Τηλεόραση SONY KDS-55A2000 full HD 1080p

VIDEOMIX

Established Member
24 January 2007
167
Αρτέμιδα
:: Είδος Αγγελίας: Πώληση
:: Τρόπος Συναλλαγής: Συνάντηση (Χέρι-Χέρι)
:: Τιμή: 1400
:: Περιεχόμενο Αγγελίας:

Πωλείται η KDS-55A2000 της SONY σε full HD ανάλυση στα 1080p
ολοκαίνουργια κερδισμένη μόλις, απο κλήρωση και πωλείται στην εκπληκτική τιμή που αναφέρω. Υσχίει η εγγύηση της sony για όλο το διάστημα που καλύπτει την τηλεόραση. full χρονική εγγύηση δηλαδή.
Η τηλεόραση εαν πάει κανείς να δεί στα καταστήματα, πωλείται απο 2400 έως 2700.
Δεκτή και ανταλλαγή με PS3 σύν τα χρήματα της διαφοράς.
Όποιος ενδιαφέρεται, pm me.
Όμως γράφω και κινητό για όποιον δεν είναι μέλος του myphone.
6976195331
Kαι ο επίσημος σύνδεσμος για την tv.
http://www.sony.gr/view/ShowProduct...mageType=Main&category=TVP+Rear+Projection+TV

H sony διαθέτει και τραπεζάκι το οποίο έχω δεί απο κοντά και είναι τέλειο. Με νίκελ, πελώριους χώρους, συμπαγές κλπ.Το έχει γύρω στα 300 ευρό.
Δείτε το στον επόμενο σύνδεσμο.
http://www.sony.gr/view/ShowProduct...e=Main&category=TPA+TV+Stands+&+Wall+brackets

68115.full.jpg

Μόνο σοβαρές προτάσεις, μόνο για Αθήνα.

Πολύ καλή τηλεόραση και τιμή.Εαν μου το επέτρεπαι ο χώρος μου θα την έπαιρνα.Ομως γιατί την πουλάς?Δεν είναι και μικρό πράγμα να σου κάτσει απο κλήρωση μια τέτοια τηλεόραση?

Δεν έχω χώρο καθόλου. Αλλωστε φιλοξενούμαι αυτό το διάστημα και υπάρχει σημαντικό πρόβλημα.Σε εναν χρόνο που θα πάω σε δικό μου σπίτι, θα έχω μέρος των χρημάτων απο την πώληση και θα πάρω κάτι νέο.
Την τηλεόραση δεν την έχω παραλάβει ακόμη. Σε λίγες μέρες θα μου την δώσουν.

Βασικά, δεν έχει καμία σχέση με τις πάλαι ποτέ τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής οι οποίες ήταν ογκοδέστατες, απαίσιες γενικά, έπρεπε να κάθεσαι ακριβώς μπροστά στο κέντρο για να βλέπεις, είχαν μέτρια εικόνα. Όλα αυτά έχουν αλλάξει σε αυτή την υπέροχη τηλεόραση. Την έχω δεί σε 2 εκθέσεις πέρσι και είδα φοβερή λεπτομέρεια, μαύρο και λευκό. Τρισδιάστατη εικόνα και τεράστια φυσικά.
Και κάτι άλλο θετικό είναι πως όταν τελειώσουν οι ώρες της λάμπας της, την αλλάζεις και έχεις καινούργια tv πάλι. Ενώ με τις tft η plasma, τελειώνουν οι ώρες τους και τις πετάς στην χωματερή Λιοσίων.

Δίνω 1300 χεράτα λόγω μεταφορικών,μένω Μήλο για να μην μου τα φάνε τα πρακτορία σωστά?Πότε την κέρδισες κ μέχρι πότε έχει εγγύηση?