Τηλεόραση για φοιτητη.

nssa

Established Member
3 November 2006
119
Ειμαι φοιτητής στο εξωτερικό και θέλω να πάρω μία τηλεόραση κυρίως για νοβα. Δίνω μέχρι 1000 αντε 1200ε. Καμία πρόταση? Σκέφτομαι για 37" και πάνω..

Που και που θα βλέπω και κάνα dvd :)

Σε πιά χώρα?(για να σε βοηθήσω περισσότερο επειδή οι τιμές είναι διαφορετικές)

Προσωπικα, εαν ημουν φοιτητης, θα προσπαθουσα να παρω τη μεγαλυτερη δυνατη, και ιδιως αν ημουνα στο εξωτερικο, αφου μετα λιγο δυσκολο να εφερνα μια τοσο μεγαλη τηλεοραση στην Ελλαδα (δεν θα με συμφερνε οικονομικα εννοω). Θα την πουλουσα σαν μεταχειρισμενη κι οσα επερνα καλα θα ηταν. Παρε λοιπον μια μεγαλη να ευχαριστιεσαι τους αγωνες εαν βλεπεις και τις ταινιες σου. Οι τιμες τωρα, εξαρταται σε ποια χωρα εισαι και τι τιμες παιζει εκει για το καθε μοντελο.

Σλοβακια είμαι και οι τιμες ειναι τσιμπημενες στα ηλεκτρονικά. Θα κάτσω αρκετά χρόνια εδω... Θα αγοράσω και σπιτι με το νεο έτος οποτε η τηλεοραση θα μεινει...

Μπορώ να πεταχτώ όμως και Βιέννη αλλα και Γερμανία. Γερμανία βέβαια λίγο δύσκολο...

Η Αυστρία είναι μιση ωρα με το αυτοκινητο απο εδώ που είμαι... Με το τελωνείο δεν υπάρχει πρόβλημα λόγο ευρωπαϊκής ένωσης..

@Νίκος Σχ. Το σκέφτηκα... Ιδιαίτερα γιατί την τηλεόραση θα την έχω αρκετό καιρό.. Στο σπίτι έχουμε μία 1080p. Δεν πιστεύω να καταλάβω διαφορές μιας και η sony είναι 1080i... H απόσταση θέασης είναι 2 με 3 μέτρα.