Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο...

Re: Απάντηση: Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο...

Σε σχέση με τις LED όμως, τα πάει καλύτερα ή είναι απλα "γιαλατζι" plasma;

Δεν χωράει ξεκάθαρο ναι ή όχι...

Με απόλυτα νούμερα, τα πάει καλύτερα από IPS και χειρότερα από PVA.

Δεν έχει όμως clouding και ούτε γίνεται πιο φωτεινό ή μπλε, όταν κοιτάς από πλάγια... :D

Έχε επίσης υπόψη, πως κάποιοι κάτοχοι, έχουν παραπονεθεί για soft upscaling στη συγκεκριμένη LG, oπότε δες την και ο ίδιος από κοντά πριν αποφασίσεις.

Ξεχνάμε παίδες (και εγώ μαζι..) ότι η τηλεόραση είναι κυρίως για την γυναικα μου, αφού εγώ αρνούμαι να βλέπω σε ότιδηποτε δεν αρχίζει από Ku και τελειώνει σε Ro!

Μια χαρα θα βλεπεις και στην G30.

Δεν ειναι Kuro αλλα πλησιαζει.

πάντως εγώ που είμαι άσχετη και με το μάτι του απλού τηλεθεατή, όσες φορές έχω γυρίσει στα μαγαζιά η εικόνα της G30 είναι αυτή που διαλέγω ξανά και ξανά.. ζωντανή και συνάμα φυσική στο μάτι, ούτε σε τυφλώνει ούτε ξεθωριάζει ούτε αντανακλά... καταραμένη φτώχεια.. γμτ.... 2-3 χρόνια πριν την πάλευα με άνεση.. σήμερα δεν το διανοούμαι καν.. δυστυχώς ακόμα και τα 800 ευρώ έχουν γίνει πια πολλά, πιστεύω πάντως ότι τα αξίζει.. αν και ξαναλέω άσχετη... απλώς όπως το βλέπω...

είναι ουσιαστικά η αντίστοιχη της lv4500 αλλά είναι lcd και 50hz. η lv είναι led. σε εικόνα πάνω κάτω ίδιες θα είναι αλλά λογικά πρέπει να είναι πιο χοντρούλα.

Είδα επίσης και μια φθηνή πλάσμα της LG την 42PT353 που την έχει το media markt 389 ευρω. Δεν είναι full hd, αλλα δεδομένου ότι κυρίως τηλεόραση θα παίζει, μήπως θα ήταν σοφότερο να στραφώ σε μια τέτοια για καλύτερη ποιότητα εικόνας;

ναι αλλά θα είναι λεπτή??? . βάζεις και αυτήν την παράμετρο. σε τηλεοπτικό που την έχω δει στο mm όντως παίζει καλύτερα.

Τελικα " ο κύβος ερρίφθη" και αγόρασα την 37αρα LG LV4500 Led που την βρήκα σε καλη τιμή (499 Ευρω) και μου άρεσε λόγω πάχους/design/ αξιοπρεπους εικόνας.
Θα έρθει ο Καστρουνης για να την "εντοιχίσουμε" και θα επανέλθω με εντυπώσεις...