τηλεόραση έως 400 ευρω

dimgar97

Established Member
7 November 2012
195
Καλησπερα σκέφτομαι να αλλαξω την32αρα που εεχω για κατι μεγαλυτερο. Χρηση τηλεοπτικο προγραμμα και αθλητικα. Δε με νοιαζει εαν δεν ειναι 100 hz ουτε θελω 3d smart tv και τετοια.
Ο χωρος ειναι πλου φωτηνος. Εχετε καποια προταση? Οσο μεγαλύτερη γίνεται.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λες να επαρκεί η 42αρα για 3 μετρα απόσταση? (Τωρα βλεμπω στα 1, 8 σε 32αρα και μου φαινεται οκ)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λες να επαρκεί η 42αρα για 3 μετρα απόσταση?

Για να βλέπεις Κάτω Παρτάλι , Dancing with the Stars , Γερμανού και τα άλλα "ποιοτικά" προγράμματα των Ελληνικών καναλιών επαρκεί.

Αν σκοπεύεις να βλέπεις HD και 3D το ελάχιστο θα έλεγα ότι είναι 50".

Για να βλέπεις Κάτω Παρτάλι , Dancing with the Stars , Γερμανού και τα άλλα "ποιοτικά" προγράμματα των Ελληνικών καναλιών επαρκεί.

Αν σκοπεύεις να βλέπεις HD και 3D το ελάχιστο θα έλεγα ότι είναι 50".

Χα χα!!! Yperion ωραιος. Ξεχασες και την Μενεγακη!!! Παντως η LG σ' αυτα τα λεφτα ειναι καλη. Με 100Hz και full HD.

για τηλεοπτικο ενδιαφερομαι κυριως και αγωνες στο οτε tv.Καθολου gaming,3d υπαρχει κατι καλυτερο στα 500?

Καλη φαινεται και φοβερο designαλλα μηπως ειναι μικρηΑυτη που έχει το πλαισιο η 50αρα με 500 ευρω καλη ειναι ?

Καταλαβα του πλαισιου ειναι μαπα η lg καλη φαινεται απο χρωματα πως παει?

www.plaisio.gr/Campaign/20140207-weekend-offer.htm

Η τηλεόραση του παραπάνω link είναι η Samsung 40f6100 που είναι μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση και ανώτερη από τις παραπάνω! Και στα λεφτά της προσφοράς είναι πάρα πολύ καλή η τιμή της! !
Δεν είναι η turboX
Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω πήγαινε στην σειρά plasma 5000 της Samsung και σε 50 ίντσες που είναι εξαιρετική για τα λεφτά της!

Last edited:
Φοβαμαι τις πλασμα γιατι εχω πολυ φως στο σαλονι παντως την f6100 την εζουν απο ουι ειδα και αλλα μαγαζια. Η sony r473 αξιζει τιποτα?

Συνεχίζοντας το ψάξιμο βρηκα κάτι πλάσμα παμφθηνε πχ ps43f4500 αξιζουν σε σχεση με φθηνες led?

Για χρήση μόνο τηλεοπτικό ναι αλλά αφού λες ότι έχεις πολύ φωτεινό χώρο μπορεί να σε ενοχλούν οι ανακλάσεις στις πλάσμα.

Και αυτη που εχω τωρα εχει γυαλιστερή οθονη αλλα αντέχονται οι αντανακλασεις αποαναλυση θα εχω προβλημα με1024×768 στα 3μ με 43 ιντσες?