Τηλεόραση πολύ χαμηλού προϋπολογισμού (έως 300 Ευρώ)

Έψαξα στο site των public και δεν βρήκα κάτι εκεί.. Μήπως ήταν χθεσινή η προσφορά;

Αν ήταν, τότε είναι η δεύτερη που χάνω, έτσι για να ξέρετε ποιός είναι ο γκαντέμης.. :P

Αδελφε σημερα το βραδακι τσιμπησα την 42u30 απο το public στην τιμη των 399
παρε κ ενα media player 40-50 γιουρια κ εισαι αρχοντας
εντυπωσεις για την παννυ προσεχως....
εχει κ την 42c3e στα 319 αν σε ενδιαφερει
κ εγω παιδι του λαου ειμαι κ καταλαβαινω οτι καθε ευροπουλο μετραει

Φίλε μου αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν στο site του public.
Σε ποιο πήγες αν επιτρέπεται?

ετρεχε η προσφορά - αλλά κάποιο μέλος είπε δευτερα αν δεν κάνω λάθος ότι είχαν μεινει 2-3 κομμάτια.

cmaniac αν δεν βιάζεσαι απελπιστικά παρακολούθα το νήμα των προσφορών που είναι sticky. 42άρες πλάσμα βγαίνουν συνέχεια σε προσφορά. πιστεύω ότι θα βγάλουν πάλι οι αλυσίδες. έτρεχε μια στο media markt 43d450 (1366 hd ready) στα 399 αλλά δυστυχώς ήταν μέχρι χθές.

από την εμπειρία μου (αγόρασα τιβι από προσφορά) - αν κάποιος παρακολουθεί τα νήματα τηλεόρασης και προσφορών μαθαίνει για την προσφορά από την 1η μέρα. υπάρχουν αναφορές από μέλη. απλώς σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είσαι στην αναζήτηση να ξέρεις τιμές και να κάνεις το ντου. πριν αγοράσω είχα βρεί προσφορές και σε άλλα μοντέλα και βρήκα διαθεσιμότητα αλλά κώλοσα. είναι σαν τον έρωτα - αμα αρχίσουν οι αμφιβολίες - πάει πέταξε το πουλάκι. βέβαια υπάρχουν πολλές προσφορές κράχτες.

Θα διαφωνήσω μαζί σου ότι αφορά το νήμα των προσφορών. Οι περισσότερες αναφορές είναι καθυστερημένες, η συγκεκριμένη του public δεν αναφέρθηκε καν. Καλοπροαίρετη είναι η κριτική εννοείται.
Δε ξέρω αν αφορούσε μόνο ένα κατάστημα public.
Η αγορά που έκανες, είναι η S30 αν θυμάμαι καλά?
Ακριβώς, ήταν κράχτης όπως λες γι'αυτό έγινε αμέσως γνωστή.
Και επιπλέον κατά το μεγαλύτερο ποσοστό μιλάμε για Panasonic Plasma στο νήμα έτσι κι αλλιώς!

ναι αυτή πήρα
οταν λέω κράχτης εννοώ οτι μιλάμε για ένα 1-2 κομμάτια που φέυγουν τις πρώτες ώρες της προσφοράς. απότι μου έχει πεί υπάλληλος ενημερώνουν πριν βγεί γνωστούς τους και γίνεται χαμός.

στην s30 την 1 μέρα πήγα στο κατάστημα να ρωτήσω και μου είπε (το είδα κιολλας στο pc) ότι είχε συνολικά 35 κομμάτια και μου είπαν ότι γίνεται και παραγγελία μέχρι την ημερομηνία λήξης της. έπαιξε για 10 μέρες απότι είδα από τις αγορές.
εχεις δίκιο για την u30 θυμάμαι οτι έγινε αναφορά σε κάποιο νήμα - οχι των προσφορών - και μιλούσε για 10 κομμάτια.

Αν οι προσφορές δεν είναι στο θέμα των προσφορών, τότε και το θέμα χάνει την αξία του και ο κόσμος δεν βοηθιέται.. Θα ψάξω να δω αν υπάρχει κάποιο κομμάτι, μέσω τηλεφώνου, αλλά πολύ δύσκολο το κόβω..

μολις τοποθετησα κ συνδεσα τη παννυ U30E(βαλτε με στους κατοχους) !!!!!!!!!(πολυ βαρια η ατιμη-κατι σαν του τσολια:)) 31kg η συσκευασια,να'ναι καλα το φιλαρακι μ που με βοηθησε
σορυ που σας κρατησα σε αγωνια!!!
μολις εφυγα απο τη δουλεια πηγα κ την παρελαβα απο το public sto metro mall
ειχα δωσει εχθες 50 ευρω προκαταβολη κ σημερα μου την εφεραν(δεν εχουν ετοιμοπαραδοτες)
η τιμη ισχυει(399 η u30e) k (319 η c3e)
απο οτι μου ειπε ο πωλητης ειχε 2-3 κομματια ακομη απο την U κ ενα απο την c3e
εκανα προαιρετικα κ με αλλα 60 ευρω μια επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια
το ξερω κ εγω οτι στο σαιτ του public δεν αναγροφονται οι τιμες αυτες,δεν ξερω γιατι
ελπιζω να βοηθησα!
εξαλλου κ εγω εχω δεχτει αρκετη βοηθεια απο εδω μεσα

Στο 801 του Public μου έδωσαν τις τιμές του διαδικτύου.

Θα πάρω το κατάστημα το ίδιο να δω τι γίνεται..

Είμαι μεταξύ της PT353 και της U30E.. Όποια και να πάρω απ'οτι έχω καταλάβει ευχαριστημένος θα είμαι.

είσαι αθήνα???? αν είναι ευκολο πετάξου από ένα Public καλύτερα και πίεσε τους.

σε σχέση με την αρχική 32άρα δίνεις μέν παραπάνω αλλά δεν έχει σχέση η εικόνα που θα πάρεις τόσο σαν ποιότητα όσο και σαν μέγεθος.

Είδα την P50C3E απο κοντά σε μαγαζί εδώ. Δεν με ενθουσίασε γιατί

- Την είχαν βάλει δίπλα απο LED, προφανώς ρυθμισμένες για μαγαζί (όλα τέρμα)
- Την είχαν σε ECO Mode, κατά πάσα πιθανότητα.

Μου έκανε επίσης αρνητική εντύπωση το flickering που είδα στην αρχή όταν άναψε (ήταν εντελώς σβηστή πριν πάω εκεί). Μετά απο λίγη ώρα φάνηκε να στρώνει. Φυσιολογικό ή όχι;

Επίσης αρνήθηκαν απο τον Κωτσόβολο να ανάψουν την PT353 γιατί, λέει, πρέπει ο τεχνικός να περάσει καλώδια.. Τέλος πάντων.

Βρήκα την P42U30 στα Public, αλλά δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή με το άτομο το οποίο θα κάνει την παλληκαριά για μένα. Δεν είμαι Αθήνα, δυστυχώς (αλλά είμαι από εκεί), οπότε δεν έχω την δυνατότητα να πάω ο ίδιος άμεσα, μιας και είναι τεράστια η απόσταση. Μου είπαν για δωρεάν μεταφορικά, οπότε μα καλύπτει, μιας και το βάρος της είναι απλά πολύ μεγάλο.

Είχε μείνει ένα κομμάτι στο κατάστημα που πήρα τηλέφωνο, οπότε θα πρέπει να είμαι πολύ τυχερός..

Παρήγγειλα χθες την U30E, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα την έχω. :)

Απλά κάπου εδώ να πω και εγώ οτι καλό είναι οι πωλητές να μην πολυμιλάνε.
Ή ακόμα καλύτερα να μην υπήρχαν.

Επειδή το άτομο που πήγε, ήταν καλά υποψιασμένο και προετοιμασμένο (ελπίζω), παρακολούθησε λίγο την τηλεόραση και δεν είδε κάποιο τρεμόπαιγμα. Ρώτησα αν του είναι αισθητό σε άλλες συνθήκες (πχ CRT) και μου απάντησε καταφατικά, οπότε θεώρησα οτι ίσως καταφέρει να δει κάτι και στις plasma, όπως εγώ καλή ώρα.

Το πρόβλημα είναι οτι όταν ρώτησε για την τηλεόραση και το large area flickering που έχουν οι plasma, ο πωλητής άρχισε τις μπαρούφες του στιλ, αυτά δεν υπάρχουν σε αυτήν, μπλα μπλα μπλα... Ό,τι να ναι.