Θάνος Φούντας
AVClub Addicted Member
- 22 June 2006
- 1,878
Re: Απάντηση: Τηλεόραση ή Βιντεοπροβολέας?
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Παρόλο που λόγω της γνωστής "αρρώστιας" δεν κρατήθηκα και πήρα και καινούρια tv (αντικειμενικά όμως παρόλο που είναι και Kuro οι παλιές μου CRT έκαναν εξίσου σχεδόν καλά τη δουλειά τους όσον αφορά απλό τηλεοπτικό σήμα...)
Εγώ θα γράψω μια λίγο διαφορετική άποψη.
Δεν έχω δει καμία μα καμία lcd ή plasma να παίζει καλύτερα τηλεοπτικά κανάλια από κεραία ταράτσας σε σχέση με μια καλή crt 100Hz και με ψηφιακό κτενωτό φίλτρο.
Η πρότασή μου είναι λίγα χρήματα για μια 4:3 crt 29 ιντσών. Δεν μου αρέσει καθόλου το τέντωμα που κάνουν οι 16:9 για να φέρουν την 4:3 εικόνα σε πλήρη οθόνη. Πολλά έξυπνα συστήματα, αλλά όλα μου φαίνονται αφύσικα (μόνη εξαίρεση ο σκαι που είναι 16:9) Αν βλέπαμε κανονικό κάδρο 4:3 σε μια 16:9 η αντίστοιχου ύψους με την 29αρα είναι μια 40αρα.
Με τα λεφτά που έχουμε γλυτώσει από την αγορά της τηλεόρασης, αγοράζουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό προβολέα-οθόνης που μας επιτρέπει το budget μας.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Παρόλο που λόγω της γνωστής "αρρώστιας" δεν κρατήθηκα και πήρα και καινούρια tv (αντικειμενικά όμως παρόλο που είναι και Kuro οι παλιές μου CRT έκαναν εξίσου σχεδόν καλά τη δουλειά τους όσον αφορά απλό τηλεοπτικό σήμα...)
Last edited: