Τηλεόραση Full HD : Θα παραμορφώνει πολύ την εικόνα?

Συγνωμη κυριε Σκηνοθετα αλλα μαλλον τα εχετε μπλεξει τα πραγματα. Θελετε full HD η οχι? Ποσα λεφτα δινετε? Ποια η αποσταση θεασης?

Υποψην οτι για την χρηση που την θελετε και για το μεγεθος αυτο (37") η μεγαλυτερη αναλυση θα σου ειναι αχρηστη.

Εκτός και αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις ειδικά πλάσμα, αλλά και πάλι, δες τις πρώτα και μετά αποφάσισε, σε αυτά τα λεφτά, μια χαρά είσαι, 1150 panasonic 42PX70, αν τώρα έλεγες να δώσεις πχ τα διπλά, εκεί έχει και πολύ καλές LCD, όμως και οι πλάσμα που υπάρχουν εκεί είναι ακόμα καλύτερες.

Και κάτι άλλο, μην πάρεις 32, ούτε καν κάτω από 40, θα το καταλάβεις ότι έπρεπε να πάρεις μεγαλύτερη πολύ σύντομα.

Ρε παιδιά είπαμε ότι το μέγεθος μετράει αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις το ελληνικό τηλεοπτικό σήμα στις 42'' από τα 2-2.5 μέτρα. Για θέαση DVD δεν το συζητάω βλέπεις και σε 50'', αλλά αν η κύρια χρήση της τηλεόρασης είναι για τηλεοπτικό σήμα νομίζω μια χαρά είναι και οι 37'' από αυτή την απόσταση. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ μάλλον plasma 42άρα θα έπαιρνα, αλλά δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν τις ίδιες υποχωρήσεις.

Για την Hitachi δεν έχω άποψη, αλλά παρακάτω είναι μερικές 37άρες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Toshiba 37WLT68
LG 37LY95
Philips 37PFL5522

Διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι αν είχαν δεύτερη ευκαιρία θα έπαιρναν μεγαλύτερο μέγεθος τηλεόρασης.

Δεν το λέω ειδικά για τον φίλο που θέτει το θέμα, όμως δεν νομίζω ότι από τα 37 μέχρι τα 42 θα χαλάσει η εικόνα στο SD, ειδικά αν η 37 είναι LCD και η 42 είναι plasma... Το αντίθετο θα έλεγα μάλλον!

Βέβαια μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί χώρου σε κάποιους, και πάλι όμως υπάρχουν 37ρες που επειδή έχουν ηχεία στο πλάι είναι πιο φαρδιές από 42ρες με τα ηχεία από κάτω.

Ότι θέλει ο πελάτης!

Re: Απάντηση: Τηλεόραση Full HD : Θα παραμορφώνει πολύ την εικόνα?

Οποιαδήποτε πλάσμα σε καλύπτει ... Τρέχεις και ένα Digital Video Essentials που μπορείς να το βρεις σε πολλά μαγαζιά , με dvd player που βγάζει σήμα στην κεραία ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό απότελεσμα στα τηλ. κανάλια , και μετά θα σε ρωτάνε εαν την πήρες 3-4000 ευρώ ...

Υπάρχει dvd player που βγάζει σήμα στην κεραία; :confused:

ναι υπάρχουν ... και ως DVD recorders υπάρχουν και ως απλός ...

Νικο, μας εξηγεις λιγο τι εννοεις??? DVD Recorder ενταξει, δεχεται RF σημα. DVD player υπαρχει που να δεχεται RF???

Νικο, μας εξηγεις λιγο τι εννοεις??? DVD Recorder ενταξει, δεχεται RF σημα. DVD player υπαρχει που να δεχεται RF???
Δεν ξέρω αν αυτό εννοεί ο Νικ, αλλά υπάρχουν τέτοια μηχανάκια. Μάλιστα στο carefour, εχει και ένα Bluesky 2 in 1 (έχει ψηφιακό δέκτη).

ναι , υπάρχουν dvd players σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν έχει ούτε scart ούτε τίποτα , το βλέπεις στο γνωστό 36 κανάλι του σήματος ... Βέβαια δεν θα τα βρεις σε πρωτοκλασσάτες μάρκες ...

Ολα αυτα στα λεω εγω που ειμαι κατοχος LCD τηλεορασης ;)

Ναι αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι σύντομα θα ενδώσεις στα θέλγητρα της άλλης τεχνολογίας?:antlers: :AFADF0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεόραση Full HD : Θα παραμορφώνει πολύ την εικόνα?

Ναι αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι σύντομα θα ενδώσεις στα θέλγητρα της άλλης τεχνολογίας?:antlers: :AFADF0:

Ασε Βαγγελη, αμφιταλαντευομαι αυτον τον καιρο...:SFGSFGS5::chinscratch:
-bye-