ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ PROJECTORA

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ PROJECTORA

θα σου ήμουν ευγνώμων...:grinning-smiley-043

Den mporw cardia moy, den echw (akoma) probolea

Παντως, σε ενα αλλο προβολεα που το ειχα δοκιμασει, μου εβγαζε μενου για αναλογικη τηλεοραση. σε απλη τηλεοραση που το εχω, Δεν βγαζει. Μαλλον το βγαζει μονο απο DVI

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ PROJECTORA

Den mporw cardia moy, den echw (akoma) probolea

Παντως, σε ενα αλλο προβολεα που το ειχα δοκιμασει, μου εβγαζε μενου για αναλογικη τηλεοραση. σε απλη τηλεοραση που το εχω, Δεν βγαζει. Μαλλον το βγαζει μονο απο DVI

δε πειράζει φιλε μου, βρήκα ένα παλιό χαλασμένο video από έναν φίλο μου και έκανα την δουλειά μου.

Καλησπερα και παλι

Πηγα μια βολτα στο πλαισιο για να αγορασω το Aver TV Hybrid STB-9 αλλα δεν το εχουν και θα ερθει καποια στιγμη μετα απο 1-2 weeks

Εχετε υποψη καποιο μαγαζι που να το εχει γιατι θα το χρειαστω την παρασκευη και εαν ξερετε καποιο κοντα στην Γλυφαδα

Ευχαριστω

Τα καταφερα μετα απο πολλες συνδεσεις με πολλους ανθρωπους σε διαφορα μαγαζια του πλαισιου να βρω ακρη

Καλημερα

Εαν σε ενδιαφερει εχω ενα avermedia 9 που δεν χρησιμοποιω και το πουλαω.

Απάντηση: Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ PROJECTORA

Τα καταφερα μετα απο πολλες συνδεσεις με πολλους ανθρωπους σε διαφορα μαγαζια του πλαισιου να βρω ακρη

Κυριακο, δεν μας λες και πως τα καταφερες?? Μπορει να βοηθησεις και καποιον αλλο φιλο που να αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με εσενα.
-bye-

nradeon μολις ειδα το ποστ σου αλλα ειναι αργα γιατι το εχω αγορασει

Ευχαριστω παντως

I NEED HELP PLEASE

Μετα απο αρκετες ωρες τα μονα καναλια που βρηκε ειναι 4 και αυτα κατι ασχετα οπως PΙΚ/Σπορτ+/ κλπ. ουτε ΕΡΤ1/ΝΕΤ/ΜΕGA/ΑΝΤΕΝΑ κλπ

Επειδη το σαββατο εχει τον Μπασκετ και θα ηθελα να το εβλεπα στον προβολεα με φιλους Θα ηθελα να παρακαλεσω καποιον που ειναι σχετικος με το Aver και το εχει και εκεινος να μου στειλει ΠΜ κινητο να παρω τηλ αυριο μηπως και βρω λυση

Ευχαριστω πολυ

Re: Απάντηση: Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ PROJECTORA

Κυριακο, δεν μας λες και πως τα καταφερες?? Μπορει να βοηθησεις και καποιον αλλο φιλο που να αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με εσενα.
-bye-

Πανο δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο

Απλα μιλησα με στουρναρη και ειδαν στο κεντρικο PC εαν το εχουν και σε πιο καταστημα οπου και πηρα μετα στο τηλ και μιλησα σχεδον με ολο το προσωπικο μεχρι να με συνδεσουν με το αρμοδιο τμημα

Βρές ένα παλιό στερεοφωνικό βίντεο (ακόμα και χαλασμένο). Σίγουρα κάποιος γνωστός σου θα έχει ένα τέτοιο άχρηστο..

Ή το μαγαζί που επισκευάζει βίντεο στη γειτονιά σου. Ξέρεις πόσοι τα παρατάνε όταν δουν ότι κοστίζει η επισκευή; Το tuner είναι απίθανο να έχει χαλάσει!

Τέλος, με αρκετό ψάξιμο μπορείς ακόμα να βρεις βίντεο καινούργια. Και δεν κοστίζουν πολύ περισσότερο από ένα tv tuner.