Τηλεόραση για παιχνιδια, σειρες και ιντερνετ

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Καλησπερα

Σκέφτομαι να παρω μια τv για χρηση παιχνιδιών ps3, καμια σειρα αλλα κυριως την θελω και για μονιτορ στο pc μου (κυριως browsing στο ιντερνετ). Για ταινιες εχω προβολεα.
Το budget καλο ειναι να μην ξεπερνα τα 800ε αλλα αν κατι οντως αξιζει μπορω να φτασω τα 1000ε.

Εχω ακουσει/διαβασει παρα πολυ καλα σχολια για τις panasonic g20. αλλα δεν ξερω αν ενδεικνύεται σαν μονιτορ και για παιχνιδια.
Επισης δεν ξερω τι μεγεθος ενδεικνύεται, μιας και θα καθομαι κοντα οταν την χρησιμοποιω σαν μονιτορ αλλα μπορω να παω πιο πισω για θεαση σειρων, ή για παιχνιδια στο ps3.

Δεν γνωριζω κατι για τις σειρες U20 kai S20 και ποσο καλυτερη θα ειναι η G20 συμφωνα με τις αναγκες μου. Αν εχετε να προτείνεται καποια αλλη απο καποια αλλη εταιρια μη διστάσετε, Άλλωστε για αυτο ειμαι εδω...

Μηπως ειναι καλυτερη λυση ενα μονιτορ σαν αυτο της Dell ή καποιο αλλο..
και ας αλλαζω λαμπα στον προβολεα ποιο συχνα;

περιμενω τις γνωμες σας

Samsung 40C530 με μολις 14 ms lag και τιμη "χωμα".

Πλασμα για την χρηση αυτη δεν κανει.
Σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου!
Οι πλασμα γενικα δεν ειναι καλυτερες σε input lag απο τις lcd;
Βρηκα την τιμη του στα 500ε για την 40'' πολυ δελεαστικη, δεν ειναι ομως πολυ παλιο μοντελο;

σε σχεση με ενα καθαρο μονιτορ οπως το dell ultrasharp 2711 τι διαολο εχει/εχουν τα μονιτορ και κοστιζουν τοσο ακριβα;

το dell ultrasharp 2711 kostizei 700e...για 27'' και η samsung που μου προτείνεις ειναι 40'' και εχει 500ε! :violent-smiley-030: και οι 2 ειναι LCD.

Φετινό μοντέλο είναι...το dell είναι monitor,από τα καλύτερα,η Samsung είναι tv,σειρά 5 της samsung.

Οι plasma δεν κάνουν για χρήση ως monitor(browsing, κλπ.). Αν ήταν για κανά 2ώρο gaming την ημέρα πάει και έρχεται, αλλά για τη χρήση που τη θέλεις με τίποτα. Συμφωνώ για C530 που σου πρότεινε ο Yperion. Γιατί να πάρεις καθαρά monitor(Dell)? Κανάλια δε θέλεις να βλέπεις? Κάτι ανέφερες για σειρές.

Οι plasma δεν κάνουν για χρήση ως monitor(browsing, κλπ.). Αν ήταν για κανά 2ώρο gaming την ημέρα πάει και έρχεται, αλλά για τη χρήση που τη θέλεις με τίποτα. Συμφωνώ για C530 που σου πρότεινε ο Yperion. Γιατί να πάρεις καθαρά monitor(Dell)? Κανάλια δε θέλεις να βλέπεις? Κάτι ανέφερες για σειρές.

Σειρές βλέπω αλλα οχι απο την ελληνική τηλεόραση ,mkv 1080p k 720p. Τηλεοραση δεν εχω εδω και 4 χρόνια και δεν μου χρειάζονται τα κανάλια της. Αλήθεια όμως ποια είναι η διάφορα και τα μονιτορ κοστίζουν τόσο πολύ; Μάλλον με βλέπω για την c530.

Βρηκα και την http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification LE40C650 που Έχει 100hz και ultra clear panel..τώρα τι κάνει αυτό δεν Έχω ιδέα..
Σε παιχνίδια τύπου pro2011 τι θα είναι καλύτερα 50hz ή 100hz το ρωτάω γιατί ποιο πάνω ειπώθηκε για χαλια κίνηση στα 50hz σε ποδόσφαιρο. Αν και μάλλον άλλο το παιχνίδι και άλλο η κινηση των πραγματικών ποδοσφαιριστών.

Στα παιχνίδια τα 100hz θα τα έχεις κλειστά λόγω του ότι θα δημιουργούν artifacts,στο ποδόσφαιρο από ''κανάλι'' θα είναι ανοιχτά εννοείται.Εκεί είναι η διαφορά.

Παιδιά στο ποδόσφαιρο ποια ρύθμιση motion plus προτείνετε? Εγώ το'χω στο καθαρή εικόνα γιατί στα άλλα σα να κάνει σπασίματα-κολλήματα η εικόνα.

Βρηκα και την http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification LE40C650 που Έχει 100hz και ultra clear panel..τώρα τι κάνει αυτό δεν Έχω ιδέα..
Σε παιχνίδια τύπου pro2011 τι θα είναι καλύτερα 50hz ή 100hz το ρωτάω γιατί ποιο πάνω ειπώθηκε για χαλια κίνηση στα 50hz σε ποδόσφαιρο. Αν και μάλλον άλλο το παιχνίδι και άλλο η κινηση των πραγματικών ποδοσφαιριστών.

Στα παιχνίδια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το refresh rate στα 60 και να απενεργοποιήσεις όλα τα βοηθητικά βελτιστοποίησης της εικόνας, δηλ. να τη χρησιμοποιήσεις σαν απλό monitor. Οπότε τα "100Hz" δεν θα έχουν εφαρμογή εχεί. Συνήθως οι τηλεοράσεις έχουν ένα "Game Mode" που κάνει ακριβώς αυτό.

Κουμπί στο τηλεκοντρόλ ''E.Mode'' δεν νομίζω να το κατάργησαν στα μοντέλα του 2010.