Τηλεοραση προσφορα ή παγιδα?

Κωστης1980

New member
17 September 2008
6
Καλησπερα σε ολους κ καλως σας βρηκα!

Πρωτο μου ποστ με απορια για μια τηλεοραση που εχετε κανει thread ηδη αλλα το δικο μου το θεμα ειναι για αλλο σκοπο κ θα ηθελα φιλοι την βοηθεια σας...
(ξερω κ εγω τελευταια στιγμη τα ζηταω)

Μολις γυρισα απο τη δουλεια λοιπον κ βλεπω οτι το καταστημα Saturn που ανοιγει,εχει την τηλεοραση 40V4000 της Sony ,που λεει οτι ειναι TFT-LCD 40αρα Full HD 1080p 579 ευρω...

Που μπηκα στο ιντερνετ τωρα να δω αν αξιζει μου βγαζει την KDL-40V4000 με 1100 ευρω...

Ειναι η ιδια τηλεοραση με της προσφορας? -τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια-
Εχει 500 ευρω εκπτωση λογω εγκαινιων?
Με χαλαει λιγο οτι ειναι wide αλλα αν μιλαμε για Full 40HD με 1080p τοτε αξιζει να το σκεφτουμε παραπανω...

Ξερει κανεις αν ειναι προσφορα ή παγιδα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Κωστης

Τι είδους παγίδα μπορεί να είναι δηλαδή ?

Η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι πως δεν θα έχουν πάρα πολλά κομμάτια. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

τι να σου πω...φαινεται too good to be true!
Αρα ειναι η ιδια ε? επειδη στο Ιντερνετ ολοι την εχουν σαν KLD-40v4000 κ αυτο την εχει σκετη (και δεν ξερω το KDL τι πρεσβευει)

καμια απολυτως παγίδα απλα μια απο τις προσφορές της χρονιάς,λόγω των εγκαινίων

Για έναν κολοσσό δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα να μπουν κάνα κατοστάρικο το κομμάτι μέσα για κάποια κομμάτια. Διαφήμιση κάνουν.

Και του Saturn KDL θα είναι όπως όλες οι Sony. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

ναι οκ δεν αντιλεγω σε αυτο Γιωργο αλλα οπως ειπα κ πριν κ τωρα που κοιταω τα χαρακτηριστικα καλυπτομαι πληρως...Μονο χμ απο αποσταση δεν ξερω πως θα ειμαι αλλα θα κανω το τεστ διαγωνιου-αποστασης να δω την αποσταση ικανοποιητικης θεασης (ειναι δυστυχως κ wide γιατι μια CRT philips που εχουμε wide κανει υπερβολικο strech στα προσωπα σε τηλεοπτικα σηματα οποτε αλλαζουμε φορμα)

Κανα Burn δεν θα εχω αν ειμαι σε 14/9 ε?Μαλλον οι νεες γενιες το εχουν εξαλειψει

Aληθεια τα blu-ray ειναι σε wide format ξερετε?

Γιατι λογικα τωρα που μπαινω στον χωρο θα αρχισω να χορευω!
χεχε

Re: Απάντηση: Τηλεοραση προσφορα ή παγιδα?

Τα πάντα σε wide είναι εκτός από το τηλεοπτικό.

Ειναι αληθεια οταν μιλαμε για την Ελλαδα που ειμαστε 20 χρονια πισω (εκτος Σκαι). Στις αλλες χωρες τα καναλια ειναι 16:9.

Κωστη βουρ ...προχωρα αφοβα.

Οντως ειναι φοβερη ευκαιρία.

Το μοντελο αυτο μαλλον εχει αποσυρθει γιατι δεν υπαρχει σε κανενα γνωστο καταστημα προς πωληση......

Το μοντελο αυτο μαλλον εχει αποσυρθει γιατι δεν υπαρχει σε κανενα γνωστο καταστημα προς πωληση......

δεν εχει αποσυρθει καθολου ειναι καινουργιο μοντελο

Tελικα θα σας απογοητευσω οπως απογοητευθηκα πρωτος εγω...
Μιας που δουλευα στις 9 στο αεροδρομιο δεν μπορεσα να παω το πρωι και με την υπερωρια που επεσε λογω φορτου εργασιας γυρισα στις 7 το απογευμα....

Τι να πω.Τωρα δουλευω σε λιγο 5 με 1 το μεσημερι κ θα τρεξω κατευθειαν αν κ ακουσα οτι ειχε ουρες,αν κ ξερω οτι θα ειναι εξαντλημενα ολα τα κομματια αλλα δεν χανω κατι να παω...

Ειναι να μην σε θελει...

Παντως ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στο thread αυτο.Καλως σας βρηκα και παλι και ευχομαι να ειστε ολοι καλα παντα με υγεια!

Χαιρετω σας κ θα τα λεμε απο δω...

Να μαθαινω κ ολας

Κωστη σκέψου ότι το πιο πιθανό να μην είχε την ίδια εγγύηση που έχουν οι υπόλοιπες (ακριβότερες) της αντιπροσωπείας.
400 ευρώ κάτω ήταν πολύ καλή προσφορά για να είναι αληθινή....

Υ.Γ. Μόλις με "ειδοποίησαν" ότι μαζί με την TV έπαιρνες δώρο και ένα εξοχικό στις...Σέρρες με μόλις 90.000 ευρώ (βλ.Ευτυχισμένοι Μαζί) !!!:laugh:

Kοιτα φιλε Μantsat πηγα την επομενη μερα κ δεν υπηρχει τιποτα.Μου ειπαν οτι πηραν ακομα κ το δειγμα!
Βεβαια εγω ενω εμπαινα ειδα δυο που μεταφεραν μια 40αρα sony αλλα δεν θελω να μπω στο τριπακι οτι την εχασα για λιγη ωρα!

Παντως λεει οτι στα εγκαινια επικρατουσε χαμος (του στυλ παρε την πατουσα σου κυριος απο το προσωπο μου κλπ κλπ).

Η πλακα ηταν που μια μοντελα που ειδα την επομενη μερα εβγαλε απο μια φωτογραφικη κατα λαθος το αντικλεπτικο κ αρχισε η κορνα που ακουγοταν σε ολο το μαγαζι κ δεν ηξερε πως να το σταματησει κ καθοταν σαν χανος κοκκινισμενη...Γυναικες (χεχε)

Πάντως εγώ σήμερα τσίμπησα από το εν λόγω μαγαζί την 50αρα Panasonic 50pv70 στα 777 ευρώ...και μέχρι τις 12 το μεσημέρι δίνανε ακόμα κομμάτια. Αμα προλάβεις την προσφορά κάνεις καλή αγορά

Πάντως εγώ σήμερα τσίμπησα από το εν λόγω μαγαζί την 50αρα Panasonic 50pv70 στα 777 ευρώ...και μέχρι τις 12 το μεσημέρι δίνανε ακόμα κομμάτια. Αμα προλάβεις την προσφορά κάνεις καλή αγορά

αυτη ειναι οντως φοβερη προσφορα.....:grinning-smiley-043