Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο

agrino

Senior Member
13 November 2008
453
καλησπέρα! Διαβάζω στο φορουμ για τις τηλεόρασεις αλλά δεν μπορώ να καταλήξω μιας και οι προτασεις είναι πολλές. θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή μιας τηλεόρασης για την κρεβατοκάμαρα.
Η απόσταση του κεφαλιού του κρεβατιού απο τον τοίχο είναι 2.5 μέτρα. Την χρειάζομαι για ψηφιακά κανάλια , νοβα (ταινίες & μπάλα) και φυσικά ταινίες. Για αυτόν τον λόγο θέλω να έχει καλό media player αλλά και να να μπορεί να την σύνδέσω στο οικιακοδίκτυο ώτσε να παίζω αρχεία απο τον υπολογιστή. Προσανατολίζομουν για 32αρα αλλά πλέον σκέφτομαι για 37αρα. Διαβαζω πολλούς να προτείνουν τις 40 ιντσες αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολή για υπνοδωμάτιο. Θα υπάρχει βασική (και μεγάλη) τηλεόραση στο σαλόνι. Θα ήθελα να μην ξεπρασω τα 650 ευρώ. Φυσικά αν μπορώ να κατέβω ακόμη καλύτερα! Ευχαριστω πολύ! :ernaehrung004:

Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η υπάρξη media player αλλα το dts δεν είναι το απόλυτο κριτήριο....

Απάντηση: Re: Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο

Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η υπάρξη media player αλλα το dts δεν είναι το απόλυτο κριτήριο....

Αν το υλικο που θα βλεπεις ειναι mkv τοτε σίγουρα σε ενδιαφέρει το dts αφου οι περισσότερες ματροσκες υποστηρίζουν αυτο το σύστημα.

Επειδή αργά ή γρήγορα θα βαρεθείς να μετατρέπεις dts-ac3 κοίτα κάτι σε Samsung. Ta 100Hz είναι σημαντικά για μπάλλα οπότε UE37D5000 ή C650 που ωστόσο είναι περσινό μοντέλο, προσωπικά δε θα με πείραζε πάντως.

επειδη με ενδιαφερει η μπάλα κοιταγα την panasonic που βγαζει 200HZ... Μεταξύ d5000, d5500 και c650?

Last edited:
http://www.skroutz.gr/s/265051/Samsung-LE40C630-40.html

την συγκεκριμένη την έχω, δεν εχω βρεί κατι που να μην παιζει απο mkv.

υποστηριζει δικτυο για dlna δηλαδη κανεις stream απ ευθείας απο pc εχει και δυο usb για σκληρό δίσκο

δεν εχει internet@tv

εχει mat οθονη και δεν εχει αντανακλασεις.

δεν ειναι led και ειναι περυσινό μοντέλο

τελος ειναι και αρκετα φτηνοτερη απο αυτες ειδες.

στην κρεβατοκάμαρα την εχω και εγω
το μεγεθος είναι λιγο μεγαλο μεν αλλα το ευχαριστιέσαι να θέλεις να βλέπεις καμμια ταινία μιας και οι ταινιες σπανια ειναι 16/9 αλλα εχουν τις μαυρες μπαρες πανω κάτω. οποτε αν δεν θες παραμορφώσεις οι επιπλέον ιντσες κανουν δουλεια.

ps. ειναι και 100hz και η διαφορα μεταξυ 530 και 630 στην μπαλα δηλαδη 50hz με 100 ειναι εμφανης.

η d5000 και d5500 είναι 100hz cmr δηλαδή κοινώς 50. καλύτερα μια c650/c630 και ας είναι περσινό μοντέλο ή την πανασονικ αλλά σε αυτήν θα έχεις θέματα με το media player.