Τηλεόραση που προορίζεται για αίθουσα αναμονής ιατρείου.

eftihios

Established Member
17 September 2007
105
sweden
Χαιρετώ την όμορφη παρέα.

Όπως λέει και ο τίτλος. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή τηλεόρασης που προορίζεται για την αίθουσα αναμονής ιατρείου
  • Βudget: περίπου 500 ευρώ
  • Απόσταση/θέση: 2,2 μέτρα, ευθεία.
  • Χρήση: Αποκλειστικά digea και σε φωτεινό περιβάλλον
  • Η τηλεόραση θα παίζει 8/10 ώρες καθημερινά.
Eχαριστώ εκ των πρότερων

Κατι εντελώς απλο. Lcd ips panel, χωρίς local dimming. Και φυσικά μακριά απο oled. Tο lcd ips πανελ δε σπάει, δε χαλαει, εχει γωνίες θέασης από παντού, και για νορμάλ φωτισμό η ποιότητα του ειναι μια χαρα. Οι επιλογές απειρες. Πολύ εύκολη περίπτωση αγοράς. Πήγαινε σε ενα μαγαζί, κοιτα με το μάτι σου τι σου φαίνεται καλο και βαση τιμών διάλεγε. Καλύτερα μακριά απο lg nanocell επίσης. Εντελώς υποκειμενικη άποψη, παρε κατι φτηνό σαμσουνγκ. Κατά τη γνώμη μου χαλάνε δυσκολότερα αλλά πόλοι θα σου πουν το αντίθετο, ενω και η τύχη παίζει το ρόλο της. Δεδομένου οτι εχω φίλο σε σέρβις που παίρνει όλες τις μάρκες, μάλλον έχει λίγο μεγάλυτερη βαρύτητα η άποψη μου. Και καλύτερα βαλε και 5ετη εγγύηση αφου θα παίζει ώρες, να ξέρεις ότι για 5 χρόνια είσαι καλυμμένος ακομα και αν είσαι γκαντέμης. Για lcd βέβαια μπορείς και να το ρισκάρεις. Δε χαλάνε εύκολα στην 5ετια.

• Like
Reactions: gxrs and eftihios
Για λόγους marketing, κάποια smart 40" από τις ευρέως γνωστές μάρκες με επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, με το σύνολο κόστους μέσα στο budget σου. Μεγαλύτερη θα είναι υπερβολή για χώρο αναμονής.
Ενεργειακή κλάση F ή G. Έτσι κι' αλλοιώς οι πελάτες δεν έρχονται για να κρίνουν την ποιότητα της εικόνας ή να δουν HD ταινίες.
Αν χαλάσει μετά τα 5 χρόνια την πετάς και πέρνεις άλλη. Δεν θα φτιάχνεται ή και αν φτιάχνεται θα κοστίζει όσο μιά καινούργια.

Last edited:
  • Like
Reactions: eftihios
Μια 50άρα από LG/Samsung που τις βρίσκεις με 4 κατοστάρικα και σου μένουν και ρέστα...

Προσωπικά, στη δικιά μου αναμονή έχω μόνο μουσική, αλλά έχω βάλει μια τέτοια στο Ιατρείο για να δείχνω τα απεικονιστικά στους ασθενείς. Λειτουργεί αγόγγυστα 9-10 ώρες καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια...

• Like
Reactions: eftihios and Kosh
IPS panel, για "καλύτερη" θέαση από τα πλαγία, επιλογή direct Led (όχι edge led) πιο φτήνη λύση αλλά πιο ομοιόμορφη και μεγαλύτερη φωτεινότητα & οπωσδήποτε 5 ετή εγγύηση!

• Like
Reactions: eftihios