Τηλεόραση για το σαλόνι.

Τιποτα σπουδαιο?

Η VT20 για πολλους ειναι ανωτερη και απο την τελευταια σειρα Kuro και η μονη τηλεοραση που τις πλησιαζει σε μαυρο (εχει μετρηθει εως και 0.006 nits)...

είσαι σίγουρος ότι έχουν κάνει χρηση της kuro engine για αυτό και δεν είναι μια αμιγώς πανασόνικ τιβι...εγώ άλλα διαβαζω...απο την άλλη δεν είμαι μέσα ούτε στέλεχος της εταιρίας να ξέρω τι έγινε με τα ''πανάρχαια μυστικά''...

Αν και είμαστε λίγο off-topic, δεν έχει να κάνει το θέμα με τίποτα "πανάρχαια μυστικά" και "συνταγές", απλώς όταν οι σχετικές πατέντες βρέθηκαν στα χέρια της Panasonic, δεν υπήρχε ο χρόνος για να προσαρμοστεί και να περάσει κάτι στις ήδη σχεδιασμένες φετινές γραμμές παραγωγής...

Στο σφιχτό κύκλωμα προμηθευτών που διατηρεί η εταιρεία για τις Plasma της, οι αλλαγές θέλουν προσεκτικό σχεδιασμό και χρόνο...

Last edited:
Αν και είμαστε λίγο off-topic, δεν έχει να κάνει το θέμα με τίποτα "πανάρχαια μυστικά" και "συνταγές", απλώς όταν οι σχετικές πατέντες βρέθηκαν στα χέρια της Panasonic, δεν υπήρχε ο χρόνος για να προσαρμοστεί και να περάσει κάτι στις ήδη σχεδιασμένες φετινές γραμμές παραγωγής...

Στο σφιχτό κύκλωμα προμηθευτών που διατηρεί η εταιρεία για τις Plasma της, οι αλλαγές θέλουν προσεκτικό σχεδιασμό και χρόνο...

σωστό αλλά την διακοπή της pioneer δεν την έμαθε φέτος φαντάζομαι...αυτά συζητιούνται χρόνια πριν φίλε μου και βασίζονται καθαρά στο μάρκετινκ χωρίς να μας ρωτάνε....
συγγνωμη για το οφφ τοπικ ...σταματώ εδώ...

σωστό αλλά την διακοπή της pioneer δεν την έμαθε φέτος φαντάζομαι...αυτά συζητιούνται χρόνια πριν φίλε μου και βασίζονται καθαρά στο μάρκετινκ χωρίς να μας ρωτάνε....
συγγνωμη για το οφφ τοπικ ...σταματώ εδώ...

Από τις συζητήσεις όμως και τα πρωτότυπα, μέχρι να περάσει κάτι στο επίσημο χρονοδιάγραμμα των τμημάτων R&D και από εκεί στον σχεδιασμό βιομηχανικής παραγωγής, υπάρχει μία τεράστια απόσταση... ;)

Και για να επανερχόμαστε on-topic:

Αγαπητέ Άκη,
Panasonic V20.
Έχει καλομάθει το έτερον ήμισυ στην kuroεικόνα. Μην κάνεις τώρα τσιγκουνιές

+1 :D

Last edited:
με 3 επιλογές να μας προτείνει ο άνθρωπος χαμηλού budget...και εσείς προτεινετε v20...χμμμ είστε σίγουροι οτι είμαστε πλέον on topic???????

Καλημέρα.

H 42αρα V20 είναι ακριβή στα 1500ευρω και η 50αρα 1800.

Κάτι ποιο οικονομικό έχουμε που να εχει καλη εικονα ?

Μην ξεχνάμε οτι η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί το 95% σε τηλεοπτικό σήμα.