Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Κι όμως αδερφέ μου δεν έχει..... Εκεί που λέει ήχος λέει ηχείο και οπτική...... έχω μια άλλη 7092 μοντέλο που έχει κανονικά Bluetooth........θα βάλω φώτο αργότερα από το σπίτι.. Αυτή η 7172 πρέπει να είναι ΑU7172 όχι αυτή που έβαλες....θα σου πω αργότερα....Γιατί λες ότι η τηλεόραση σου δεν έχει σύνδεση Bluetooth; Εδώ γράφει ότι έχει και Bluetooth έξοδο και οπτική ψηφιακή. Επομένως δεν θα υπάρχει πρόβλημα να τη συνδέσεις με το σύστημα σου. Γράψε μας μόνο από τι αποτελείται το σύστημα σου για να δούμε τι θα χρειαστείς.
Υπάρχουν άλλες λύσεις πολύ φθηνές φίλε.... σιγά μη δώσω 129€.....Αυτό εδώ που συνδέεται με όλους τους τρόπους και στέλνει ταυτόχρονα σε ΔΥΟ συσκευές Bluetooth ήχο σε ποιότητα HD.
![]()
Advance Paris HDT800. Πομπός Bluetooth. - Yellowbox
Δώσε (audio) Data! Η μετάδοση ήχου, ασύρματα μέσω Bluetooth, αποτελεί το καθήκον του νέου πομπού HDT800, του οποίου η παρουσίαση έγινε πρόσφατα από τη γαλλική εταιρεία Advance Paris. Πρόκειται για την τελευταία υλοποίηση της γαλλικής εταιρείας, η οποία, όπως υποδηλώνει και το όνομα, είναι ένας...www.yellowbox.gr
Μάλιστα επειδή το έχω δοκιμάσει στο σπίτι, αν η τηλεόρασή σου έχει USB, τότε δεν θα χρειαστεί καν να συνδέσεις το τροφοδοτικό του στην πρίζα.
Έρχεται με όλα τα καλώδια σύνδεσης στη συσκευασία.
View attachment 197840 View attachment 197841
Τα πιο φτηνά δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες και δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύουν 100%.Υπάρχουν άλλες λύσεις πολύ φθηνές φίλε.... σιγά μη δώσω 129€.....
Καλησπέρα παιδιά...έχω μια Samsung 7172 μοντέλο νομίζω και δεν έχει Bluetooth..... Ποια συσκευή να πάρω για να αποκτήσει και να την συνδέσω στο hi-fi μου; Ευχαριστώ πολύ...
Έκανα λάθος στα μοντέλα....τα είπα ανάποδα.... όντως δεν έχει....το μοντέλο της τηλεόρασης που δεν έχει Bluetooth είναι το UE43TU7092UXXH.... Βάζω και φώτο.... Απαράδεκτο εν έτη 2020-21-22 να βγαίνουν μοντέλα χωρίς Bluetooth.....Γιατί λες ότι η τηλεόραση σου δεν έχει σύνδεση Bluetooth; Εδώ γράφει ότι έχει και Bluetooth έξοδο και οπτική ψηφιακή. Επομένως δεν θα υπάρχει πρόβλημα να τη συνδέσεις με το σύστημα σου. Γράψε μας μόνο από τι αποτελείται το σύστημα σου για να δούμε τι θα χρειαστείς.
Συνδέω την οπτική από την τηλεόραση πάνω σε αυτό...ωραία .... μετά; Λογικά κάτι θα φεύγει από το DAC για να πηγαίνει στο ράδιο....τι; Το ράδιο δεν έχει οπτική.... Συγνώμη για τις απορίες απλά δεν ξέρω..... Κι επίσης εγώ ρωτούσα μήπως υπάρχει κάποια συσκευή να κουμπώνει πάνω σε μια υποδοχή της TV(HDMI, USB, οπτική κλπ) και να αποκτά Bluetooth η TV....όχι κάτι με πολλά καλώδια και πατέντες....Αφού όμως έχει οπτική έξοδο, με ένα DACάκι, όπως σωστά γράφουν παραπάνω, και πάλι θα είσαι εντάξει.
Με οπτική ίνα (TV -> DAC) και μετά με RCA καλώδιο (DAC -> ενισχυτή). Στον ενισχυτή στην είσοδο AUX ή ΤΑΡΕ, ή CD κλπ, κλπ. ΟΧΙ στο ΡΗΟΝΟ ΙΝ πάντως.Συνδέω την οπτική από την τηλεόραση πάνω σε αυτό...ωραία .... μετά; Λογικά κάτι θα φεύγει από το DAC για να πηγαίνει στο ράδιο....τι; Το ράδιο δεν έχει οπτική.... Συγνώμη για τις απορίες απλά δεν ξέρω..... Κι επίσης εγώ ρωτούσα μήπως υπάρχει κάποια συσκευή να κουμπώνει πάνω σε μια υποδοχή της TV(HDMI, USB, οπτική κλπ) και να αποκτά Bluetooth η TV....όχι κάτι με πολλά καλώδια και πατέντες....
Συνδέω την οπτική από την τηλεόραση πάνω σε αυτό...ωραία .... μετά; Λογικά κάτι θα φεύγει από το DAC για να πηγαίνει στο ράδιο....τι; Το ράδιο δεν έχει οπτική.... Συγνώμη για τις απορίες απλά δεν ξέρω..... Κι επίσης εγώ ρωτούσα μήπως υπάρχει κάποια συσκευή να κουμπώνει πάνω σε μια υποδοχή της TV(HDMI, USB, οπτική κλπ) και να αποκτά Bluetooth η TV....όχι κάτι με πολλά καλώδια και πατέντες....
.... και να αποκτά Bluetooth η TV....
Ράδιο εννοώ τον ενισχυτή.... Sorry.....Με οπτική ίνα (TV -> DAC) και μετά με RCA καλώδιο (DAC -> ενισχυτή). Στον ενισχυτή στην είσοδο AUX ή ΤΑΡΕ, ή CD κλπ, κλπ. ΟΧΙ στο ΡΗΟΝΟ ΙΝ πάντως.
Τι ράδιο λες, ενισχυτής δεν υπάρχει;
Τι hi-fi λες στο #1;
Για το αν υπάρχει κάτι άλλο που να κουμπώνει επάνω στην TV, αν δεν έχει ο κατασκευαστής της χλωμό το βλέπω.
Αλλά αν υπάρχει, δεν θα κάνει λίγα € σε σχέση με ένα απλό DACάκι