Τηλεόραση για ps4

Giannis8738

New member
24 August 2017
6
Kαλησπέρα σε όλους,χρειάζομαι τη βοήθεια σας για επιλογή τηλεόρασης. Είμαι μεταξύ 32αρας και 40αρας,απόσταση που θα κάθομαι θα είναι γύρω στα 2 μέτρα, και δεν ξέρω τι απο τα δύο βολεύει. Η χρήση θα ειναι κυρίως για ps4. Λεφτά γύρω στα 400,δεν θα πω όχι σε λίγα παραπάνω αν το αξίζει. Επειδή με ένα μικρο ψάξιμο που έκανα κατάλαβα οτι δεν θα βρω κάτι αξιόλογο σε 40αρα μάλλον κλείνω πιο πολύ προς 32αρα.Μια που έχω δει ειναι η παρακάτω αλλα δεν μπορώ να βρω reviews.
http://www.skroutz.gr/s/11747346/Samsung-UE32M5502.html

Με δύο μέτρα απόσταση και για θέαση κυρίως HD υλικού, καλύτερα από 43" και πάνω.

Το κακό όμως είναι, οτι με τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω δεν μπορώ να βρω ουτε 40αρα που να μου προσφέρει καλή εικόνα και χαμηλό input lag. Γι αυτό σκέφτομαι πιο πολύ για 32αρα.

Με το υφιστάμενο budget, από 40" έως 49" έχουν όλες 50 Hz panels. Δύσκολο να έχεις πρόβλημα με το input lag, εκτός αν θέλεις κάποια με όσο το δυνατόν χαμηλότερο (κάτω από 20 ms δηλαδή) για ανταγωνιστικά online παιχνίδια.

Ψάχνω με αρκετά χαμηλα ms(όσο τουλάχιστον γίνεται με τα λεφτά που μπορώ να δώσω) Παίζω battlefield και απο τη 40αρα που έχω στο monitor βλέπω αρκετή διαφορά,απλά το monitor είναι αρκετά μικρό και δεν με βολεύει καθόλου...Για 43αρα σκεφτόμουν τη παρακάτω αλλα δεν διαβάζω και πολυ καλα σχόλια..
http://www.skroutz.gr/s/12180672/LG-43UJ630V.html?keyphrase=43UJ630V+43

Μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις την κάθε επιλογή επεξεργασίας εικόνας στην υφιστάμενη τηλεόραση, μήπως βελτιωθεί η κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολο να πετύχεις τηλεόραση με input lag περί τα 10 ms, όπως σε κάποια monitors. Χαμηλό lag έχει η Sony WD600, αλλά είναι μόλις 32", μικρή δηλαδή για την απόσταση θέασής σου.

http://displaylag.com/display-database

Η sony είναι καλύτερη απο την samsung που ανέβασα πριν? Σε 40αρα έχεις κάποια πρόταση? Νόμιζω οτί και γύρω στα 20ms(τουλάχιστον απο οτι έχω διαβάσει) θα είμαι οκ. Οσο αναφορά το μέγεθος,αυτη τη στιγμή χρησιμοποιώ τη τηλεόραση(40αρα) ενος φίλου μου,που μου την δάνεισε για να την δοκιμάσω σαν μέγεθος,τη πρώτη μέρα μπορώ να πω οτί με κούρασε αρκετά αλλα βλέπω οτι σιγά σιγά την συνηθίζω,γι αυτό δεν είμαι και σίγουρος τί μέγεθος να διαλέξω συν οτί σε 40αρες δεν νομίζω οτι θα βρώ κάποια με χαμηλά ms σε αυτά τα λεφτά. Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια και την υπομονή σου:2thumb22sup:

Απάντηση: Τηλεόραση για PS4

Για το μέγεθος, κάτω από 40" δεν ενδείκνυται για δύο μέτρα απόσταση. Το θέμα είναι να σε ικανοποιεί με την κονσόλα και δη σε online παιχνίδια. Αν η ενασχόληση με oflline τίτλους είναι περισσότερη, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με τις περισσότερες τηλεοράσεις. Πάντως, μπορείς να δεις και την προπέρσινη Samsung J5100 (σε 40" και 48"). Εφόσον υφίσταται αντιστοίχηση με την J5200 (από το πιο πάνω link), το lag στη συγκεκριμένη είναι περίπου 28 ms.

To θέμα είναι οτι παίζω online οποτε χρειάζομαι χαμηλο input lag οσο γίνεται. Γενικά ψάχνω reviews αλλα τα περισσότερα που βρίσκω είναι για τηλεοράσεις πάνω απο 43 ή δεν τις βρίσκω στην ελληνική αγορά.Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη :furious3: