Καμια φορα, οι φωτογραφιες απο 2 ή περισσοτερες τηλεορασεις, ακομα και στον ιδιο χωρο, οταν αυτες ειναι σβηστες, δεν ειναι και το καλυτερο συκγριτικο για ασφαλη συμπερασματα.
Για παραδειγμα αν δειτε τις sony HX-750 και ΗΧ-850 (led-lcd μοντελα) διπλα διπλα και σβηστες, λες κατευθειαν πως η 750 εχει πολυ καλυτερο αντιανακλαστικο φιλτρο απο την 850. Κι'ομως στην πραξη ειναι αλλιως.
Για μενα στα μοντελα που αναφερομαστε πιο πανω, θα εβαζα σε σειρα απο την εντονοτερη ανακλαση προς την μικροτερη UT50-E550-ST50-GT50-E6500-VT50, με τις πρωτες 3 να παιζουν πολυ κοντα η μια στην αλλη.
Επίσης για το παράθυρο που είναι απέναντι ακριβώς από την tv?Θα είναι τουλάχιστον ικανοποιητική η εικόνα με τις αντανακλάσεις?Δεν ζητάω την τελειότητα το πρωί.
Την ST είχα στο μυαλό μου....δεν ξέρω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους.Το ωραίο πάντως είναι ότι στην αρχή έλεγα βασικά για LED και όχι Panasonic,σταθερός έτσι???Ξέρει κανείς τα πραγματικά Hz για ST και E6500?γιατί με ενδιαφέρει πολύ το ποδόσφαιρο.Αν τελικά κατέληξες σε plasma ναι, μην προτιμήσεις UT50-E550 (την Ε550 έχω) θα ξενερώσεις από τις αντανακλάσεις με παράθυρο απέναντι.
Την ST είχα στο μυαλό μου....δεν ξέρω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους.Το ωραίο πάντως είναι ότι στην αρχή έλεγα βασικά για LED και όχι Panasonic,σταθερός έτσι???Ξέρει κανείς τα πραγματικά Hz για ST και E6500?γιατί με ενδιαφέρει πολύ το ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Το να περιμένω τα Χριστούγεννα για προσφορές κτλ. είναι λογικό ή δεν γίνονται και τόσο μεγάλες εκπτώσεις και το έχουμε απλά έτσι στο μυαλό μας?
Το ήξερα από την αρχή ότι θα πέσω σ´αυτήν τη παγίδα.Κατάλαβα όμως τι φταίει:όσο διαβάζεις μαθαίνεις, μετά όσο μαθαίνεις διαβάζεις κ.ο.κ. Τώρα όμως την πάτησα....Μπορούσα να πω σε κάποιον να μου φέρει μια καλη tv και σίγουρα θα ενθουσιαζόμουνα όποια κι αν ήταν.Τώρα φοβάμαι ότι όποια και να πάρω θα την "κοιτάω στα δόντια".Να σου πω κάτι... μην τρελαίνεσαι τόσο στην σύγκριση όλων των μοντέλων μεταξύ τους. (Αυτό το λάθος το κάνω συχνά και εγώ και δεν αξίζει την ταλαιπωρία).
Πρώτα δες από κοντά στην Αλεξανδρούπολη μια από τις plasma που έχεις καταλήξει σε σύγκριση με μια από τις lcd. Αν είσαι οκ με την plasma δεν νομίζω να αξίζει να ταλαιπωρηθείς τόσο για να τις δεις όλες τις plasma δίπλα δίπλα.
Αυτό της λέω κι εγώ......ποιος τις αντέχει 20 μέρες???Ολες μολις τους το λες ετσι κανουν. Παρτην χωρις να την ρωτησεις μετα απο 20 μερες να δεις πως θα σου λεει ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλη τελικα...Τη συνηθισα.
Με πρόλαβε πριν το βγάλω, μάλλον εκεί έχασα.....ακούγεται τόσο χαζό αυτό με το φελιζόλ, ή το έχει κάνει και κανένας από εσάς?20 μερες πολλες ειναι... Στη βδομαδα επανω θα εισαι οκ:music-smiley-005:
Α! Και μη της δειξεις το φελιζολ. Ειναι πολυ χαλια σε σχεση με την 750 που μολις τη βαλεις στον τοιχο θα δειξει σαν κοσμημα...
Με πρόλαβε πριν το βγάλω, μάλλον εκεί έχασα.....ακούγεται τόσο χαζό αυτό με το φελιζόλ, ή το έχει κάνει και κανένας από εσάς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.