ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 1000 ΕΥΡΩ

Re: Απάντηση: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 1000 ΕΥΡΩ

Δεν εχεις και αδικο σε αυτο. Στο χωματοδρομο καλυτερα αγροτικο Datsun 4Χ4 παρα Porsche Cayenne.
Συμφωνώ κι εγώ μ´ αυτό.Όμως από την άλλη , η ''Ferrari'' παρκάρεται πολύ ευκολότερα σ´ένα σαλόνι και τρώει και λιγότερο χώρο....;)

Γιατί ρε εσείς , δεν υπάρχουν όμορφες CRT;

Αυτή την στιγμή είμαι με 15άρα CRT στο δώμα και μπριζόνομαι τέλη της χρονιάς για 40άρα FULL HD τηλεόραση ... Εννοείται ότι θα συνδυαστεί με το υπάρχον PC...

Last edited:

Γιατί ρε εσείς , δεν υπάρχουν όμορφες CRT;

Αυτή την στιγμή είμαι με 15άρα CRT στο δώμα και μπριζόνομαι τέλη της χρονιάς για 40άρα FULL HD τηλεόραση ... Εννοείται ότι θα συνδυαστεί με το υπάρχον PC...
Δε κατάλαβες...:smile::smile:
Εγώ εννοώ τον όγκο.Μια PLASMA/LCD βολεύεται πολύ πιο εύκολα σ´ένα χώρο από μια CRT.:smile::smile:

Πάντως μια 42αρα είναι επιβλητική παρουσία στο σαλόνι, και μη νομίζετε ότι η βάση της είναι ιδιαίτερα στενή. Σχεδόν 40 πόντους είναι η βάση της 42PX70.

Στο forum υπάρχουν threads ειδικά και για την 70 και για την 60. Να διαβάσεις για την 60 να δεις τι είναι το πρόβλημα με τα "φίδια", δηλαδή μωβ λωρίδες που εμφανίζονται σε σκοτεινά πλάνα με γρήγορη κίνηση. Το πρόβλημα βελτιώνεται με αναβάθμιση του software στην τηλεόραση. Τώρα αν οι τελευταίες έχουν ήδη αναβάθμιση δεν μπορώ να ξέρω, αλλά έχε υπ' όψη σου ότι μπορεί να χρειαστεί να την πας μια βόλτα στο σέρβις.

Επίσης τώρα υπάρχει και η 7, που έχει μόνο μία είσοδο HDMI, αλλά απ' ότι είδα από τις τεχνικές προδιαγραφές (πχ χαμηλότερο contrast) μάλλον έχει και χειρότερο panel. Πρέπει όμως να είναι αρκετά φθηνότερη.

Από τις LCD εμένα μου αρέσουν οι Samsung, οπότε δεν έχω αντίρριση για την M86. Όσοι ψάχνετε από προσφορές, υπάρχει καμμιά απο τις καλές 71 σε προσφορά ακόμα για τον φίλο μας;

Εννοώ αν έχουν μείνει κάπου σε προσφορά LCD 37" από τη σειρά 71 της Samsung.

Α, και η Panasonic 42PX60 στα φυλλάδια του Σαραφίδη είχε 899!

Καλημέρα σε όλους.
Τελικά εχτές κλείσαμε την PANASONIC 42PV60E από Σαραφίδη με 899 σε 10 άτοκες δόσεις.:smile::smile::smile:

Μπράβο !!!! καλορίζικη!!! σου εύχομαι να την χαρείς!!!!

πότε την παραλαμβάνεις????

Ευχαριστώ πολύ , εκ μέρους του κουνιάδου μου , γιατί η τηλεόραση δεν είναι δικιά μου (δυστυχώς):bigcry::bigcry:

Σχετικά με τη παραλαβή τους είπα ότι δε βιαζόμαστε γιατί έτσι κι αλλιώς η μετακόμιση θα γίνει τον Αύγουστο.Φαντάζομαι όμως ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα η τηλεόραση θα είναι εδώ.