Τηλεόραση έως 700-800 ευρώ στις 50''

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
288
Ποια μου προτείνεται σε αυτή την τιμή ?
Η αγορά θα γίνει υποχρεωτικά από Κωτσόβολο ή Electroworld. Κυρίως digea, Nova, αθλητικά πολλά και 2-3 φορές την εβδομάδα mkv.
Είναι για το σαλόνι των γονιών μου. Αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση μπορεί να την πάρω εγώ και να τους δώσω την 50PX950 που έχω (αλλά δύσκολα πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα).

Περιμένω μηνύματα γιατί η αγορά θα γίνει μάλλον αύριο (μαζί με θερμαντικά σώματα και κάτι λευκές συσκευές).

ΥΓ. Ή να περιμένω τα Χριστούγεννα για καμιά προσφορά ?

Αυτή έχω δει και εγώ. Εκτός και αν έριχναν λίγο το budget και πήγαιναν στην 50PA5500.
Την 550 την θεωρείς (αν ξέρεις φυσικά) καλύτερη από την δική μου (50PX950) ?
Κάποια άλλη επιλογή ?

Ναι, θεωρώ πως είναι καλύτερη. Υπάρχει και η E530 αλλά είναι πολύ κοντά σε τιμή ώστε να επιλέξεις αυτήν έναντι της Ε550.

Είσαι κάτοχος της συγκεκριμένης ?
Αν ναι τι γνώμη έχεις για το 3D της ? Εμένα η δική μου με κουράζει λίγο.

Όχι δεν την έχω τη συγκεκριμένη. Μπορείς να απευθυνθείς στους κατόχους για περισσότερα, εδώ.

Μεταξύ 50UT50 (εκθεσιακή χωρίς burn-in με 300 - 350 ώρες) στα 700 ευρώ και τις 51Ε550 με 799 ευρώ ποια ?

Αναγκαστικά πρέπει να πάρω από Κωτσόβολο και την έχει 899 κανονικά και μου την αφήνει 700 ευρώ λόγω εκθεσιακής.
Τι να κάνω ?

Την Samsung το αδερφάκι Electroworld την έχει 799 αλλά ο Κωτσόβολος την έχει 1180 και δεν μου την αφήνουν όσο στο Electroworld ενώ παλιότερα μου το είχαν κάνει αυτό.
Και εγώ για την 550 θέλω να πάω αλλά.........