Τηλεοραση με λειτουργεια pap

Απάντηση: Re: Τηλεοραση με λειτουργεια pap

Περιγραφή προϊόντος
HYUNDAI 42895FHD2A - LCD TV 42" - Δωρο Βάση Τοίχου
Τύπος προϊόντος
LCD TV
Μέγεθος οθόνης
42" - ευρεία
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ)
-
Βάρος
Δεν διατίθεται
Πιστοποίηση ψηφιακής τηλεόρασης
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Φορμά προβολής
1080p (FullHD)
Φορμά εισόδου εικόνας
480p, 720p, 1080i, 480i, 576i, 576p
Διασύνδεση video
Component, HDMI, SCART
Διασύνδεση PC
VGA (HD-15)
Συμβατότητα HDCP
Ναι
Τεχνολογία
TFT active matrix ( TN+Film )
Προοδευτική σάρωση
Ναι
Αναλογία διαστάσεων εικόνας
16:10
Δέκτης TV
1x αναλογικός
Αναλογικός δέκτης TV
PAL, SECAM
Χαρακτηριστικά
Μενού στην οθόνη, αντιθαμβωτική επίστρωση
Λειτουργία εξόδου ήχου
Στερεοφωνικός
Σύστημα ηχείων
2 ηχεία
Τηλεχειριστήριο
Τηλεχειριστήριο υπερύθρων
Πηγή τροφοδοσίας
AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΘΛΤΙΡΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ

Φαντάζομαι η Hundai θα είναι απλά λογότυπο σε κάποια κινέζικη κατασκευή, τύπου Crown... Για την Hitachi δεν ξέρω, αλλά τα 2 HDMI και ο διπλός δέκτης παραπέμπει στο 2006. Είναι σίγουρα μοντέλο σε κυκλοφορία;

Φαντάζομαι η Hundai θα είναι απλά λογότυπο σε κάποια κινέζικη κατασκευή, τύπου Crown... Για την Hitachi δεν ξέρω, αλλά τα 2 HDMI και ο διπλός δέκτης παραπέμπει στο 2006. Είναι σίγουρα μοντέλο σε κυκλοφορία;
ΑΠ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008-2009. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ SAMSUNG-LG ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ FUNAI&UNITED-HUNDAI-DAEWOO-HUMAX (ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ) ΚΛΠ.

Re: Απάντηση: Τηλεοραση με λειτουργεια pap

Τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε καλή TV;

Όχι και τόσο. TN panel και είσοδο σήματος μέχρι 1080i; Επίσης μόνο 1 αναλογικός δέκτης; Πώς κάνει ΡΑΡ; Και χωρίς ψηφιακό;
Τεχνολογία του 2005 όπως ξαναείπα. Σε τι τιμή την βρίσκεις; Γιατί νομίζω ότι εκτός και αν κάνει 300 ευρώ, θα βρεις καλύτερες σε ότι τιμή και να κάνει...

ΑΠ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008-2009. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ SAMSUNG-LG ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ FUNAI&UNITED-HUNDAI-DAEWOO-HUMAX (ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ) ΚΛΠ.

Νομίζω ότι μέλη του φόρουμ αντιμετώπισαν βλάβες σε ΑΜΟΙ, απο τις πρώτες προσιτές LCD. Γενικά, όλες οι μάρκες μπορούν να εμφανίσουν βλάβη, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να είναι εξαίρεση οι Κορεάτικες.
Επίσης, γίνεται να μην γράφεις με κεφαλαία; Γράφουμε με κεφαλαία όταν θέλουμε να "φωνάξουμε", και μπερδεύομαι λιγάκι... :blush:

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΚ. ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΜΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ -ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ- ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ -ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ- ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Για την 42783FHD2A 42'' Hyundai ρωτάω αν έχει καλά χαρακτηριστικά. Έχει 600 ευρώ Κωτσόβολος.

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 42 Ανάλυση Οθόνης: 1920X1080 Φορμά Εικόνας: 16:9 Colour system: PAL High Definition: Full HD Βελτίωση Εικόνας: Κτενοειδές φίλτρο εικόνας 3D Σύστημα Ήχου: 3D Panorama OSD:
clip_image001.gif
Teletext :
clip_image001.gif
Μνήμη Σελίδων Teletext: 1000

Full HD.Κτενοειδές φίλτρο εικόνας 3D.Ανάλυση 1920X1080 pixels.
· Σύστημα TV PAL SEC BG/DK/K/I/IL/L
· Βελτιστοποίηση ήχου 3D Panorama
· Κτενοειδές φίλτρο εικόνας 3D
· Λειτουργίες πολλαπλής εικόνας PIP/PAP/PAT
· Ελληνικό και πολύγλωσσο μενού οθόνης (OSD)
· Αυτόματη αναζήτηση και αποθήκευση σταθμών
· Δέκτης TV PLL με 100 μνήμες αποθήκευσης συχνοτήτων
· Συνδεσιμότητα: 2xHDMI, 2xSCART, Ακουστικών, Συνιστωσών, PC Audio-in, Audio-out

ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 560 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ 600 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟ.

[FONT=&quot]Στον Κωτσόβολο 560 ευρώ έχει η Hyundai[FONT=&quot]42881F 42''[/FONT][/FONT] και 600 ευρώ η Hyundai 42783FHD2A 42''. Η πρώτη όμως δε βλέπω να έχει λειτουργίες πολλαπλής εικόνας PIP/PAP/PAT . Στο Μultiramaέχει την HYUNDAI 42895FHD2A - LCD TV 42" με δώρο Βάση Τοίχου και λειτουργίες πολλαπλής εικόνας PIP/PAP/PAT στα 600 ευρώ.
Kαι με ενδιαφέρει πολύ ο διπλός δέκτης.
Βλέπετε καμιά διαφορά στη δεύτερη και στην τρίτη ΤV;
Ευχαριστώ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΛΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.

Εγώ βλέπω και τις 2 να έρχονται από το 2005. Πήγαινε και δες τες από κοντά. Ζήτα να σου βάλουν 2 αναλογικά κανάλια να παίζουν δίπλα-δίπλα, και μετά 1 ψηφιακό και 1 αναλογικό. Για 2 ψηφιακά δίπλα-δίπλα μάλλον δεν θα βρεις πουθενά...
Αν το δεις να γίνεται (που δεν φαντάζομαι), τότε αν σου αρέσει και η εικόνα, σκέψου το...
Εγώ πάντως hundai δεν θα αγόραζα με τίποτα. Ούτε ποιος είναι αντιπρόσωπος δεν ξέρουμε. Και hitachi δύσκολα...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΣ. ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 08-09 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

· ΟΘΟΝΗ 42" FULL HD 1920X1080

· ΣΥΣΤΗΜΑ TV PAL SEC BG/DK/K/I/IL/L

· ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΧΟΥ 3D PANORAMA

· ΚΤΕΝΟΕΙΔΕΣ ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΚΟΝΑΣ 3D

· ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ PIP/PAP/PAT

· TOPTEXT 1000 ΣΕΛΙΔΩΝ

· ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΜΕΝΟΥ ΟΘΟΝΗΣ (OSD)

· ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ

· ΔΕΚΤΗΣ TV PLL ΜΕ 100 ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

· ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ

· ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: 2XHDMI, 2XSCART, ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ, ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ, PC AUDIO-IN, AUDIO-OUT

· ΗΧΕΙΑ 2X10W

· ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΙΧΟΥ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ.

ΣΤΑ ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ 801-11-15000 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 2 ΤΙΟΥΝΕΡ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΠΟΥ.