Leonidas33
AVClub Addicted Member
- 30 November 2007
- 1,735
Εγώ το έχω βάλει από τον Οκτώβρη. Αν εξαιρέσω τις πρώτες 2-3 εβδομάδες, δεν έχω ξαναδεί σπάσιμο στην εικόνα. Μόνο που ο ΟΤΕ "θυσιάζει" ένα μέρος του bandwidth για να είναι περισσότερο σταθερή η γραμμή, με αποτέλεσμα να συγχρονίζει το πολύ στα 15-16mbps.
Το κόστος το μήνα για μία 24άρα γραμμή είναι:
14,756/μήνα πάγια τέλη PSTN γραμμής
27,90/μήνα πάγια τέλη 24Mbps ταχύτητας
14,90/μήνα πακέτο Conn-X Talk F2M για δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις (και μία ώρα δώρο κλήσεις σε κινητά)
30/μήνα για το Conn-X TV
Το σύνολο των παραπάνω είναι 87,556 το μήνα.
Την ίδια ώρα στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet πληρώνω για τις ίδιες υπηρεσίες (πλην τηλεόρασης) 39,90 το μήνα.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως προσπαθούν να κερδίσουν κόσμο με αυτή την τιμολογιακή πολιτική. Είναι εξοργιστικό απλά…
το εχει αγορασει κανεις σας τηλφωνικα?
Εφ'όσον έχεις ήδη conn-x 8άρα ή 24άρα μπορείς να το παραγγείλεις τηλεφωνικά. Σου στέλνουν τον εξοπλισμό και μέσα σε λίγες ημέρες ενεργοποιείται η υπηρεσία.
Προσωπικά, κλείνω 12-μηνο τον Οκτώβρη (είχα μπει στην beta διανομή με 10 ευρώ/μήνα). Σκέφτομαι να μην το συνεχίσω.
Να σε ρωτήσω αφού έχεις το Conn-x TV; Η ποιότητα εικόνας των κρατικών καναλιών αναλογικών και ψηφιακών είναι καλύτερη από την επίγεια μετάδοση; Δηλαδή παρατήρησες καλύτερα χρώματα, μεγαλύτερη ευκρίνεια, γιατί από την επίγεια μετάδοση που έχω παρατηρήσει σε πολλές τηλεοράσεις η ΝΕΤ και η ΕΤ 3 περισσότερο δεν έχουν καλή εικόνα με ζωντανά όπως θα λέγαμε χρώματα όπως π.χ. έχει το Alter και ο ΣΚΑΙ.
To History δεν το έχει; Είναι κάποιο σε HD;
Και δεν εχει και για μας τους ατυχους εκτος των μεγαλων πολεων δυνατοτητα να το δουμε και πως ειναι!
gab
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.