Τηλεόραση μέχρι 500

kotlid

New member
29 December 2006
37
Παιδιά ψάχνω για τηλεόραση 40-42 ιντσών (όχι παραπάνω λόγω χώρου ) για απόσταση θέασης 2,5 m και χρήση κυρίως ταινίες και σειρές HD. Έχω μια προτίμηση στις Samsung και Sony.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δηλαδή, δεν έχεις διαθέσιμο πλάτος πάνω από ένα μέτρο, στο χώρο που θα τοποθετηθεί η τηλεόραση ?

Σε ευχαριστώ αλλά θέλω να μείνω στις 40-42 ίντσες όποτε κάθε πρόταση εκει ευπρόσδεκτη

Απλά να έχεις υπόψιν, πως στις περισσότερες ταινίες θα έχεις ουσιαστικά επιφάνεια με διαγώνιο μικρότερη κατά 2", ενώ για την απόσταση θέασης σου και την χρήση για την οποία προορίζεται η τηλεόραση, ακόμα και οι 50" είναι μια χαρά. Αν μπορείς να βρεις μερικά ακόμα διαθέσιμα εκατοστά (υποθέτω πως δεν θα μπει σε εσοχή η τηλεόραση) η αγορά μιας, με διαγώνιο μεγαλύτερη των 42", θα ήταν καλύτερη λύση.

Ναι το ξερω αλλά κυρίως λογω χώρου αλλά και για άλλους λόγους αισθητικούς θέλω 40-42 ίντσες.

Καταπ τη γνώμη μου η Panasonic 42AS500 είναι μια καλή λύση για τις ανάγκες σου και είναι και οικονομική. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις παραπάνω για να πάρεις χαρακτηριστικά και ωφέλη που δεν θα χρησιμοποιήσεις

Καλύτερα όχι την TX-42AS500E γιατί έχει IPS πάνελ=μέτρια αντίθεση.