Φαντάζομαι πως θα είναι σε μεγαλύτερη απόσταση από μισό μέτρο όταν μαγειρεύει, έτσι ? Γιατί σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να δει τι παίζει στην τηλεόραση σε μόλις 16". Αν έχεις χώρο κοίτα την LG CS460.
Ενταξει και εγω συμφωνω για το 32 αλλα ισως οχι για την κουζινα.Επισης μπορει να μην εχει τοσο χωρο στην κουζινα.Και οι γονεις μου 23αρα εχουν βαλει στην κουζινα. Η τηλεοραση κουζινας αλλωστε ειναι τριτουσης σημασιας αφου σιγουρα θα εχουμε σε σαλονι/κρεβατι η και στα 2...Αλλωστε και η 32αρα που εχω στο υπνοδωματιο μου φαινεται πολυ μικρη.Μαλλον 40αρα επρεπε.Αλλα το 2009 οι 40αρες δεν ηταν οπως τωρα δυστυχως φτηνες...
ΥΓ Εδω υπαρχουν ατομα που σκεφτονται ακομα χειροτερα: Εχει ο αθεοφοβος στο σαλονι του 21 ιντσες οθονη...Του λεω καθεσαι οκλαδον μπροστα στο επιπλο και βλεπεις? Οχι μου λεει εδω στον καναπε: 3 μετρα. ΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλο λεω...Καλα μου λεει εχεις δικιο μαλλον θα παρω μια 25-26 καποια στιγμη. Ε τοτε σταματησα να ασχολουμαι. Δεν ενιωθε...
Η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι όπου υπαρχει η 40"
Θέλω όταν η γυναίκα μου είναι στην κουζίνα να απασχολείται με το έργο και να ρίχνει καποια κλέφτη ματιά στην μικρουλα τηλεοραση καιεγω ανενόχλητος να βλέπω nova η τα "ζώα" στην 40αρα.. άλλωστε δεν εχω και χώρο για να βάλω μεγάλη.
Μια τηλεοραση ψυγειου θα ήταν ιδανική αλλα αυτες είναι πανάκριβες.. Και φυσικά πανε με το ψυγείο.