βλεπω στην lg θα γελαω με τα χαλια της, ενω η samsung πεταει. Παιζει να ισχυει; Τι θα προτεινες οσον αφορα τις δυο;

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 50

Προσωπικά τις έχω δοκιμάσει και τις δυο σε κατάστημα με δικό μου υλικό στα 1080p από Stick. Αν και προσωπικά θα προτιμούσα την Samsung, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που σου λέει ο πωλητής για την LG. Γενικότερα η σειρά J6200 είναι συνεχώς σε προσφορές χωρίς αυτό να σημαίνει πως το μοντέλο είναι κακό ή υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην ίδια τιμή. Οπότε η προώθηση που σου κάνουν μπορεί να είναι απλά θέμα ξεστοκαρίσματος.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βάλεις υλικό σου σε ένα Stick και αν υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις ο ίδιος.

Προσωπικά τις έχω δοκιμάσει και τις δυο σε κατάστημα με δικό μου υλικό στα 1080p από Stick. Αν και προσωπικά θα προτιμούσα την Samsung, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που σου λέει ο πωλητής για την LG. Γενικότερα η σειρά J6200 είναι συνεχώς σε προσφορές χωρίς αυτό να σημαίνει πως το μοντέλο είναι κακό ή υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην ίδια τιμή. Οπότε η προώθηση που σου κάνουν μπορεί να είναι απλά θέμα ξεστοκαρίσματος.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βάλεις υλικό σου σε ένα Stick και αν υπάρχει δυνατότητα να το δοκιμάσεις ο ίδιος.

Σε τι θα ελεγες οτι υπερεχει η j6200; Γιατι αν ειναι παρομοια χαρακτηριστικα με μονη διαφορα το 3d της lg, δεν ειναι προτιμοτερη η lg; Εχουν καμια διαφορα στο σημα της digea;

Απάντηση: Τηλεόραση 50"

Ίσως είναι καλύτερη στο τηλεοπτικό η LG. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να τις δεις από κοντά, με υλικό αντίστοιχης ποιότητας.

Ίσως είναι καλύτερη στο τηλεοπτικό η LG. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να τις δεις από κοντά, με υλικό αντίστοιχης ποιότητας.

Συγγνωμη για τη ζαλαδα αλλα επειδη δεν εχω ξαναμπει σε τετοια διαδικασια, τι υλικο πρεπει να εχω σε στικακι για να καταλαβω; Ενα βιντεακι ας πουμε απο youtube π.χ φασεις απο ποδοσφαιρικο αγωνα;

Σε ένα 3λεπτό panel test που δοκίμασα η LG ενώ φαινόταν ανώτερη μέχρι κάποια γωνία θέασης, στα μαύρο όμως -ακόμα και όταν καθόσουν ευθεία μπροστά- ήταν αισθητό ένα συννέφιασμα. Σε καμία περίπτωση δεν είχες ομοιόμορφη απόδοση του μαύρο σε όλο το μήκος της οθόνης. Ο media player στην LG δεν έπαιξε όλα τα αρχεία που είχα μαζί μου. Επίσης η LG αν θυμάμαι έχει όλες τις HDMI πίσω και καμία στο πλάι, οπότε για μένα είναι λίγο δύσκολη η προσθαφαίρεση λόγο της επιτοίχιας.

Για το σήμα της Digea δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι γιατί χρησιμοποιώ το ΟΤΕ TV οπότε δεν με ενδιέφερε. Επίσης το 3D μου είναι αδιάφορο.

Σε ένα 3λεπτό panel test που δοκίμασα η LG ενώ φαινόταν ανώτερη μέχρι κάποια γωνία θέασης, στα μαύρο όμως -ακόμα και όταν καθόσουν ευθεία μπροστά- ήταν αισθητό ένα συννέφιασμα. Σε καμία περίπτωση δεν είχες ομοιόμορφη απόδοση του μαύρο σε όλο το μήκος της οθόνης. Ο media player στην LG δεν έπαιξε όλα τα αρχεία που είχα μαζί μου. Επίσης η LG αν θυμάμαι έχει όλες τις HDMI πίσω και καμία στο πλάι, οπότε για μένα είναι λίγο δύσκολη η προσθαφαίρεση λόγο της επιτοίχιας.

Για το σήμα της Digea δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι γιατί χρησιμοποιώ το ΟΤΕ TV οπότε δεν με ενδιέφερε. Επίσης το 3D μου είναι αδιάφορο.

Κι εγω εχω σκοπο να την βαλω στον τοιχο, σε σταθερη βαση με μικρη ανακλιση. Στην lg δε θα εχω προσβαση στις hdmi ενω στη Samsung θα εχω; Νομιζω οτι σε φωτο που εχω δει ειναι παρομοιες.

Κι εγω εχω σκοπο να την βαλω στον τοιχο, σε σταθερη βαση με μικρη ανακλιση. Στην lg δε θα εχω προσβαση στις hdmi ενω στη Samsung θα εχω; Νομιζω οτι σε φωτο που εχω δει ειναι παρομοιες.

Στην Samsung j6200 ,όπως την κοιτάς από μπροστά την TV , οι θύρες είναι στο πλάι δεξιά (3 USB και 3 HDMI) και ένα hdmi από πίσω..

Προτιμώ το μαύρο από τις γωνιές θεάσης αλλά Εξαρτάται και από ποια θέση θα βλέπεις....

Παιδιά καλημέρα, είδα προχθές την προσφορά από mm την lg 50lf652v και την παράγγειλα. Λογικά Παρασκευή θα την έχω. Θα σας πω εντυπώσεις!