Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο και απορίες

Αρα δεν αξίζει να ανέβω στα λεφτά (80-130 παραπάνω) από τα 460 απλώς για να έχω LED και εικονικά παραπάνω Hz...
Σωστά κατάλαβα???

Πάω για την D550 λοιπόν!!!:ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!!!

Επ' ευκαιρίας... έχω ένα laptop αγορασμένο στην Αγγλία και δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες (τους βγάζει κινέζικους που λέμε). Είμαι σίγουρη πως κάποιος από σας ξέρει να μου πει τι να κάνω ή να με παραπέμψει κάπου που θα ξέρουν την απάντηση!!!! :worshippy:

Αν εχεις windows XP....

Start --> control panel-->Regional and Language Options-->tab regional options +Advanced -> Greek

Αν εχεις windows 7...

control panel-->Region and Language-->Administrative-->Language for non Unicode programs -> Greek

Ελπιζω να λυσεις ετσι το προβλημα.

Αρα δεν αξίζει να ανέβω στα λεφτά (80-130 παραπάνω) από τα 460 απλώς για να έχω LED και εικονικά παραπάνω Hz...
Σωστά κατάλαβα???

Πάω για την D550 λοιπόν!!!:ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!!!

Επ' ευκαιρίας... έχω ένα laptop αγορασμένο στην Αγγλία και δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες (τους βγάζει κινέζικους που λέμε). Είμαι σίγουρη πως κάποιος από σας ξέρει να μου πει τι να κάνω ή να με παραπέμψει κάπου που θα ξέρουν την απάντηση!!!! :worshippy:

Αν και είμαστε λίγο off topic, με ποιο πρόγραμμα τρέχεις τις ταινίες?
Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις υποτίτλων του προγράμματος και να επιλέξεις ελληνική-windows, π.χ. στο vlc αυτό ισχύει.
Κάνε όμως πρώτα αυτό που λέει ο Yperion.

Δυστυχώς η λύση του Υπερίονα δεν έλυσε το πρόβλημα. :(
Και ο media player των windows δεν εχει πουθενά ρύθμιση για υπότιτλους Κώστα... :(

Πάντως οι υπότιτλοι στη samsung επαιξαν μια χαρά και η τιβι εγινε παραγγελία στον τσάμπα για 460 !!! Σε καμια βδομαδούλα θα την έχω!!!

Καμια αλλη λύση ή κανενα link που να μπορέσω να βρω λύση στο πρόβλημα μου ξέρετε???

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!

Ακυροοοοοο!!!!

Ολα οκ! επαιξαν και οι υπότιτλοι! δική μου χαζομάρα ήταν!!! ευχαριστωωωωωωω!!!!

Πάντως εγω στην κρεβατοκάμαρα εχω βάλει μια 55άρα και πραγματικα την χαίρομαι, στο σαλόνι γκρέμισα τον τοίχο και βλέπω κατευθείαν την οθόνη του κινηματογράφου απο την διπλανή πολυκατοικία..

Μια χαρά είναι οι 32'' για την κρεβατοκάμαρα, έλεος !!!