Έχω τον EPSON TW700 και ψάχνω να βρω εύκολο τρόπο για να δω τηλεόραση σε αυτόν, το home cinema που έχω δεν έχει TV tuner, υπάρχει κάποιος φτηνός τρόπος ? ευχαριστώ.
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παιδιά, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι απ όλα αυτά, το Aver TV Hybrid STB-9 που προτάθηκε ακούγετε καλή λύση... να υπήρχε κάτι λίγο φτηνότερο... δυστυχώς είμαι στην δουλειά κ δεν μπορώ να το ψάξω αυτήν την στιγμή.
μετά από μια μικρή ερευνα αγοράς διαπίστωσα πως το Aver TV Hybrid STB-9 αξίζει τα χρήματα του και σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του, θέλω απλά να με διαβεβαιώσετε για το αν θα μπορέσω να πάρω εικόνα μιας k δουλεύω με καλώδια s-video και video, στα Specification του διάβασα το εξής :
Ενοοει οτι μπορει να δεχθει μονο ψηφιακο βιντεο κι οχι ραδιο, αυτο ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι οτι το -T μηπως σημαινει οτι λαμβανει μονο τα επιγεια ψηφιακα κι οχι τα δορυφορικα? Γιατι για τα δορυφορικα το λεει ως DVB-S.
Πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, θα σου συνιστούσα να δανειστείς ένα tv tuner, για να διαπιστώσεις την ποιότητα της εικόνας που θα βλέπεις από τον προβολέα. Προσωπικά και ύστερα από αρκετές δοκιμές τα έχω παρατήσει αφού η εικόνα που έπαιρνα ήταν εκτός "αξιοπρεπών" προδιαγραφών...
Θα ηθελα να μαθω που καταληξαμε για αυτο το προιον γιατι θελω και εγω να παρω ενα οπου να συνδεσω την TV και τον projector με σημα απο κεραια μηπως δουμε κανενα αγωνα και η TV μου ειναι αναλογικο το βυσμα αρα κανει αυτο το Aver TV Hybrid STB-9 ?
Χωρις να γνωριζω πιστευω πως το Aver θα παρει σημα απο την κεραια και απο εκει θα φευγουν 2 καλωδια οπου το ενα θα πηγαινει στην TV και το αλλο καλωδιο στον ενισχυτη η στον projector?