Τηλεόραση με μέγιστες διαστάσεις 83χ61

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,778
Αθήνα
...οριακά!!!! Η τωρινή είναι 80χ58 περίπου με την βάση! Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητος κάποιος χώρος από πάνω για να κυκλοφορεί ο αέρας!
έχω περιορισμένο χώρο και θα ήθελα μια τηλεόραση πιο μεγάλη αν είναι δυνατόν από την 32αρα που έχω τώρα αλλά από ότι βλέπω οι 40άρες είναι περι τα 90 πλάτος. Υπάρχει τπτ;;

Αν όχι θα πάω υποχρεωτικά σε 32 πάλι, αλλά να πληρεί κάποιες στοιχειώδεις προδιαγραφές για σύγχρονη τηλεόραση χωρίς να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!
Κοινώς σχετικώς budget συσκευή... 300 - 350 το πολύ!
Να σκεφτείτε πως αυτή που έχω τώρα δεν έχει καν θύρες usb!
Η τηλεόραση χρησιμοποιείται και για μονιτορ του mac mini που αποτελεί την πηγή του ηχοσυστήματος
Η θέαση ταινιών είναι σημαντική αλλά όχι ο πρωταρχικός στόχος
Το σύστημα είναι audio oriented απλά βλέπω καμιά ταινία ή καμιά σειρά που και που... όπως καταλάβατε δεν έχω τρελές απαιτήσεις αλλά με την τωρινή μου βγαίνουν λίγο τα μάτια για να δω κάποια ψιλά γράμματα στο μακ πχ!

Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,40m

Εσυ ψαχνεις για τηλεοραση 35-36" που απλα δεν υπαρχει.

Παλια κυκλοφορουσαν καποιες 37ρες αλλα δεν νομιζω να χωρανε ουτε αυτες αν βρεις καποια μτχ.

Δες τι μπορεις να κανεις με το χωρο σου αλλιως θα σου βγουν τα ματια

Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τπτ... Απλά δεν υπάρχει άλλος χώρος!
Προφανώς θα αρκεστώ σε κάποια 32αρα πιο καλής ανάλυσης από αυτήν που έχω τώρα (1360x768)!
Καταλαβαίνεις....

Αν παρεις μια fhd για τετοια αποσταση, θα χειροτερεψει η κατασταση!

Ηδη λες οτι δεν διακρινεις τα ψιλα στο Mac, αν μεγαλωσεις την αναλυση στην ιδια διαγωνιο θα μικρυνεις τα pixel.

Ψαξε καλυτερα εναλλακτικη για να ελεγχεις το Mac και κρατα την παλια tv

Βρε συ, κανένα ταμπλέτα yoga δεκαιντσο πιο πολύ νόημα έχει απο την 32αρα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*Ταμπλετ

Σε πειράζω.
Εννοώ ότι πιο πολύ θα χαρείς μια τέτοιου είδους αγορά και πιο μεγάλη εικόνα θα πάρεις τελικά. Θα έχεις και ένα πολύ καλό remote για το jriver. Κι εμένα η γνώμη μου είναι πως για τη χρήση που τη θέλεις, μόνο αν σου περισσεύουν άλλαξε τηλεόραση :)

Σε πειράζω.
Εννοώ ότι πιο πολύ θα χαρείς μια τέτοιου είδους αγορά και πιο μεγάλη εικόνα θα πάρεις τελικά. Θα έχεις και ένα πολύ καλό remote για το jriver. Κι εμένα η γνώμη μου είναι πως για τη χρήση που τη θέλεις, μόνο αν σου περισσεύουν άλλαξε τηλεόραση :)
τώρα είδα την απάντηση...
σαφώς και δεν περισεύουν απλά ήθελα να δω τις απόψεις σας , μιας και εγώ από εικόνα δεν το κατάχω το άθλημα συν βέβαια το ότι η τηλεόρασή μου είναι παλιά και χαμηλών προδιαγραφών... αυτό!