Τηλέοραση 55"-60"

kostkou

New member
6 October 2010
25
Καλό μεσημέρι,

εδω και 1,5 μήνα ψάχνω για τηλεόραση περίπου στα 1500 ευρω απόσταση θέαςης περίπου 3,5 μέτρα και η χρήση θα είναι

Ps4
ote tv
Αθλητικά
Tv
hd ταινίες

έχω δει την Lg 60 LA620s την οποία την έχει φίλος, αλλα εδω διάβασα για διάφορα προβληματάκια.

χθές σε μεγάλο κατάστημα μου έδειξαν την samsung UE55F7000 η οποία ξεφεύγει απο τα 1500 ευρω,περίπου 1800 ευρω αλλα μου είπαν οτι δεν έχει καμία σχεση με αυτη που κοιτάω.

θα ήθελα την βοήθεια σας .....

ευχαριστώ

Για 55" κοίτα την Samsung F6500. Υστερεί μόνο σε γωνίες θέασης, αλλά είναι αρκετά αξιοπρεπής για την τιμή της. Στις 60" βρίσκεις την F6300, με παρόμοια εικόνα με την πιο πάνω. Υπάρχουν και κάποιες Sharp εντός του budget σου στις 60".

Η F7000 είναι η δεύτερη καλύτερη FullHD τηλεόραση της Samsung με πανελ PSA και 200 Hz πραγματικά , η LA620 είναι ένα μικρομεσαίο μοντέλο της LG με πάνελ IPS και 50 Hz πραγματικά. Όπως πολύ σωστά σου είπαν καμία σχέση. Κερδίζεις βέβαια με την LG 5" ακόμη το οποίο είναι μεν πολύ σημαντικό (size does matter) αλλά λόγω της μεγάλης διαφοράς σε ποιότητα εικόνας δεν στην συστήνω.

Μια ενδιάμεση λύση είναι η 55F6500 (PSA με 100 Hz) ή να πας στην 6300 που όμως δεν είμαι σίγουρος τι πάνελ έχει (μάλλον Sharp).

η LA620 είναι ένα μικρομεσαίο μοντέλο της LG με πάνελ IPS και 50 Hz πραγματικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ως τώρα. Η 620 γιατι γράφει 800 hz???? κοιτάω κάτι λάθος;

Re: Απάντηση: Τηλέοραση 55"-60"

Για 55" κοίτα την Samsung F6500. Υστερεί μόνο σε γωνίες θέασης, αλλά είναι αρκετά αξιοπρεπής για την τιμή της. Στις 60" βρίσκεις την F6300, με παρόμοια εικόνα με την πιο πάνω. Υπάρχουν και κάποιες Sharp εντός του budget σου στις 60".

Η 6300 δεν έιναι 3d σωστά;; Για μένα δεν είναι σημαντικό αλλα το έτερο ήμισυ το θέλει!!!!!

Πρέπει να είναι λάθος στον skroutz για τη lg 60la620.
Είναι 200 mci όπως και οι υπόλοιπες διαστάσεις τις οποίες γράφει 200.
Σίγουρα θα έχεις κακή εικόνα σε τόσο μεγάλο panel είναι πιο εμφανές όλα τα κουσούρια.
Και με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι τα παιδιά εδώ.
Λένε ότι σε θέαση υπό γωνία οι Samsung είναι χειρότερες από τις lg. Δηλαδή σε Samsung μόνο ένας θεατής θα βλέπει τέλεια και οι άλλοι χειρότερα από τις LG?

Εξαρτάται από την απόσταση, αλλά ας πούμε χονδρικά πως για 50 μοίρες δεξιά και αριστερά είσαι οκ. Για παραπάνω υπάρχει αλλοίωση στην εικόνα. Στις LG με IPS panel είναι μεγαλύτερη η γωνία θέσης και στις plasma από όπου και να βλέπεις δεν υπάρχει αλλοίωση, στον οριζόντιο άξονα τουλάχιστον.

τελικά θα πάρω μια απο τις παρακάτω μετά και απο την δική σας βοήθεια.

LG 55LA690S

ή

Samsung UE55F6500SS

Γιατι θα κρεμαστεις απο το ταβανι για να δεις;

Μιλάω για διαφορά εάν είναι όρθιος κάποιος και βλέπει καλά αλλά μόλις καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ σκοτεινιάζουν όλα.
Όπως τα TN panels. Δειτε στο τελος
http://www.youtube.com/watch?v=yjmCKbhARJg

Last edited:
Τελικά πήρα την 6500 στις 55" .την πέμπτη η παρασκευή θα την έχω..
Θα επανέλθω με εντυπώσεις...

Last edited: