Τηλεόραση για κρεβατοκάμαρα.

JoeBar

Senior Member
13 December 2007
527
Κερατσίνι
Μετά την αναζήτηση για την μεγάλη τηλεόραση ήρθε η ώρα να σας ρωτήσω και για την 2η. Λοιπόν οι ίντσες είναι 32" και το budget 600 . Από ότι έχω δει οι επιλογές μου είναι οι:

1) LG 32 LB75
2) LG 32 LG3000
3) Philips 32PFL5522D
4) Toshiba 32AV500PG (στην οποία βλέπω εγγύηση 2 χρόνια στα ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά από ότι ξέρω η Toshiba δίνει 1 χρόνο)
5) Τoshiba 32C3005 (με 1 χρόνο εγγύηση)
6) Sony 32U3000

Ποιά είναι η γνώμη σας? Ή τσάμπα σας κουράζω και στα λεφτά αυτά είναι όλες ίδiες, οπότε χτυπάω όποια μου αρέσει...? :beatnik2:

Last edited:
Thnx για τις απαντήσεις. Οπότε μαζί με την 50 PG6000 με βλέπω να τα "χώνω" στην LG γενικώς... :cool4:

Αν τυχει να τα χωσεις και ειδικως ( σε κανα σερβις) να μην μπερδευεις και τα τηλεφωνα .

Αν τυχει να τα χωσεις και ειδικως ( σε κανα σερβις) να μην μπερδευεις και τα τηλεφωνα .
Ήμουν σίγουρος οτί θα απάνταγες κάτι έξυπνο... -bye-

Πάντως η LG έχει καλές κριτικές ως αντιπροσωπεία...

LG power, το service είναι πολύ καλό!

Eγώ ψηφίζω LG 32 LG3000, απλά ξεχωρίζει από τις άλλες σε αρκετά! Νέο μοντέλο, από Φεβρουάριο νομίζω! Δεν βρήκα τιμές όμως, είσαι σίγουρος ότι δεν ξεπερνάει το budget?
Το σημαντικότερο για μένα είναι ο λόγος αντίθεσης που αυτό το μοντέλο φτάνει στα 15000:1 σε σχέση με 8000:1 και 7000:1 στα υπόλοιπα. Για ψάξε να δεις τι παίζεται με τον λόγο αντίθεσης και θα καταλάβεις.

Πως και δεν κοίταξες όμως και για καμιά Samsung?

Ο λόγος αντίθεσης δεν λέει και πολλά πράγματα αφου ο καθένας τον μετράει όπως τον βολεύει. Κοίτα και καμια Samsung με εκείνο το ultra clear panel, αφού συνήθως στο υπνοδωμάτιο βλέπουμε με κλειστά τα φώτα και δεν έχουμε πρόβλημα με αντανακλάσεις.

Με ενδιαφερει και εμενα μια 32αρα μεχρι 600 Ευρω. Εχω την εντυπωση οτι η lg32lb ειναι πιο νεο μοντελο απο την 32lg3000??

οχι η LG3000 είναι πιο καινούργιο.Οι καινούργιες lg ´πρέπει να ναι φοβερές!

Eγώ ψηφίζω LG 32 LG3000, απλά ξεχωρίζει από τις άλλες σε αρκετά! Νέο μοντέλο, από Φεβρουάριο νομίζω! Δεν βρήκα τιμές όμως, είσαι σίγουρος ότι δεν ξεπερνάει το budget?
Όχι δεν ξεφεύγει καθόλου από το budget. Την βρίσκω στα 575 .
Ο λόγος αντίθεσης δεν λέει και πολλά πράγματα αφου ο καθένας τον μετράει όπως τον βολεύει. Κοίτα και καμια Samsung με εκείνο το ultra clear panel, αφού συνήθως στο υπνοδωμάτιο βλέπουμε με κλειστά τα φώτα και δεν έχουμε πρόβλημα με αντανακλάσεις.
Η samsung ξεγεύγουν σε τιμή. Οπότε είπα να μην τις συμπεριλάβω.
οχι η LG3000 είναι πιο καινούργιο.Οι καινούργιες lg ´πρέπει να ναι φοβερές!
Μακάρι...:beatnik2:

Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούριος στο forum και μπορώ να πω ότι βρήκα
πολλές αξιόλογες προτάσεις και βοήθειες σχετικά με τις LCD οθόνες,
γιατί η αγορά είναι χαοτική και οι καταστηματάρχες δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Θέλω και εγώ να αγοράσω μία από τις 2 LG που αναφέρεται πιο πάνω,
όπως και την 32PFL5322.
Το πρόβλημα που έχω είναι σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα που έχουμε εδώ που μένω, που είναι πολύ χάλια και αδύναμο.
Έτσι θέλω ο αναλογικός δέκτης στην LCD να είναι ο καλύτερος που
μπορώ να έχω. Έχω κάπου διαβάσει ότι καλύτερες σε αυτόν τον τομέα
είναι οι LG και PHILIPS. Ξέρει κάποιος κάποια οθόνη στις 32" που να έχει
καλύτερο αναλογικό δέκτη!
Επίσης γνωρίζει κάποιος αν οι LG έχουν αυτό το χαρακτηριστικό που κάνει
την οθόνη να προσαρμόζει το τηλεοπτικό σήμα στις αναλογίες, και να μην
κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται σαν χοντρομπαλάδες. (Η SONY νομίζω
έχει το SMART και η samsung κάπως αλλιώς το λέει)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μάλλον πάω για την LG3000. Σχετικά με την PHILIPS έκανα λάθος το μοντέλο. Είναι PFL5522D αλλά από τιμή προτιμώ τελικά την LG, εκτός
και αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα και είναι καλύτερο
στην PHILIPS.

Φίλοι ενδιαφέρομαι και εγώ για την LG3000/ Δείχνει καλή τηλεόραση για την τιμή της. Μήπως θα μπορούσατε να γράψετε τις εντυπώσεις σας;

Μόλις την παράγγειλα την LG3000 από AV Outlet 555+μεταφορικά. Μου είπαν ότι αύριο θα την έχω.(πολύ εξυπηρετικοί σε αυτό το eshop και πολύ καλές τιμές στις LG οθόνες)
Όταν θα την στήσω θα σας πω εντυπώσεις.

Kαλορίζικη! Να σαι καλά γιατί δεν μπόρεσα να βρω review ούτε για δείγμα. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν την έχουν φέρει ακόμα τα μεγάλα καταστήματα