Τηλεόραση 55" χωρίς ιδιαίτερες AV απαιτήσεις.

Nektarios2015

AVClub Fanatic
4 March 2015
10,384
Θέλω μια τηλεόραση για το χώρο μου ώστε να αντικαταστήσω μια 32'.
Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως απόδοση σε ταινίες, παιχνιδια κλπ.
Η απόσταση θέασης είναι αρκετή όπου κανονικά θα έπρεπε να ψάχνω >80' αλλά όπως είπα λόγω θέασης μόνο digea/free sat και η αντικατάσταση της παλιάς συν το budget με κρατάει στις 55" και σίγουρα κάτω από 500€.
Θα ήθελα να έχει καλή εικόνα σε πλάγια θέαση το κατά δυνατών περισσότερη.
Για ήχο δεν με ενδιαφέρει κάτι ιδιαίτερο, θα συνοδευτεί στο άμεσο μέλλον με ηχομπαρα.
Συνδεσιμότητα bluetooth ήθελα να έχει για μεταφορά εικόνας από laptop ,για πιθανή θέαση βίντεο ή youtube.

Θα ήθελα να είναι lg λόγω πρότερης ικανοποιητικής πολλαπλής εμπειριας σε τηλεοράσεις. Η samsung με φοβίζει λόγω βλαβών που διαβάζω στο διαδίκτυο μετά από 2-3 χρόνια max.
Έτσι επειδή οι γνωστές "επώνυμες" ξεφεύγουν στο budget και γι'αυτό κοιτάω της "νέες" φιρμες στην αγορά .

Είδα σήμερα αυτή τη τηλεόραση TCL 55P615 στα 479 € πχ

https://www.germanos.gr/product/tel...0nRvgBq5WRDL4IuHsxi9k6lOP79T6Rj948wwPs8vSPd3E
και από θετικά σχόλια για TCL τη κρατάω στην άκρη ως επιλαχών.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη?
Γύρω στα 400-450€ max. Τα 500€ τα ακουμπάω σε πολύ extra special super wow περίπτωση.
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας και το χρόνο που διαθέσατε.

τι διαφορα εχει αυτη με αυτη ?
Καμία διαφορά. Ιδια σειρα (7800) ίδιος αριθμος εισόδων/εξόδων. Το πολύ πολύ να διαφέρουν σε κανα τηλεχειριστήριο ή σε κάποιο preset εικόνας ή στις προεγκατεστημένες εφαρμογες.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Οι LCD από την LG που προορίζονται για την αγορά στην Ελλάδα, για το 2020 και 2021, έχουν (μάλλον όλες) το 6 στον κωδικό τους. Ο αριθμός του μοντέλου ουσιαστικά αποτελείται από τέσσερα νούμερα. Επίσης, στις πλείστες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις τηλεοράσεις που διαφέρουν απλά στον αριθμό που φανερώνει την περιοχή πώλησης. Ίσως, κάποια μοντέλα έχουν διπλό δέκτη τηλεόρασης, για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση, τα μοντέλα που εισάγονται από την αντιπροσωπεία, υπάρχουν στην επίσημη ελληνική σελίδα της LG.

• Like
Οι LCD από την LG που προορίζονται για την αγορά στην Ελλάδα, για το 2020 και 2021, έχουν (μάλλον όλες) το 6 στον κωδικό τους. Ο αριθμός του μοντέλου ουσιαστικά αποτελείται από τέσσερα νούμερα. Επίσης, στις πλείστες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις τηλεοράσεις που διαφέρουν απλά στον αριθμό που φανερώνει την περιοχή πώλησης. Ίσως, κάποια μοντέλα έχουν διπλό δέκτη τηλεόρασης, για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση, τα μοντέλα που εισάγονται από την αντιπροσωπεία, υπάρχουν στην επίσημη ελληνική σελίδα της

Μου δινεις πασα να ρωτησω τωρα, αυτα που δεν εισαγωνται επισημα, τι παροχες εγγυησης τυγχάνουν να εχουν απο την LG?

Τουλάχιστον στη θεωρία, η αντιπροσωπεία "είναι υποχρεωμένη" να επιδιορθώνει ή να αντικαθιστά οποιαδήποτε τηλεόραση με πρόβλημα αγοράστηκε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφόσον ισχύει η εγγύησή της (δύο χρόνια). Σε κάποιες περιπτώσεις, για LG τηλεοράσεις, ενδέχεται να είναι δυνατή η επέκταση της βασικής εγγύησης, μέσα από τη σελίδα της εταιρείας για την ελληνική αγορά. Τέλος, προφανώς πας σε λύση που δεν είναι μοντέλο που εισάγεται επίσημα, αν υπάρχει σημαντική διαφορά στην τιμή, με αντίστοιχο το οποίο εισάγεται από την αντιπροσωπεία.

• Like
Πηρα αυτη τελικα!!